thn Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ 21 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μπάμπη το 78 μπορεί να είναι ένα σημείο γιατί έχω βάλει να μου δείχνει τις max θερμοκρασίες. Θα το δω αύριο το πρωί με την ησυχία μου που θα είμαι μόνος μου εδώ. Υποτίθεται όμως ότι οι ανεμιστήρες που ρίχνουν αέρα πάνω στην κάρτα την βοηθανε. στο συγκεκριμενο κουτι είναι παρα μα παρα πολυ κοντά στην κάρτα και απο ένα σημείο και μετά κάνουν το αναποδο.
LLLEFTERIS Δημοσ. χθες στις 12:08 πμ Δημοσ. χθες στις 12:08 πμ 1 λεπτό πριν, thn είπε στο συγκεκριμενο κουτι είναι παρα μα παρα πολυ κοντά στην κάρτα και απο ένα σημείο και μετά κάνουν το αναποδο. Ναι εχεις δικιο ειναι ουτε 10 ποντοι η αποσταση καρτας ανεμιστηρων. Ετρεξα παλι το Steel Nomad πηγε μεχρι 75 βαθμους το max με θερμοκρασια χωρου 29 βαθμοι. Εβαλα ενα βιβλιο πανω απο τους ανεμιστηρες δεν ειδα διαφορα τα ιδια 75 βαθμοι. Δεν είναι δυνατόν όμως να τρέχεις 3DMARK και ο υπολογιστής να είναι αθόρυβος περίμενα να κάνει θόρυβο να ακούω τους ανεμιστήρες..
thn Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ (επεξεργασμένο) για αρχη θα ελεγα βαλε το fancontrol και βγαλε ολα του κατασκευαστη μητρικης για φουρφουρια και φτιαξε τα curve σου. Φτιαξε custom sensors βασισμενα επανω σε cpu temp και gpu (οποιο ανεβει δλδ) και δεσε στο sensor αυτο curves και μετα δεσε τα fan που θες στο/στα curve. αν βαλεις το addon για τις nvidia δεσε το σε ενα curve που να ειναι μονιμα στο 0% για να δουλευουν σαν stock. μετα αν θες φτιαξε και κανα 2-3 curve (25%, 50%, 75%, 100%) για να μπορεις on the fly να τα κανεις assign σε fans. καποια παραδειγματα για να καταλαβεις. Εννοείται απο afterburner δεν πειραζεις fans και το εχεις εκει στο auto Επεξ/σία χθες στις 01:17 πμ από thn
ICE-T Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε ποιος σου έλεγε εδώ μέσα ότι έχει καλές θερμοκρασίες η συγκεκριμένη υλοποίηση? Νομίζω στο είπαν αρκετοί ότι αυτές οι υλοποιήσεις πάσχουν από θερμοκρασίες, κάνε του ένα undervolt , είναι που είναι ζεστές κάρτες οι περισσότερες 5080 λόγο των αυξημένων watts απλά οι μικρότερες υλοποιήσεις πάσχουν περισσότερο. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από ICE-T 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες για 29C ambient το οποίο θεωρώ απαράδεκτο γιατί κολλάς στην καρέκλα. Η GTX 480 κάποτε δούλευε μόνιμα στους 90C+ χωρίς πρόβλημα και τώρα με 80C κάποιοι παθαίνουν κάτι. Σε κάρτες που καταναλώνουν 400+ Watt.. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Psycho_Warhead
whiteman7 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 42 λεπτά πριν, ICE-T είπε ποιος σου έλεγε εδώ μέσα ότι έχει καλές θερμοκρασίες η συγκεκριμένη υλοποίηση? Νομίζω στο είπαν αρκετοί ότι αυτές οι υλοποιήσεις πάσχουν από θερμοκρασίες, κάνε του ένα undervolt , είναι που είναι ζεστές κάρτες οι περισσότερες 5080 λόγο των αυξημένων watts απλά οι μικρότερες υλοποιήσεις πάσχουν περισσότερο. Ποιος σου είπε εσενα ότι η Msi Shadow 5080 έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες ? Ποιος είπε ότι αυτέ οι υλοποιήσεις πάσχουν από θερμοκρασίες? Ενα από τα πιο σημαντικά προτερήματα της Shadow είναι οι θερμοκρασίες και το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Coil Whine !!! Ασε να σου πουν αυτοί που έχουν χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κάρτα ... 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μόλις τώρα, whiteman7 είπε Ποιος σου είπε εσενα ότι η Msi Shadow 5080 έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες ? Ποιος είπε ότι αυτέ οι υλοποιήσεις πάσχουν από θερμοκρασίες? Ενα από τα πιο σημαντικά προτερήματα της Shadow είναι οι θερμοκρασίες και το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Coil Whine !!! Ασε να σου πουν αυτοί που έχουν χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κάρτα ... σήκωσε 78 βαθμούς η κάρτα σε 5 λεπτό benchmark και σου φαίνεται φυσιολογικό εσένα? 2
whiteman7 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ICE-T είπε σήκωσε 78 βαθμούς η κάρτα σε 5 λεπτό benchmark και σου φαίνεται φυσιολογικό εσένα? θα φτιαξει τα fans ο Λευτέρης, είναι θέμα κουτιου και αποστάσεων το συγκεκριμενο 3dMark μόλις το φτιάξει δε θα του δώσει πάνω από 64-65οC Οτι σου λέω είναι τεσταρισμένο και σε Oc mode Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από whiteman7
ICE-T Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες το είχα το κουτί, και πάνω την υδροψυξη να βάλει πάνω από 3 βαθμούς δεν θα δεί διάφορα , και τα φαν να βάλει στις 1800rpm χονδρικά άλλους 2 βαθμούς, ούτε με τάμα στον Άγιο Φανούρη να δεί 65 c . 2 1
whiteman7 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μετά το τάμα στον ... Αγιο Φανούρη 😁 Stock Mode
ICE-T Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 23 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Μετά το τάμα στον ... Αγιο Φανούρη 😁 Stock Mode φύσαγε βοριάς εκεί που την τεσταρες ? 1
Westbaum Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 'Eνα δίωρο Claire Expedition 33, 4k Epic/DLAA,25C ambient 🥵 Steel Nomad stock.To 3D Mark δεν βγάζει real temp Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Westbaum
whiteman7 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 12 λεπτά πριν, ICE-T είπε φύσαγε βοριάς εκεί που την τεσταρες ? καθε μέρα ... βοριά έχει εδω 😉
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ανεμιστήρες της κάρτας πάνε μέχρι 60% Είχα βάλει τώρα εδώ και τρεις ώρες και έπαιζα το Syberia the world before σε 4k όλα στο τέρμα και έφτασε μέχρι 74 βαθμους. Ο υπολογιστής εντελώς αθόρυβος. Drivers έχω τους τελευταίους. UV πως κάνω και τι ακριβώς θα κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα