Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PS6 Will Have 16 GB RAM, 4 MB of L2 Cache, and AMD AI Upscaling – Rumor

Καλά άμα έχει πάλι 16GB δεν θα εκμεταλλευτούν τις 24/32GB κάρτες ποτέ. Επίσης ο πέτσινος θα συνεχίσει να δίνει VRAM με το σταγονόμετρο.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Επίσης ο πέτσινος θα συνεχίσει να δίνει VRAM με το σταγονόμετρο.

έχουμε την Λίζα να την δίνει απλόχερα όμως

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

PS6 Will Have 16 GB RAM, 4 MB of L2 Cache, and AMD AI Upscaling – Rumor

Καλά άμα έχει πάλι 16GB δεν θα εκμεταλλευτούν τις 24/32GB κάρτες ποτέ. Επίσης ο πέτσινος θα συνεχίσει να δίνει VRAM με το σταγονόμετρο.

To PS5 pro έχει 16 + 2  μάλλον μουφα είναι ότι γράφουν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ICE-T είπε

To PS5 pro έχει 16 + 2  μάλλον μουφα είναι ότι γράφουν.

για το ps6 handheld μιλάει οχι την κονσόλα, εξου και η Ram αντί για vram

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Μωρέ δεν ντρέπονται με τα ψιλά γράμματα?

Δεν τους ενδιαφερει ειναι pure marketing για μενα θα επρεπε να δειχνουν και με τα 3 modes και χωρις. Και απλα να ξερεις ο αλλος ποσα ειναι αληθινα και ποσα ενδιαμεσα ωστε να ξερει τι να περιμενει. Το 4x δεν ειναι πανακεια το 3x ειναι μια χαρα αλλα το 4 οχι με τα artifacts που προσθετει ακομα και στα 300fps. 

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Εγώ που το δοκίμασα λίγο ultra nightmare, path tracing όλα on, 4k dlss4 performance, fgx2 είναι στα 80-90 fps.

Και δειχνει και πολυ ομορφο και πιο φωτορεαλιστικο. Παρολο που εχει RT και σκετο το PT το παει σε αλλο επιπεδο. Μονο στο F1 25 νομιζω ειτε χωρις ειτε με PT μου φαινοταν το ιδιο σε οτι αλλο εχει PT η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη. 

• Like 2
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ οι τελευταίοι drivers (ή κάποιο update της τηλεόρασης) μου άνοιξε το Dolby vision. Πριν όταν άνοιγα Dolby vision από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης τα έκανε όλα Dolby vision οπότε στο desktop φαινόταν χάλια. Ενώ τώρα ανοίγει Dolby vision μόνο στο content που έχει όντως.

Το Alan Wake 2 έχει και είναι φοβερό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...