thn Δημοσ. Κυριακή στις 01:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:29 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Αυτά δεν τα κάνει στην Γερμανία πάντως !! Ξέρω πολλές περιπτώσεις που έχει δώσει πίσω πολύ χρήμα !!! Η αμαζον Αυτά είναι πάντως απο το de αμαζον. μου ζήτησαν δήλωση απο την αστυνομία για το συμβάν και μετά μου είπαν οτι δεν φέρουν ευθύνη και είναι θέμα του courier. δεν με νοιαζει για το τροφοδοτικό. την ίδια μέρα είχα πάει σε ένα μαγαζι και το ξαναπήρα. Αλλά οι απαντήσεις απο το customer care του courier ήταν εμετικές. Το χειρότερο που με πηρε τηλέφωνο ο οδηγός να μου ζητήσει και τα ρέστα, να μου πεί ότι αυτός το άφησε και ότι μίλησε ώς δια μαγείας μαζί μου στο κουδούνι και του είπα εγώ να το αφήσει, ότι του κάνω ζημιά στην δουλειά του, και να βρεθούμε απο κοντά λέει να τα ξεκαθαρίσουμε. Το customer να μου λέει δεν ειναι πλαστογραφια και πάει λέγοντας. Αρα νομική προστασια μου έχει πιάσει δουλειά, και θα τους τρέξω όσο μπορώ. Απαράδεκτοι. Μην ξεχάσω ότι στο amazon έδειχνε ότι το είχα παραλλάβει. Πάλι καλά που η κάμερα απο το κουδούνι του κάτω διαμερίσματος δείχνει ξεκάθαρα να πετάει ο οδηγός ένα πακέτο και όχι 2 και να το κλοτσάει. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:32 μμ από thn 5 1
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 02:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:13 μμ 40 λεπτά πριν, thn είπε Αλλά οι απαντήσεις απο το customer care του courier ήταν εμετικές. Το χειρότερο που με πηρε τηλέφωνο ο οδηγός να μου ζητήσει και τα ρέστα, να μου πεί ότι αυτός το άφησε και ότι μίλησε ώς δια μαγείας μαζί μου στο κουδούνι και του είπα εγώ να το αφήσει, ότι του κάνω ζημιά στην δουλειά του, και να βρεθούμε απο κοντά λέει να τα ξεκαθαρίσουμε. Το customer να μου λέει δεν ειναι πλαστογραφια και πάει λέγοντας. Αρα νομική προστασια μου έχει πιάσει δουλειά, και θα τους τρέξω όσο μπορώ. Απαράδεκτοι. Μην ξεχάσω ότι στο amazon έδειχνε ότι το είχα παραλλάβει. Πάλι καλά που η κάμερα απο το κουδούνι του κάτω διαμερίσματος δείχνει ξεκάθαρα να πετάει ο οδηγός ένα πακέτο και όχι 2 και να το κλοτσάει. Αφού έχεις βίντεο από την κάμερα του κουδουνιού, και έχεις και τη διάθεση να ασχοληθείς, ξεπάτωσέ τους! Μόνο έτσι υπάρχει μια πιθανότητα να φοβηθούν ότι πλέον τους καταγράφουν και θα τους κυνηγάνε, μπας και να διορθωθούν στο μέλλον. 4
Alex21121988 Δημοσ. Κυριακή στις 02:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:14 μμ On 07/06/2025 at 02:26, Psycho_Warhead said: Απίστευτο δείχνει. Αλλά και το RE 9 θα είναι μπόμπα. To ILL δεν πίστευα ποτέ πως έχει κανονικό developer/publisher, δεν θυμάμαι πόσα χρόνια μας έδειχαν τα ίδια clips κτλ. Αν δεν το δω όντως να βγαίνει, ακόμα δεν το πιστεύω, μακάρι να είναι πραγματικότητα, έχει μπει ήδη στο wishlist και αναμένουμε.
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 02:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:15 μμ Κάνε και ερώτηση στη νομική προστασία για το τι είναι δυνατόν να τους φορτώσεις επιπλέον. Ηθική βλάβη κλπ. Ότι μπορείς περισσότερο, να τους τα φορτώσεις όλα. 1
@topos Δημοσ. Κυριακή στις 06:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:59 μμ Δεν ξέρω εάν έχω τελικά υπομονή για την 5080 super(θα μου ήταν αρκετα χρησιμη η 24gb vram). Οπότε λοξοκοιταω λίγο τις 5070ti. Εσείς που το παρακολουθειτε περρισοτερο ->Υπάρχει λόγος για να μην πάρει κανείς αυτην την υλοποίηση της zotac. (Γενικά θα προτιμούσα zotac γιατί από ότι ξέρω δίνουν 5χρονια πανευρωπαϊκή εγγυηση, αλλά πέρα από αυτό δεν έχω άποψη.)
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 07:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:03 μμ 1 λεπτό πριν, @topos είπε Δεν ξέρω εάν έχω τελικά υπομονή για την 5080 super(θα μου ήταν αρκετα χρησιμη η 24gb vram). Οπότε λοξοκοιταω λίγο τις 5070ti. Εσείς που το παρακολουθειτε περρισοτερο ->Υπάρχει λόγος για να μην πάρει κανείς αυτην την υλοποίηση της zotac. (Γενικά θα προτιμούσα zotac γιατί από ότι ξέρω δίνουν 5χρονια πανευρωπαϊκή εγγυηση, αλλά πέρα από αυτό δεν έχω άποψη.) 0 coil whine Μικρη σε μηκος χωραει και σε πιο μικρα κουτια 5 χρονια εγγυηση Δεν εχει διπλο bios αν θες να φλασαρεις δεν εχεις την επιλογη αν κατι παει στραβα Τα fans ξεκινανε απο 30% δεν πανε πιο κατω 1050 στροφες περιπου και δεν μπορεις με το επισημο bios να ρυθμισεις που θα ανοιγουν και που θα κλεινουν. Στους 52 βαθμους ανοιγουν και κλεινουν τελειως μολις πεσει στους 36-37 βαθμους και ξανα μολις παει 52 ανοιγουν. Απο εκει και περα ειναι μια χαρα για την τιμη της τιμιοτατη ψυκτρα vapor chamber εχει και διακριτικο rgb. 1
music_lover Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 μμ 49 λεπτά πριν, Arkin είπε 0 coil whine Μικρη σε μηκος χωραει και σε πιο μικρα κουτια 5 χρονια εγγυηση Δεν εχει διπλο bios αν θες να φλασαρεις δεν εχεις την επιλογη αν κατι παει στραβα Τα fans ξεκινανε απο 30% δεν πανε πιο κατω 1050 στροφες περιπου και δεν μπορεις με το επισημο bios να ρυθμισεις που θα ανοιγουν και που θα κλεινουν. Στους 52 βαθμους ανοιγουν και κλεινουν τελειως μολις πεσει στους 36-37 βαθμους και ξανα μολις παει 52 ανοιγουν. Απο εκει και περα ειναι μια χαρα για την τιμη της τιμιοτατη ψυκτρα vapor chamber εχει και διακριτικο rgb. Η συγκεκριμένη έχει την μικρότερη σε μέγεθος ψύκτρα από όλες σχεδόν τις 5070ti οπότε έχω αμφιβολίες για την ψύξη της. Προφανώς επαρκεί για stock συχνότητες αλλά δύσκολα θα την έκανα oc. Πως είσαι σίγουρος ότι έχει vapor chamber? 2
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 μμ 24 λεπτά πριν, music_lover είπε Η συγκεκριμένη έχει την μικρότερη σε μέγεθος ψύκτρα από όλες σχεδόν τις 5070ti οπότε έχω αμφιβολίες για την ψύξη της. Προφανώς επαρκεί για stock συχνότητες αλλά δύσκολα θα την έκανα oc. Πως είσαι σίγουρος ότι έχει vapor chamber? Γραψε λαθος νομιζα ηταν η solid core αλλα τωρα ειδα ειναι η SOLID SFF που ειναι αρκετα πιο μικρη χωρις vapor chamber και πολυ λεπτη ψυκτρα. Eδω δειχνει να μην ειναι καλη στην ψυξη Και εδω ενα πιο εκτενες θεμα με κατοχους 1
7nisiotis Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 μμ 4 hours ago, Arkin said: 0 coil whine Μικρη σε μηκος χωραει και σε πιο μικρα κουτια 5 χρονια εγγυηση Δεν εχει διπλο bios αν θες να φλασαρεις δεν εχεις την επιλογη αν κατι παει στραβα Τα fans ξεκινανε απο 30% δεν πανε πιο κατω 1050 στροφες περιπου και δεν μπορεις με το επισημο bios να ρυθμισεις που θα ανοιγουν και που θα κλεινουν. Στους 52 βαθμους ανοιγουν και κλεινουν τελειως μολις πεσει στους 36-37 βαθμους και ξανα μολις παει 52 ανοιγουν. Απο εκει και περα ειναι μια χαρα για την τιμη της τιμιοτατη ψυκτρα vapor chamber εχει και διακριτικο rgb. Δεν εχει φαν στοπ καμια (MSRP) ΖΟΤΑΚ?
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 11:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:27 μμ 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δεν εχει φαν στοπ καμια (MSRP) ΖΟΤΑΚ? Ολες εχουν νομιζω. Οπως ανεφερα εμενα ξεκινανει στο 30% στους 52 βαθμους και κλεινουν στους 36-37. Αυτο ειναι το fan stop απλα σε αλλες καρτες ξεκινανε στους 55 αλλες στους 45 αναλογα το bios και ποσο aggressive ειναι.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 μμ 4 ώρες πριν, @topos είπε Δεν ξέρω εάν έχω τελικά υπομονή για την 5080 super(θα μου ήταν αρκετα χρησιμη η 24gb vram). Οπότε λοξοκοιταω λίγο τις 5070ti. Εσείς που το παρακολουθειτε περρισοτερο ->Υπάρχει λόγος για να μην πάρει κανείς αυτην την υλοποίηση της zotac. (Γενικά θα προτιμούσα zotac γιατί από ότι ξέρω δίνουν 5χρονια πανευρωπαϊκή εγγυηση, αλλά πέρα από αυτό δεν έχω άποψη.) Tα 5 χρονια ισχυουν αλλα προσφατα ακουσα τα χειροτερα για το Customer service. Μετα απο αρκετες Asus εγω παλι σε Gigabyte θα πηγαινα, εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο της Aero και δινει 4 χρονια οταν τη δηλωσεις. 1
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 02:04 πμ Δημοσ. χθες στις 02:04 πμ 2 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Tα 5 χρονια ισχυουν αλλα προσφατα ακουσα τα χειροτερα για το Customer service. Για δώσε info Blu
BlurayMoviesGreece Δημοσ. χθες στις 02:12 πμ Δημοσ. χθες στις 02:12 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Για δώσε info Blu O Armoral ειχε καποιο θεμα με τη gpu, μιλησε με το Customer Support της κεντρικης σελιδας της Ζotac και αφου μιλαγε κανα μισαωρο λες και μιλαγε σε ρομποτ τον παρεπεμψαν να μιλησει με το ευρωπαικο Customer Support. Εστειλε στο ευρωπαικο και απο τοτε δεν εχει παρει απαντηση και το περιστατικο το συζητησαμε πριν κανα μηνα. Στις χωρες υποστηριξης υπαρχουν κανονικα τα Σκοπια(ως Μακεδονια) και η Τουρκια αλλα πουθενα η Ελλαδα. Επεξ/σία χθες στις 05:47 πμ από BlurayMoviesGreece 1
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 12:46 μμ Δημοσ. χθες στις 12:46 μμ Όταν #AMD κοιμάσαι και δεν συνεχίζεις την Επιχείρηση με σπιρτάδα, αστραπιαία ακρίβεια κινήσεων, δύναμη και αποφασιστικότητα αυτά είναι τα αποτελέσματα. Ενώ είχες τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου με ένα αξιόλογο προϊόν aka RX 9070 (XT). Η στασιμότητα στο να προσαρμόσεις την τιμολογιακή σου πολιτική (ας μπεις και μέσα, έλα άσε τα σάπια, βγάζεις από τα cpu, τις κονσόλες, σερβερς κλπ), όσο ακόμα ο Πράσινος αντίπαλος το έπαιζε ιστορία στην ανύπαρκτη "μεσαία κατηγορία" σαν άλλη Γαλλία των 40s με τη Γραμμή Μαζινό, το 'Μέτωπο' άνοιξε (με την 5070ti να βρίσκεται ΠΙΑ μόλις +100 ευρώ σχεδόν μακριά σου!). Το FSR 4, αν και είναι ένα ΙΣΧΥΡΟ χαρτί, ένα πολύ ανταγωνιστικό εναλλακτικό του DLSS-χωρίς καμία αμφιβολία-, η διάδοση του αργεί και όπως φαίνεται η μεγαλύτερη επέκταση του έχει προγραμματιστεί, χωρίς άλλες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, για το 2ο μισό της χρονιάς. Αν και συμπαθώ και τις 2 εταιρείες, είχα gpus και από τα 2 στρατόπεδα (και κανένα τρομερό πρόβλημα, με εξαίρεση τον πρώτο καιρό της 5700ΧΤ το 2019!-αρχές 2020) δεν ξέρω τι να κάνω. Που να κινηθώ για αναβάθμιση (οικονομική) για να γεμίσω την 4Κ 42αρα, καθώς η 3070 δεν αντέχει η άμοιρη. Τα έφαγε τα ψωμιά της. Η σιγουριά του DLSS4 που βρίσκεται γρήγορα παντού προσφέρει μια ασφάλεια αγοράς. Μου "βγαίνει" +120€ πιο πάνω η αγορά μιας 5070Ti, στα 850€, 730€ η 9070XT και 640κάτι η 9070 απλή. Τη στιγμή που μιλάμε αυτες οι τιμές. Σίγουρα ΤΟΣΟ ψηλά δεν έχω ανέβει ποτέ για αγορά κάρτας. Ηταν κατά της 'ιδεολογίας' και του budget που έδινα. Το "όριο" ξεπεράστηκε και έφτασε από το ψυχολογικό των 450€ που είχα μέχρι το 2019/2020 στα 650κατι το 2021 με την ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ του mining και όλα τα σκ@τα αυτά. Τώρα τα 850 είναι ένας μισθός. Βέβαια αν με πάει βόλτα για 4-5 χρονάκια με παραχωρήσεις θα τα "βγάλει" τα λεφτά της. Ισως περιμένω για μετά το καλοκαίρι ΑΛΛΑ οι συνθήκες έχουν αλλάξει λόγω mafia the old country + Silent Hill f. πηγές: - https://videocardz.com/newz/amd-expands-fsr4-game-list-to-65-titles-28-new-this-week - https://www.techspot.com/news/108225-nvidia-reaches-historic-92-gpu-market-share-leaves.html - https://github.com/GPUOpen-LibrariesAndSDKs/FidelityFX-SDK/issues/141 ( "opened to all devs in the 2nd half of 2025" ) 3
aetos1988 Δημοσ. χθες στις 12:54 μμ Δημοσ. χθες στις 12:54 μμ 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Όταν #AMD κοιμάσαι και δεν συνεχίζεις την Επιχείρηση με σπιρτάδα, αστραπιαία ακρίβεια κινήσεων, δύναμη και αποφασιστικότητα αυτά είναι τα αποτελέσματα. Ενώ είχες τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου με ένα αξιόλογο προϊόν aka RX 9070 (XT). Η στασιμότητα στο να προσαρμόσεις την τιμολογιακή σου πολιτική (ας μπεις και μέσα, έλα άσε τα σάπια, βγάζεις από τα cpu, τις κονσόλες, σερβερς κλπ), όσο ακόμα ο Πράσινος αντίπαλος το έπαιζε ιστορία στην ανύπαρκτη "μεσαία κατηγορία" σαν άλλη Γαλλία των 40s με τη Γραμμή Μαζινό, το 'Μέτωπο' άνοιξε (με την 5070ti να βρίσκεται ΠΙΑ μόλις +100 ευρώ σχεδόν μακριά σου!). Το FSR 4, αν και είναι ένα ΙΣΧΥΡΟ χαρτί, ένα πολύ ανταγωνιστικό εναλλακτικό του DLSS-χωρίς καμία αμφιβολία-, η διάδοση του αργεί και όπως φαίνεται η μεγαλύτερη επέκταση του έχει προγραμματιστεί, χωρίς άλλες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, για το 2ο μισό της χρονιάς. Αν και συμπαθώ και τις 2 εταιρείες, είχα gpus και από τα 2 στρατόπεδα (και κανένα τρομερό πρόβλημα, με εξαίρεση τον πρώτο καιρό της 5700ΧΤ το 2019!-αρχές 2020) δεν ξέρω τι να κάνω. Που να κινηθώ για αναβάθμιση (οικονομική) για να γεμίσω την 4Κ 42αρα, καθώς η 3070 δεν αντέχει η άμοιρη. Τα έφαγε τα ψωμιά της. Η σιγουριά του DLSS4 που βρίσκεται γρήγορα παντού προσφέρει μια ασφάλεια αγοράς. Μου "βγαίνει" +120€ πιο πάνω η αγορά μιας 5070Ti, στα 850€, 730€ η 9070XT και 640κάτι η 9070 απλή. Τη στιγμή που μιλάμε αυτες οι τιμές. Σίγουρα ΤΟΣΟ ψηλά δεν έχω ανέβει ποτέ για αγορά κάρτας. Ηταν κατά της 'ιδεολογίας' και του budget που έδινα. Το "όριο" ξεπεράστηκε και έφτασε από το ψυχολογικό των 450€ που είχα μέχρι το 2019/2020 στα 650κατι το 2021 με την ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ του mining και όλα τα σκ@τα αυτά. Τώρα τα 850 είναι ένας μισθός. Βέβαια αν με πάει βόλτα για 4-5 χρονάκια με παραχωρήσεις θα τα "βγάλει" τα λεφτά της. Ισως περιμένω για μετά το καλοκαίρι ΑΛΛΑ οι συνθήκες έχουν αλλάξει λόγω mafia the old country + Silent Hill f. πηγές: - https://videocardz.com/newz/amd-expands-fsr4-game-list-to-65-titles-28-new-this-week - https://www.techspot.com/news/108225-nvidia-reaches-historic-92-gpu-market-share-leaves.html - https://github.com/GPUOpen-LibrariesAndSDKs/FidelityFX-SDK/issues/141 ( "opened to all devs in the 2nd half of 2025" ) Για μένα δεν έχει και πολύ νόημα να περιμένεις μήπως πέσουν οι τιμές μετά το καλοκαίρι. Το πιθανότερο είναι να μείνουν στα επίπεδα που είναι τώρα ή και να αυξηθούν... Παίρνεις μια RTX 5070ti και είσαι ήσυχος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα