LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Inler είπε Δεν ξέρω διαφορετικό παιχνίδι διαφορετικό gpu load διαφορετικός cpu διαφορετική θερμοκρασία δωματίου? Αν θέλει ο Λευτέρης ας δοκιμάσει ένα Superposition 1080P extreme και να βάλει καρφωμένο fan κάπου 1200rpm Οι καλές υλοποιήσεις παίζουν 52-55 βαθμούς με undervolt αν δει 68-70 είναι οκ απλά είναι κάπως χειρότερη υλοποίηση. Έχω δοκιμάσει δύο 5080 όπως ανέφερα όχι άκουσα/διάβασα κάτι κάπου κάποτε. Αν λες εμενα ετρεξα αλλα σε 4k λογω οθονης αν πρεπει να τρεξω σε 1080 να το κατεβασω ξανα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:07 μμ από LLLEFTERIS
Inler Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Βάλε σταθερές στροφές ανεμιστήρα 1200rpm Δεν ξέρω πόσο % είναι 45-50-55% διαφέρει από κάρτα σε κάρτα. Στο gpuz είδα έφτασε 2500rpm και max θερμοκρασία 76 αλλά αυτό δεν λέει κάτι αν μέχρι τους 65 δουλεύει στα 500rpm μετά ζορίζεται να ρίξει θερμοκρασία.
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 μμ 1 ώρα πριν, thn είπε 30% και κάτω είναι το fanstop. Βάλε fancontrol και κάνε enable το nvidia 0% hardware curve override. Τώρα όταν στο fancontrol δίνεις 0% ο έλεγχος των fan θα πάει βάση bios της κάρτας. Λαμβάνεις υπόψη σου ότι το min στα fan της κάρτας είναι 30% και φτιάχνεις ένα curve που να είναι 0% μέχρι πχ τους 42 βαθμούς. Και μετά τους 42 απο το 0% το πάς πχ στο 40%. στους 50 βαθμούς πας το curve στο 50%. και πάει λέγοντας. Τι έχεις πλέων. κάτω απο τους 42 βαθμούς τα fan της κάρτας δουλέυουν βάση vbios. και έχεις 0% fans. Πάνω απο τους 42 έχεις το curve που θές. Πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα γιατι ενω εβαλα μεχρι 40 βαθμους 0 τα fan και ενω εχω 36 δουλευουν στο 30% και δεν ξερω γιατι το Afterburner εχει αυτη την γραμμη στο 30% λες και ειναι κλειδωμα. Διαβασα και στο Reddit εναν που ειχε το ιδιο σχεδον προβλημα με το 30% και λυθηκε με αλλαγη Driver 24 λεπτά πριν, Inler είπε Βάλε σταθερές στροφές ανεμιστήρα 1200rpm Δεν ξέρω πόσο % είναι 45-50-55% διαφέρει από κάρτα σε κάρτα. Στο gpuz είδα έφτασε 2500rpm και max θερμοκρασία 76 αλλά αυτό δεν λέει κάτι αν μέχρι τους 65 δουλεύει στα 500rpm μετά ζορίζεται να ρίξει θερμοκρασία. Εμενα για να δουλευουν στις 1194 στροφες πρεπει να το βαλω 32% Σιγουρα 1200 και οχι 2200 στροφες; Στο 100% φτανουν 3600 στροφες.
Inler Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ (επεξεργασμένο) Ναι 1200 είναι το θέμα για να δούμε αν είναι αθόρυβη. Αν δεις βέβαια κάνα 85 σταμάτα το benchmark Πας στο MSI Afterburner κάτω δεξιά στο κουτάκι αριστερά από το ανθρωπάκι και βάζεις ας πούμε 45% πατάς apply τσεκάρεις μέσω HWinfo πόσο ανέβηκαν οι στροφές και το προσαρμόζεις ανάλογα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:11 μμ από Inler
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ 15 λεπτά πριν, Inler είπε Ναι 1200 είναι το θέμα για να δούμε αν είναι αθόρυβη. Αν δεις βέβαια κάνα 85 σταμάτα το benchmark Δεν ξερω ποιος ο λογος να δοκιμασω σταθερα στις 1200 στροφες οταν στις 2300 ο υπολογιστης ειναι αθορυβος. Και μιλαμε για κουτι με 10Χ140 ανεμιστηρες συν τον 140 του τροφοδοτικου συν τους ανεμιστηρες της καρτας γραφικων.
Just_travel_everywhere Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 μμ 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Το έκανες το ταξιδακι βλέπω και εγώ βαριέμαι να πάω στο χωριό μου στα Τρίκαλα. Μεγιες. Με ζόρισε λίγο η τοποθέτηση αλλά οκ . Ενώ παίζει πχ Fortnite στο fs2024 κολλάει όταν μπεις στην πίστα για να πετάξεις στο αεροπλάνο δεν ξέρω
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 μμ Εγω δεν καταλαβαινω για πιο λογο να υπαρχει σταθερο προφιλ με UV ρυθμισεις εν ωρα browsing youtube κτλ. Εγω την εχω τελειως stock σε καθε περιπτωση εκτος gaming που εκει κουμπωνω μονο το uv profile. Σε stock παει μεχρι 52 και μετα ανοιγουν οι ανεμιστηρες 30% πεφτει 36 και οποτε ξανα παει 52. Δεν εχει νοημα το UV profile σε οτιδηποτε αλλο εκτος gaming.
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 μμ 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Εγω δεν καταλαβαινω για πιο λογο να υπαρχει σταθερο προφιλ με UV ρυθμισεις εν ωρα browsing youtube κτλ. Εγω την εχω τελειως stock σε καθε περιπτωση εκτος gaming που εκει κουμπωνω μονο το uv profile. Σε stock παει μεχρι 52 και μετα ανοιγουν οι ανεμιστηρες 30% πεφτει 36 και οποτε ξανα παει 52. Δεν εχει νοημα το UV profile σε οτιδηποτε αλλο εκτος gaming. Στην δικια μου περιπτωση δεν ξερει ο μικρος να τα κανει ολα αυτα και πολλες φορες γυρναω και τον βλεπω να παιζει. Οποτε σκεψου να εχω παει σε δουλεια και να παιζει κανα δυοωρο. https://forums.overclockers.co.uk/threads/nvidia-minimum-fan-speed-why-does-this-keep-happening.19000209/
Just_travel_everywhere Δημοσ. Δευτέρα στις 11:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:15 μμ Λοιπόν αυτό που δοκίμασα είναι στο fs2024 από ultra στο high end λειτουργεί . Μόλις το γυρίσω όμως ξανά στο ultra κολλάει το παιχνίδι δοκίμασα επανεγκατάσταση του Ντράιβερ , όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δουλεύουν κομπλέ εκτός από αυτό με την 5080 δε μου συνέβαινε αυτό αν και προφανώς τα fps ήταν ποιο κάτω ! cpu έχω core i9 13900 με 32gb ram .
thn Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα γιατι ενω εβαλα μεχρι 40 βαθμους 0 τα fan και ενω εχω 36 δουλευουν στο 30% και δεν ξερω γιατι το Afterburner εχει αυτη την γραμμη στο 30% λες και ειναι κλειδωμα. Διαβασα και στο Reddit εναν που ειχε το ιδιο σχεδον προβλημα με το 30% και λυθηκε με αλλαγη Driver Εμενα για να δουλευουν στις 1194 στροφες πρεπει να το βαλω 32% Σιγουρα 1200 και οχι 2200 στροφες; Στο 100% φτανουν 3600 στροφες. Δεν είμαι σίγουρος ότι μέσω afterburner δουλεύει μαν. Μόλις βάλεις custom curve σταματάει να δουλεύει το 0% Ο μόνος τρόπος που εγώ έχω βρει είναι ότι σου έγραψα πριν.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 9 ώρες πριν, thn είπε Δεν είμαι σίγουρος ότι μέσω afterburner δουλεύει μαν. Μόλις βάλεις custom curve σταματάει να δουλεύει το 0% Ο μόνος τρόπος που εγώ έχω βρει είναι ότι σου έγραψα πριν. Ίσως επειδή από 0% πάει αμέσως στο 30% και μάλλον αυτό δεν είναι καλό δηλαδή από 0 στροφές να βαράει 1200 μετά πάλι το ίδιο. Μάλλον και για αυτό στο Afterburner έχει την γραμμή στο 30% Θα ήθελα από 0% να πάει 10% κλπ κλπ. Φυσικά θα δοκιμάσω και αυτό που μου έγραψες.
ICE-T Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 12 ώρες πριν, thn είπε 30% και κάτω είναι το fanstop. Βάλε fancontrol και κάνε enable το nvidia 0% hardware curve override. Τώρα όταν στο fancontrol δίνεις 0% ο έλεγχος των fan θα πάει βάση bios της κάρτας. Λαμβάνεις υπόψη σου ότι το min στα fan της κάρτας είναι 30% και φτιάχνεις ένα curve που να είναι 0% μέχρι πχ τους 42 βαθμούς. Και μετά τους 42 απο το 0% το πάς πχ στο 40%. στους 50 βαθμούς πας το curve στο 50%. και πάει λέγοντας. Τι έχεις πλέων. κάτω απο τους 42 βαθμούς τα fan της κάρτας δουλέυουν βάση vbios. και έχεις 0% fans. Πάνω απο τους 42 έχεις το curve που θές. Σε εμένα τι μου τα λες?
thn Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 7 λεπτά πριν, ICE-T είπε Σε εμένα τι μου τα λες? Καλά δεν έπαθες και κατι μη κάνεις ετσι
ICE-T Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, thn είπε Καλά δεν έπαθες και κατι μη κάνεις ετσι Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα