BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 09:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:15 πμ (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, ICE-T είπε Καλή τιμή σίγουρα , κακή υλοποίηση όμως είμαι σίγουρος με πλαστικό backplate θα είναι. "καλή υλοποίηση" (tuf,astral,gigabyte xtreme,supreme και όλες οι υδρόψυκτες) και καλή τιμή δύσκολα να πέσει σε αυτό το χρηματικό range. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:24 πμ από BabisTs 4
ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 10:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:00 πμ 39 λεπτά πριν, BabisTs είπε "καλή υλοποίηση" (tuf,astral,gigabyte xtreme,supreme και όλες οι υδρόψυκτες) και καλή τιμή δύσκολα να πέσει σε αυτό το χρηματικό range. Σωστα τα λεςαλλά έχω προσωπικα δεν θα την ακουμπαγα την συγκεκριμένη υλοποίηση , αυτή παίζει να βράζει στο hot spot ακόμα και σε open bench,α ξέχασα δεν δείχνουν οι 5000 σειρά πλέον hot spot μόνο memory junction temperature , γιατί άραγε. 1
whiteman7 Δημοσ. Τρίτη στις 10:35 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:35 πμ 1 ώρα πριν, BabisTs είπε "καλή υλοποίηση" (tuf,astral,gigabyte xtreme,supreme και όλες οι υδρόψυκτες) και καλή τιμή δύσκολα να πέσει σε αυτό το χρηματικό range. και επισης παιρνει και απροβληματιστα το flash bios της Suprim
BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:18 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ICE-T είπε Σωστα τα λεςαλλά έχω προσωπικα δεν θα την ακουμπαγα την συγκεκριμένη υλοποίηση , αυτή παίζει να βράζει στο hot spot ακόμα και σε open bench,α ξέχασα δεν δείχνουν οι 5000 σειρά πλέον hot spot μόνο memory junction temperature , γιατί άραγε. Χειμώνα δεν νομίζω να έχει θέμα καποιος ...τώρα καλοκαίρι μπορείς να την βοηθήσεις περιορίζοντας της τα watt αν βλέπεις ότι τα temps ξεφεύγουν.Ούτως ή άλλως η ventus είναι η entry σειρα της msi σε 5090...το γνωρίζει οποίος την επιλέξει και δεν περιμένει να είναι top.Το σχόλιο μου το εκανα ξεκάθαρα στο ότι όντως είναι πολύ καλή η τιμή που ποσταραν παραπισω ειδικά σε σχέση με τις τιμές που επικρατούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό στις 5090. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:20 μμ από BabisTs 2 1
ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 03:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:51 μμ (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, BabisTs είπε Χειμώνα δεν νομίζω να έχει θέμα καποιος ...τώρα καλοκαίρι μπορείς να την βοηθήσεις περιορίζοντας της τα watt αν βλέπεις ότι τα temps ξεφεύγουν.Ούτως ή άλλως η ventus είναι η entry σειρα της msi σε 5090...το γνωρίζει οποίος την επιλέξει και δεν περιμένει να είναι top.Το σχόλιο μου το εκανα ξεκάθαρα στο ότι όντως είναι πολύ καλή η τιμή που ποσταραν παραπισω ειδικά σε σχέση με τις τιμές που επικρατούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό στις 5090. Εγώ πιο πολύ κράζω την MSI γιατί η entry σειρά της στις κάρτες ακόμη και με επιθετική πολιτική στις τιμές ποιοτικά είναι σαν να ψωνίζεις ότι περισεψε από από αυτό που θα έβγαινε gaming X trio αλλά λόγο αστοχίας υλικού δεν τα κατάφερε ούτε γι'αυτό και αντί να πάνε κάδο ανακύκλωσης γεννήθηκε η ventus😂,σαν τιμή τα σπάει βέβαια. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:54 μμ από ICE-T 1
whiteman7 Δημοσ. Τρίτη στις 04:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:53 μμ 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Εγώ πιο πολύ κράζω την MSI γιατί η entry σειρά της στις κάρτες ακόμη και με επιθετική πολιτική στις τιμές ποιοτικά είναι σαν να ψωνίζεις ότι περισεψε από από αυτό που θα έβγαινε gaming X trio αλλά λόγο αστοχίας υλικού δεν τα κατάφερε ούτε γι'αυτό και αντί να πάνε κάδο ανακύκλωσης γεννήθηκε η ventus😂,σαν τιμή τα σπάει βέβαια. Μη ξεκινήσουμε τα ίδια ... Μια χαρά είναι η entry της Msi
BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:40 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Εγώ πιο πολύ κράζω την MSI γιατί η entry σειρά της στις κάρτες ακόμη και με επιθετική πολιτική στις τιμές ποιοτικά είναι σαν να ψωνίζεις ότι περισεψε από από αυτό που θα έβγαινε gaming X trio αλλά λόγο αστοχίας υλικού δεν τα κατάφερε ούτε γι'αυτό και αντί να πάνε κάδο ανακύκλωσης γεννήθηκε η ventus😂,σαν τιμή τα σπάει βέβαια. Entry και ποιότητα δεν πάνε παρέα όσον αφορά την ventus ....τώρα η trio x που αναφέρεσαι έχει γίνει αρκετά καλο μοντέλο...supreme/vanquard/trio x είναι αρκετά καλές και εξου και η τιμολόγηση τους....Απλά είναι ευπρόσδεκτο αν και entry υλοποιήση η ventus να την βρίσκεις κοντά στο msrp ,ξέχωρα τα αυξημένα temps που θα έχει σε σχέση με τις υπόλοιπες τις msi. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:42 μμ από BabisTs 1
ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 05:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:50 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, whiteman7 είπε Μη ξεκινήσουμε τα ίδια ... Μια χαρά είναι η entry της Msi για εσενα μπορει να αξιζει ,εγω προσωπικα εχω αλλη αποψη . 40 λεπτά πριν, BabisTs είπε Entry και ποιότητα δεν πάνε παρέα όσον αφορά την ventus ....τώρα η trio x που αναφέρεσαι έχει γίνει αρκετά καλο μοντέλο...supreme/vanquard/trio x είναι αρκετά καλές και εξου και η τιμολόγηση τους....Απλά είναι ευπρόσδεκτο αν και entry υλοποιήση η ventus να την βρίσκεις κοντά στο msrp ,ξέχωρα τα αυξημένα temps που θα έχει σε σχέση με τις υπόλοιπες τις msi. εγω προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από αρκετές υλοποιήσεις φέτος συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου όσον αφορά την κατασκευή τους, νομίζω το ανέφερα μέρες πρίν ότι η προηγούμενη σειρά όσον αφορά την δική μου 5080 η 4080 gaming oc έχει καλύτερη κατασκευή και είναι βαρύτερη 200 γραμμάρια σίγουρα.Απο θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ καλή βέβαια και έχει μεγάλο power limit νομίζω 450watt . Επεξ/σία Τρίτη στις 06:24 μμ από ICE-T 1
BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 06:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:28 μμ 35 λεπτά πριν, ICE-T είπε εγω προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από αρκετές υλοποιήσεις φέτος συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου όσον αφορά την κατασκευή τους, νομίζω το ανέφερα μέρες πρίν ότι η προηγούμενη σειρά όσον αφορά την δική μου 5080 η 4080 gaming oc έχει καλύτερη κατασκευή και είναι βαρύτερη 200 γραμμάρια σίγουρα.Απο θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ καλή βέβαια και έχει μεγάλο power limit νομίζω 450watt . Μια χαρά η gaming oc είναι ......να ενεργοποιήσεις και τα 4 χρόνια εγγύησης....μεγάλο συν της gigabyte αυτό. 4
ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 06:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:31 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, BabisTs είπε Μια χαρά η gaming oc είναι ......να ενεργοποιήσεις και τα 4 χρόνια εγγύησης....μεγάλο συν της gigabyte αυτό. την έχω ενεργοποιήσει από την πρώτη μέρα όπως και στην προηγούμενη .Νομίζω 1 μήνα έχεις περιθώριο να την κάνεις register. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:31 μμ από ICE-T 2
BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:33 μμ 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε την έχω ενεργοποιήσει από την πρώτη μέρα όπως και στην προηγούμενη .Νομίζω 1 μήνα έχεις περιθώριο να την κάνεις register. Ναι ,όπως η zotac....μέσα στον πρώτο μήνα θέλει register. 1
tommy^ Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ 49 λεπτά πριν, BabisTs είπε Μια χαρά η gaming oc είναι ......να ενεργοποιήσεις και τα 4 χρόνια εγγύησης....μεγάλο συν της gigabyte αυτό. Λογικό αφού με gigafail δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου ξημερώσει!!! 1 5
Westbaum Δημοσ. Τρίτη στις 07:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:19 μμ (επεξεργασμένο) https://en.gamegpu.com/it-market/dlss-4-test-in-games ☺️ Επεξ/σία Τρίτη στις 07:20 μμ από Westbaum 1
dimoskoutr Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, ICE-T είπε την έχω ενεργοποιήσει από την πρώτη μέρα όπως και στην προηγούμενη .Νομίζω 1 μήνα έχεις περιθώριο να την κάνεις register. Πως είναι από θόρυβο η μεγάλη gaming oc; Πιστεύω να μην έχουν κάνει την ίδια αηδία με τις 4070 και 9070xt σε ότι αφορά τα φουρφούρια ε; Επεξ/σία Τρίτη στις 07:20 μμ από dimoskoutr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα