thn Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 21 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μπάμπη το 78 μπορεί να είναι ένα σημείο γιατί έχω βάλει να μου δείχνει τις max θερμοκρασίες. Θα το δω αύριο το πρωί με την ησυχία μου που θα είμαι μόνος μου εδώ. Υποτίθεται όμως ότι οι ανεμιστήρες που ρίχνουν αέρα πάνω στην κάρτα την βοηθανε. στο συγκεκριμενο κουτι είναι παρα μα παρα πολυ κοντά στην κάρτα και απο ένα σημείο και μετά κάνουν το αναποδο.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, thn είπε στο συγκεκριμενο κουτι είναι παρα μα παρα πολυ κοντά στην κάρτα και απο ένα σημείο και μετά κάνουν το αναποδο. Ναι εχεις δικιο ειναι ουτε 10 ποντοι η αποσταση καρτας ανεμιστηρων. Ετρεξα παλι το Steel Nomad πηγε μεχρι 75 βαθμους το max με θερμοκρασια χωρου 29 βαθμοι. Εβαλα ενα βιβλιο πανω απο τους ανεμιστηρες δεν ειδα διαφορα τα ιδια 75 βαθμοι. Δεν είναι δυνατόν όμως να τρέχεις 3DMARK και ο υπολογιστής να είναι αθόρυβος περίμενα να κάνει θόρυβο να ακούω τους ανεμιστήρες..
thn Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) για αρχη θα ελεγα βαλε το fancontrol και βγαλε ολα του κατασκευαστη μητρικης για φουρφουρια και φτιαξε τα curve σου. Φτιαξε custom sensors βασισμενα επανω σε cpu temp και gpu (οποιο ανεβει δλδ) και δεσε στο sensor αυτο curves και μετα δεσε τα fan που θες στο/στα curve. αν βαλεις το addon για τις nvidia δεσε το σε ενα curve που να ειναι μονιμα στο 0% για να δουλευουν σαν stock. μετα αν θες φτιαξε και κανα 2-3 curve (25%, 50%, 75%, 100%) για να μπορεις on the fly να τα κανεις assign σε fans. καποια παραδειγματα για να καταλαβεις. Εννοείται απο afterburner δεν πειραζεις fans και το εχεις εκει στο auto Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από thn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα