Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Westbaum είπε

 

Ένας παντελονατος δεν υπήρχε να ανέβει εκεί επάνω στην σκηνή και να τού πει μας τα έκανες...με το ai intelligent, φταίνε και οι παρευρισκόμενοι που δεν σηκώθηκαν να φύγουν πριν τελειώσει την παρωδία του Jensen.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Κοίτα, άς είμαστε δίκαιοι. Όταν κάνει auto-save δικαιούται μια στιγμιαία ανεπαίσθητη παύση, μην είμαστε πλεονέκτες, ε!

Ναι για εκεινα τα σημεια λεω και εγω αλλου δεν εχω stutter. Αυτα ειναι θεματα της μηχανης δεν διορθωνονται με κανενα cpu. Αν θυμασαι και στο jedi fallen order οταν αλλαζε περιοχη που εκανε ενα μικρο αντιστοιχο με το hogwarts. Το νιωθεις οταν πηγαινεις γρηγορα οταν πας κανονικα περπατωντας δεν το καταλαβαινεις καν. Γενικα με το geometry στο max γονατιζει καθε cpu hogsmade δοκιμασε και θα δεις μεχρι και 50fps με 9800x3d και η καρτα να καθετε. Πριν αυτο το update στα 50 επεφτα με 5700x3d και ημουν στα 60 με 14600k και ο 9800x3d κραταγε 80-90 ενω τωρα με το geometry πεφτει και αυτος αρκετα. Το FG σωζει την κατασταση σε τετοια παιχνιδια οτι cpu και να εχεις. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Οι 50ΧΧ κάρτες , και συγκεκριμένα η 5070 έχει θέμα με το καλώδιο και το νέο βύσμα της nvidia; 
Έχει τύχει σε κανέναν να λιώσει όπως βλέπαμε σε 4090 της προηγούμενης γενιάς ; 
Γενικά δεν ξέρω γιατί δεν μέινανε στα 2Χ8 pins .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikiforosM είπε

Καλησπέρα σας

Οι 50ΧΧ κάρτες , και συγκεκριμένα η 5070 έχει θέμα με το καλώδιο και το νέο βύσμα της nvidia; 
Έχει τύχει σε κανέναν να λιώσει όπως βλέπαμε σε 4090 της προηγούμενης γενιάς ; 
Γενικά δεν ξέρω γιατί δεν μέινανε στα 2Χ8 pins .

Αν βαλεις απο τριτα μερη ισως και να εχεις με τις μεγαλες οχι με 5070 που εχει πολυ χαμηλο tdp. Ολα ειναι στο κουμπωμα γενικα πρεπει να ακουσεις το κλατς να εφαπτει τελεια η συνδεση. Εγω χρησιμοποιω τροφοδοτικο του 2017 rmx750 με τα επισημα καλωδια και ανταπτορα 3x8 pin σε 16pin και κανενα θεμα 3 χρονια τωρα κοντα αλλα τα καλωδια που εχει το τροφοδοτικο ειναι τεραστια καμια σχεση με τα λεπτα που βρισκεις αλλου. Βολευει πολυ το 16pin με τα νεα τροφοδοτικα τραβας ενα καλωδιο και τελος ουτε πολλαπλες συνδεσεις με καλωδια ουτε τιποτα. 

Δημοσ.

Η Nvidia έχει καταντήσει η πιο scummy εταιρία στον  τεχνολογικό τομέα με underhanded policies ξεπερνώντας και Apple.Για μένα αυτό που τη σώζει πλέον δεν είναι ούτε οι drivers καθώς τελευταία τα έχει κάνει μαντάρα ούτε το ότι έχει το προβάδισμα επιδόσεων με κάρτες τύπου 5090/4090 ασχέτως κοστολόγησης.

Aυτό που με κάνει να την ''ανέχομαι΄΄ προς το παρόν είναι το software που είναι πολύ μπροστά από AMD,από image quality DLSS 4 transformer,πληθώρα υποστήριξης νέων και παλιών τίτλων μαζί με MFG και reflex,αποτελούν imo σωσίβιο και ο λόγος αγοράς ακόμα από την πλειοψηφία των gamers.Μένει να δούμε μέχρι πότε αν συνεχίσει αυτό το τροπάρι..

  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Game Changer:D

image.png.57224ae593f7c36f04cd1615cbbdc722.png

άμα το γράφει καί στην συσκευασία των καρτών, θα πάρω και εγώ, θα είναι συλλεκτική σαν τα Nike air Jordan.

  • Haha 4
Δημοσ.

Μια ερωτηση->

Πάντα έβγαζε τόσο συχνά drivers η Nvidia όσο τον τελευταίο καιρό (~3μηνο -από την άφιξη των blackwell-)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Δε συμφωνώ ιδιαίτερα

Ότι έχω παίξει σε DLAA είναι καλύτερο από οποιοδήποτε Dlss Quality

Eιναι Ultra Quality οχι Quality

"Ultra Quality Mode, and Quality Mode side by side, highlighting how Ultra Quality Mode, which can be used in any supported game by using the DLSS Override - Super Resolution option and setting it to 77% input resolution"

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...