Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, music_lover είπε

Που βρίσκεις 5080 κάτω από 1000?

Iσως εννοει χωρις ΦΠΑ αλλιως δεν βγαινει. Αν και βλεπω καποιες στο bestprice στα 1040 ευρω ετοιμες με φπα. Skroutz 1120 αμεσα διαθεσιμη Palit gaming pro. Γενικα ειμαστε στο MSRP εστω και σε λιγα μοντελα οποτε το πηγε καλα η nvidia και εχουμε δει και 5070 κατω απο msrp αυτες δεν πουλανε καθολου καλα οποτε επεσαν λιγο παραπανω απο οτι οι αλλες. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

χαζομάρα κάνανε (για το vfm) 

Παιζει ρολο καθαρα τι ειχες πριν. Και εγω σκεφτηκα για 5070ti αλλα λεω sidegrade δεν θελω να κανω αλλα ναι εννοειται το vfm πεφτει αρκετα οσο ανεβαινουμε. Που 850 που 1170 για 15-20% διαφορα ενω πας 40% πανω σε τιμη. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, whiteman7 είπε

According to JPR, NVIDIA increased its share by 8.5% at once in the quarter, thanks to an aggressive launch of the GeForce RTX 50-series models. AMD, despite the release of the Radeon RX 9070 and RX 9060 XT towards the end of the quarter, lost 7.3%. Intel, after the release of the Battlemage B-series in Q4 2024, was unable to gain a foothold in the market, either due to low supplies or weak demand, and lost its last 1.2% of market share.

Screenshot (8).png

η επόμενη 6 σειρά προβλέπεται ακόμα πιο χάλια απο την 4,5 και δικαιολογημένα 😛 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Στο lucky cap

αν ενδιαφερεσαι στη διαθεση σου

μετα μη μου λες για lucky cap 😉

53 λεπτά πριν, Arkin είπε

Iσως εννοει χωρις ΦΠΑ αλλιως δεν βγαινει. Αν και βλεπω καποιες στο bestprice στα 1040 ευρω ετοιμες με φπα. Skroutz 1120 αμεσα διαθεσιμη Palit gaming pro. Γενικα ειμαστε στο MSRP εστω και σε λιγα μοντελα οποτε το πηγε καλα η nvidia και εχουμε δει και 5070 κατω απο msrp αυτες δεν πουλανε καθολου καλα οποτε επεσαν λιγο παραπανω απο οτι οι αλλες. 

εννοω τελικη τιμη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Westbaum είπε

Eντάξει,κομμένο το Amazon για gpu..😡

Αυτά συμβαίνουν γιατί πολλοί αγοράζουν GPUs(και όχι μόνο) και κάνουν return με το κουτί να έχει μέχρι και χώμα μέσα, το Amazon δεν τα πολυκοιτάει και τα used τα βάζει στο warehouse για πώληση.

Το θετικό είναι ότι δεν θα βγεις ποτέ χαμένος σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί θα έχεις refund 100%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Westbaum said:

Eντάξει,κομμένο το Amazon για gpu..😡

Used*

Από παλιά ισχύει αυτό. Προσοχή πάντα, seller Amazon και ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή που έρθει στα χέρια σου, πριν το unbox και είσαι καλά.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Used*

Από παλιά ισχύει αυτό. Προσοχή πάντα, seller Amazon και ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή που έρθει στα χέρια σου, πριν το unbox και είσαι καλά.

Πάντως σε τροφοδοτικό που δεν παρέδωσαν ποτέ από τα ελτα, από τα 2 δέματα πέταξαν το 1 στην είσοδο της πολυκατοικίας και έβαλαν υπογραφή μόνοι τους, έπρεπε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία για να μου επιστρέψουν το ποσό ή να μου ξαναστείλουν το προϊόν.

Και τώρα θα πληρώνω και τα δικαστικά.

Υπάρχει καταγραφή από κάμερα για καλή μου τύχη.

Αν αξίζει για 200 ευρώ εμπόρευμα; Όχι. Αλλά με έχουν τσαντισει πάρα πολύ.

Οπότε ο οδηγός πάει για πλαστογραφία και η εταιρία για το δέμα που χάθηκε.

Εννοείται ότι το amazon δεν δίνει τελικά χρήματα ή το προϊόν, αφού όπως λένε είναι λάθος του μεταφορέα.

Πιάσε το αυγό και κούρεψε το που λενε

ΕΛΤΑ courier συγκεκριμένα 

Επεξ/σία από thn
  • Confused 1
  • Sad 8
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Απίστευτο δείχνει.

Αλλά και το RE 9 θα είναι μπόμπα.

Το resident evil requiem έχει μείνει στο PS4 οπτικά,γενικά πολύ flat γεωμετρία,η μηχανή που έχουν χρειάζεται επειγόντως βελτιώσεις,αρχίζει και δείχνει την ηλικία της.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thn είπε

Πάντως σε τροφοδοτικό που δεν παρέδωσαν ποτέ από τα ελτα, από τα 2 δέματα πέταξαν το 1 στην είσοδο της πολυκατοικίας και έβαλαν υπογραφή μόνοι τους, έπρεπε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία για να μου επιστρέψουν το ποσό ή να μου ξαναστείλουν το προϊόν.

Εννοείται ότι το amazon δεν δίνει τελικά χρήματα ή το προϊόν, αφού όπως λένε είναι λάθος του μεταφορέα.

Το ΕΛΤΑ courier δεν χρειαζόταν καν να το αναφέρεις.. Στάνταρ είναι αυτοί που κάνουν τη μ@λακία.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Το resident evil requiem έχει μείνει στο PS4 οπτικά,γενικά πολύ flat γεωμετρία,η μηχανή που έχουν χρειάζεται επειγόντως βελτιώσεις,αρχίζει και δείχνει την ηλικία της.

Γραφικάρες έχουν τα RE, δεν ξέρω τι βλέπεις.. Το RE 4 remake με HDR είναι πολύ δυνατό και stutter-free.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Γραφικάρες έχουν τα RE, δεν ξέρω τι βλέπεις.. Το RE 4 remake με HDR είναι πολύ δυνατό και stutter-free.

Τα facial animation δεν έχου αλλάξει καθόλου από το resident evil 2 remake και μετά,αν δεις τα στιγμιότυπα προσεκτικά από το trailer τα περιβάλλοντα είναι όλα μια επιφάνεια με texture mapping,δεν υπάρχει verticality που βλέπουμε σε native ps5 games,

Δυστυχώς μου έκανε την εντύπωση ενός PS4 game.

Δημοσ.
Στις 7/6/2025 στις 6:26 ΠΜ, thn είπε

Αυτά δεν τα κάνει στην Γερμανία πάντως !! Ξέρω πολλές περιπτώσεις που έχει δώσει πίσω πολύ χρήμα !!! Η αμαζον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...