ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 μμ 1 ώρα πριν, alexcrx είπε ναι ρε με αυτή μόνο παραδοσιακά(ιεραποστολικό , άντε και στα 4) επειδή σε ξέρω οτι είσαι μαμούνας , άμα πέσει στην αντίληψή σου τίποτα για pads βάλε και εμένα στο κόλπο , γιατί μπορεί να κάνω πλακίτσα(για το putty) αλλά την έχω την ανησυχία μου και επειδή τις κρατάω χρόνια τις κάρτες (μέχρι πρίν λίγο είχα rtx 2080) δε με βλέπω να περνάω καλά Δεν υπάρχει περίπτωση να την ανοίξω,αν δω κάτι περίεργο έφυγε πίσω RMA , τέτοια πράγματα δεν σκαλίζω. 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τον πέρασες τον καινούργιο driver?
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 08:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:11 μμ 18 λεπτά πριν, ICE-T είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να την ανοίξω,αν δω κάτι περίεργο έφυγε πίσω RMA , τέτοια πράγματα δεν σκαλίζω. Τον πέρασες τον καινούργιο driver? Τον περασα μολις τον ανεβσα εδω ολα καλα μεχρι στιγμης. Ισως πιο μετα δοκιμασω και hogwarts αν και τα random crashes πρεπει να ειναι θεμα του παιχνιδιου μετα το τελευταιο patch γιατι γινεται χαμος στο steam δεν πρεπει να φταινε οι 5000. 1
ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 08:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:16 μμ 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Τον περασα μολις τον ανεβσα εδω ολα καλα μεχρι στιγμης. Ισως πιο μετα δοκιμασω και hogwarts αν και τα random crashes πρεπει να ειναι θεμα του παιχνιδιου μετα το τελευταιο patch γιατι γινεται χαμος στο steam δεν πρεπει να φταινε οι 5000. Δεν το έχω warzone παίζω και Forza Horizon 5 από ότι είδα έχουν φτιάξει το πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον καινούργιο οδηγό.
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:19 μμ 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε Δεν το έχω warzone παίζω και Forza Horizon 5 από ότι είδα έχουν φτιάξει το πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον καινούργιο οδηγό. Εννοειται τον περνας ειδικα αν εχει ειδικα παιχνιδια που παιζεις με το θεμα και ειναι στα fixed issues. Δειχνει δυνατος driver 45 νεα παιχνιδια με dlss override μεγαλη ευκολια δεν θελει το swapper πια και εφτιαξαν και το mfg γιατι το εβαζες 3x 4x στο nvidia app και κλειδωνε 2x ηθελε in game δηλαδη. Τωρα ολα κομπλε και εδω. Γενικα θετικο το προσημο και στο forum της nvidia συγκριτικα με τους 2 προηγουμενους. 2
ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 08:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:24 μμ 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Εννοειται τον περνας ειδικα αν εχει ειδικα παιχνιδια που παιζεις με το θεμα και ειναι στα fixed issues. Δειχνει δυνατος driver 45 νεα παιχνιδια με dlss override μεγαλη ευκολια δεν θελει το swapper πια και εφτιαξαν και το mfg γιατι το εβαζες 3x 4x στο nvidia app και κλειδωνε 2x ηθελε in game δηλαδη. Τωρα ολα κομπλε και εδω. Γενικα θετικο το προσημο και στο forum της nvidia συγκριτικα με τους 2 προηγουμενους. Αύριο θα κάτσω να τον δοκιμάσω τώρα είμαι σε σιεστα και μπυριτζα νησος στο μπαλκόνι.
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 μμ Ήταν ήδη πολύ καλό και πριν το patch γιατί έχει RTGI on by default, οι διαφορές του path-tracing δεν θα φαίνονται αφού το παιχνίδι είναι τόσο γρήγορο που δεν θα κάτσεις να χαζεύεις. Αυτά έχουν περισσότερο νόημα για ένα Witcher 4 ας πούμε. 2
7nisiotis Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ 2 hours ago, ICE-T said: Δεν το έχω warzone παίζω wz?! στείλε id
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 11:14 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:14 μμ (επεξεργασμένο) Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει να ενεργοποιήσει το ''GSP Firmware''. ''NVIDIA's GSP (GPU System Processor) firmware is a dedicated processor on some NVIDIA GPUs that handles GPU initialization and management tasks, offloading them from the main CPU and potentially improving performance. Για να ελέγξουμε αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι, ανοίγουμε ένα ''CMD'' και γράφουμε ''nvidia-smi -q''. Εάν είναι ενεργοποημένο βγάζει αριθμό δίπλα, αλλιώς γράφει ''N/A''. Batch file με τον παρακάτω κωδικό, το κάνουμε copy-paste σε ένα notepad και το σώζουμε ως ''.bat'' Έπειτα το τρέχουμε ως admin και κάνουμε restart. Spoiler @echo off for /f %%i in ('wmic path Win32_VideoController get PNPDeviceID^| findstr /L "PCI\VEN_"') do ( for /f "tokens=3" %%a in ('reg query "HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Enum\%%i" /v "Driver"') do ( for /f %%i in ('echo %%a ^| findstr "{"') do ( Reg.exe add "HKLM\System\ControlSet001\Control\Class\%%i" /v "EnableGpuFirmware" /t REG_DWORD /d "1" /f >nul 2>&1 ) ) ) Για να απενεργοποιηθεί αλλάζουμε το ''EnableGpuFirmware'' από ''1'' σε ''0'' και ξανά restart. Από default είναι απενεργοποιημένο, τώρα το δοκιμάζουν κάποιοι αν βοηθάει ή όχι. Κάποιοι αναφέρουν χαμηλότερο DPC Latency και πιο ''snappy'' απόκριση. Άλλοι αναφέρουν stutters, οπότε όποιος έχει όρεξη δοκιμάζει και βλέπει αν του κάνει. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:17 μμ από Psycho_Warhead 1 3
kkatzos Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 μμ 22 ώρες πριν, korakios είπε ποιο παιχνίδι με ΤΑΑ έχει καλή υλοποίηση ? Πολλά. Forza Horizon 5, Forza Motorsport, όλη η σειρά Spiderman (για το 2 δεν είμαι σίγουρος) και πολλά άλλα Έχεις μείνει σε εποχές 2019 με ΤΑΑ όπως στο Shadow of the Tomb Raider να είναι θολό. Στα σύγχρονα παιχνίδια το ΤΑΑ σκίζει σε ποιότητα. Άσχετα που μας έχουν αναγκάσει να βάζουμε DLSS και FSR για να παίζει καλά το παιχνίδι.
Innersense Δημοσ. χθες στις 12:07 πμ Δημοσ. χθες στις 12:07 πμ 52 minutes ago, Psycho_Warhead said: Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει να ενεργοποιήσει το ''GSP Firmware''. ''NVIDIA's GSP (GPU System Processor) firmware is a dedicated processor on some NVIDIA GPUs that handles GPU initialization and management tasks, offloading them from the main CPU and potentially improving performance. Thanks. Για ποιες κάρτες ισχύει ξερουμε;
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ 18 λεπτά πριν, Innersense είπε Thanks. Για ποιες κάρτες ισχύει ξερουμε; Από Turing(RTX 20) και μετά. 1
korakios Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ Spoiler 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Στα σύγχρονα παιχνίδια το ΤΑΑ σκίζει σε ποιότητα. μπα , το αντίθετο , δε βλέπονται 1 ώρα πριν, kkatzos είπε όλη η σειρά Spiderman ούτε , το fsr είναι καλύτερο 😛 1
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 01:05 πμ Δημοσ. χθες στις 01:05 πμ https://forums.guru3d.com/threads/enable-gsp-firmware-on-windows.455714/ Για μελέτη και προσοχή! Καλύτερα οι φτωχοί -σε Vram- πνεύματι να μην το επιχειρήσουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα