Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Eιναι Ultra Quality οχι Quality

"Ultra Quality Mode, and Quality Mode side by side, highlighting how Ultra Quality Mode, which can be used in any supported game by using the DLSS Override - Super Resolution option and setting it to 77% input resolution"

Ναι οκ, αυτό εννοώ 

• Απαντ. 12,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα την έλεγα νορμαλ χρήση όμως το 3dmark. Άρα το θέμα είναι σε νορμαλ χρήση παιχνιδιών στα παιχνίδια που παίζει και στην ανάλυση που βγάζει τι κάνει.

Το παραπάνω στα μάτια μου δείχνει χωρίς σκοπό εκτός και αν ο σκοπός είναι το μεγαλύτερο νουμεράκι για να λές ότι έχεις το μεγαλύτερο.

Χρήση υπο κανονικές συνθήκες παρακαλώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thn είπε

Δεν θα την έλεγα νορμαλ χρήση όμως το 3dmark. Άρα το θέμα είναι σε νορμαλ χρήση παιχνιδιών στα παιχνίδια που παίζει και στην ανάλυση που βγάζει τι κάνει.

Το παραπάνω στα μάτια μου δείχνει χωρίς σκοπό εκτός και αν ο σκοπός είναι το μεγαλύτερο νουμεράκι για να λές ότι έχεις το μεγαλύτερο.

Χρήση υπο κανονικές συνθήκες παρακαλώ

Σε παιχνίδια είναι χειρότερα. Το 3dmark παίρνει 5 λεπτά. Games μπορεί να παίζεις ώρες συνεχόμενα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

Σε παιχνίδια είναι χειρότερα. Το 3dmark παίρνει 5 λεπτά. Games μπορεί να παίζεις ώρες συνεχόμενα.

μπορούμε να έχουμε θερμοκρασίες μετά απο 1 ώρα παιχνιδιού? γιατί δεν πιστεύω ότι θα δούμε το ίδιο. εκτός αν το airflow στο κουτί που παίζει είναι για τα μπαζα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thn είπε

μπορούμε να έχουμε θερμοκρασίες μετά απο 1 ώρα παιχνιδιού? γιατί δεν πιστεύω ότι θα δούμε το ίδιο. εκτός αν το airflow στο κουτί που παίζει είναι για τα μπαζα.

γιατί πόσα watt πιο κάτω νομίζεις θα έχει στα games; 20; 30; Ε από 78, να πάει 75, πάλι πολύ είναι. 

Δημοσ.

Ειχα τρεξει και εγω steel nomad σιγουρα το vbs/HVCI κοβουν για αυτο και το αναφερουν τερμα κατω αλλα παλι πολυ τιμιο score. Θερμοκρασιες δεν ξεπερασε τους 60 αλλα με 100% fans καρτας. Κανονικο gaming βεβαια δεν παιζουμε ετσι με max ρευμα ειδα μεχρι 380 στο 3D mark στο afterburner ουτε με τερμα τα fans. Κρυες καρτες γενικα με το ζορι θα περασουν τους 65 με χαμηλα τα fans σε UV profile. 

https://www.3dmark.com/sn/5999905

2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

γιατί πόσα watt πιο κάτω νομίζεις θα έχει στα games; 20; 30; Ε από 78, να πάει 75, πάλι πολύ είναι. 

Καλα οπως ανεφερα στο 3D mark ειδα μεχρι 380watt ενω σε gaming το peak peak μεχρι 245 σε uv η διαφορα τεραστια. Κατι παιζει με το κουτι του λεφτερη και πιανει τοσο πολυ. 

Δημοσ.

Σε παιχνίδια πήγε μέχρι 70 βαθμούς.

Το Lancool III έχω με Arctic 420 III μπροστά δύο Arctic 140 PST κάτω δύο ίδιους πάνω και έναν ίδιο  πίσω.

Η κάρτα είναι στοκ και όπως είδα οι ανεμιστήρες πήγαν μέχρι 66%

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, BabisTs είπε

78 βαθμοί σε ένα run 3dmark  ειναι υπερβολικοί και δεν έχει πιάσει ακόμα καλοκαίρι.

Μπάμπη το 78 μπορεί να είναι ένα σημείο γιατί έχω βάλει να μου δείχνει τις max θερμοκρασίες.

2 λεπτά πριν, thn είπε

κανε μια δοκιμή με τους κατω ίσα ισα να βαρανε την καρτα ή και τελείως κλειστούς μαν και πες

Θα το δω αύριο το πρωί με την ησυχία μου που θα είμαι μόνος μου εδώ.

Υποτίθεται όμως ότι οι ανεμιστήρες που ρίχνουν αέρα πάνω στην κάρτα την βοηθανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...