@topos Δημοσ. Τρίτη στις 07:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:27 μμ 9 hours ago, ICE-T said: Σωστα τα λεςαλλά έχω προσωπικα δεν θα την ακουμπαγα την συγκεκριμένη υλοποίηση , αυτή παίζει να βράζει στο hot spot ακόμα και σε open bench,α ξέχασα δεν δείχνουν οι 5000 σειρά πλέον hot spot μόνο memory junction temperature , γιατί άραγε. Αυτο ειναι η θερμοκρασια της vram πρακτικα?Μηπως ξερεις ποσο πρεπει να ειναι το ~max της στις gddr7? 48 minutes ago, BabisTs said: Ναι ,όπως η zotac....μέσα στον πρώτο μήνα θέλει register. Εκανα και εγω register την zotac μου αλλα μου ηρθε μονο ενα αυτοματοποιημενο μνμα-> "Thank you for your product registration. This is an automated response confirming the receipt of your submission. Please review your information below" Αυτο το μονο που λεει -απο οτι καταλαβαινω- ειναι οτι εκανα την διαδικασια αλλα δεν αναφερει επιβεβαιωση οτι οντως "πηρα" την εξτρα εγγυηση (+3χρονια). Θα μου ερθει και αλλο μνμα μετα?
BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 07:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:33 μμ 14 λεπτά πριν, tommy^ είπε Λογικό αφού με gigafail δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου ξημερώσει!!! Ανεβαίνει η θερμοκρασία σιγά σιγά...ώρα για την φορντάρα....το τάπερ στην ρεμίζα! 1
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ 7 λεπτά πριν, @topos είπε Αυτο ειναι η θερμοκρασια της vram πρακτικα?Μηπως ξερεις ποσο πρεπει να ειναι το ~max της στις gddr7? Εκανα και εγω register την zotac μου αλλα μου ηρθε μονο ενα αυτοματοποιημενο μνμα-> "Thank you for your product registration. This is an automated response confirming the receipt of your submission. Please review your information below" Αυτο το μονο που λεει -απο οτι καταλαβαινω- ειναι οτι εκανα την διαδικασια αλλα δεν αναφερει επιβεβαιωση οτι οντως "πηρα" την εξτρα εγγυηση (+3χρονια). Θα μου ερθει και αλλο μνμα μετα? 95-100 ειναι το max temp για GDDR7. Δεν ερχεται αλλο μηνυμα εφοσον σε ηρθε οτι εκανες το register εισαι κομπλε. Εκει στο product information αναφερει το register απο εκει να μετρας 5 χρονια. 2
@topos Δημοσ. Τρίτη στις 07:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:42 μμ (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Arkin said: 95-100 ειναι το max temp για GDDR7. Thaks, ρωτουσα γιατι ειδα 85c σε benchmarks στην 5060ti 16gb και μου φαινονταν σχετικα μεγαλο(ambient 27c). Spoiler πεφτει βεβαια εαν πειραξω το fan curve αλλα μου δινει επιλογη να το ορισω σε σχεση με την θεμροκρασιας του πυρηνα της gpu (που σε αυτο στο auto δεν εχω δει πανω απο 65 και παντα σχετικα αθορυβα ~45% fan speed) Επεξ/σία Τρίτη στις 07:42 μμ από @topos
BabisTs Δημοσ. Τρίτη στις 07:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:57 μμ (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, @topos είπε Εκανα και εγω register την zotac μου αλλα μου ηρθε μονο ενα αυτοματοποιημενο μνμα-> "Thank you for your product registration. This is an automated response confirming the receipt of your submission. Please review your information below" Αυτο το μονο που λεει -απο οτι καταλαβαινω- ειναι οτι εκανα την διαδικασια αλλα δεν αναφερει επιβεβαιωση οτι οντως "πηρα" την εξτρα εγγυηση (+3χρονια). Θα μου ερθει και αλλο μνμα μετα? Το κρατάς αυτό το μήνυμα διότι μετράει η 5ετές εγγύηση από την ημερομηνία του register.....ωστόσο αν θες κάνεις και περαιτέρω ερώτηση στο support αν θες για να το διευκρινίσεις όπως έκανα εγώ. Spoiler Επεξ/σία Τρίτη στις 07:58 μμ από BabisTs 3 1
xartemporas Δημοσ. Τρίτη στις 08:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:15 μμ (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5050-announced-with-8gb-gddr6-249-price-launching-mid-to-late-july Επεξ/σία Τρίτη στις 08:16 μμ από xartemporas 7
Tambas91 Δημοσ. Τρίτη στις 08:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:42 μμ 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Λογικό αφού με gigafail δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου ξημερώσει!!! Ηρέμησε μη σε ηρεμήσω φιλαράκο.... Για τις giga θα μιλάς όμορφα 3
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 μμ 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ηρέμησε μη σε ηρεμήσω φιλαράκο.... Για τις giga θα μιλάς όμορφα 3
ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Πως είναι από θόρυβο η μεγάλη gaming oc; Πιστεύω να μην έχουν κάνει την ίδια αηδία με τις 4070 και 9070xt σε ότι αφορά τα φουρφούρια ε; πολυ ησυχη με το quiet bios . 17 λεπτά πριν, Arkin είπε ενω η msi ειναι καλυτερη ,κλεινω μηνα απο τοτε που εχω στειλει την msi b650 tomahawk στο service επειδη κοπηκε στην μεση 1 pin απο το front usb 3.0 ,ειναι να μην σου κατσει πακετο και υποτιθεται εχει αντιπροσωπο εδω Ελλαδα . Επεξ/σία Τρίτη στις 09:08 μμ από ICE-T 1
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ 5 λεπτά πριν, ICE-T είπε πολυ ησυχη με το quiet bios . ενω η msi ειναι καλυτερη ,κλεινω μηνα απο τοτε που εχω στειλει την msi b650 tomahawk στο service επειδη κοπηκε στην μεση 1 pin απο το front usb 3.0 Προφανως για να πειραξω τον tamba ηταν το ποστ γενικα ειναι να μην σου τυχει πιστευω οτι ολες οι εταιριες ειναι μια χαρα με ενα λογικο failure rate απλα σε αλλον ετυχε να χαλασει η μια μαρκα σε αλλον η αλλη οποτε απο εκει και περα υπαρχουν οι αναλογες προκαταληψεις για καθε εταιρια. 1
ICE-T Δημοσ. Τρίτη στις 09:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:16 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Προφανως για να πειραξω τον tamba ηταν το ποστ γενικα ειναι να μην σου τυχει πιστευω οτι ολες οι εταιριες ειναι μια χαρα με ενα λογικο failure rate απλα σε αλλον ετυχε να χαλασει η μια μαρκα σε αλλον η αλλη οποτε απο εκει και περα υπαρχουν οι αναλογες προκαταληψεις για καθε εταιρια. εγω ειμαι σιγουρος οτι θα με κανουν πακετο παρολο που τους εχω πει αν δεν αντικατασταθει με καινουργια να επισκευαστει το usb 3.0 με δικια μου χρεωση αλλα προφανως μαλλον δεν πρεπει να το κατεχουν εδω Ελλαδα και εχει φυγει εξωτερικο η μητρικη και χαθηκαν τα ιχνη της . Επεξ/σία Τρίτη στις 09:19 μμ από ICE-T
akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Westbaum είπε https://en.gamegpu.com/it-market/dlss-4-test-in-games ☺️ Να του πεις να παει να δει τα αστερια στο horizon forbiden west που μολις βαλεις dlss γινονται σαν αρακας Επεξ/σία Τρίτη στις 09:51 μμ από akoinonitos 1 3
just_a_dude Δημοσ. Τρίτη στις 10:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:01 μμ 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Να του πεις να παει να δει τα αστερια στο horizon forbiden west που μολις βαλεις dlss γινονται σαν αρακας Το παιχνίδι φταίει. Το DLSS4 είναι θεόσταλτο από τον Jensen. 1 4
akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 μμ 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το παιχνίδι φταίει. Το DLSS4 είναι θεόσταλτο από τον Jensen. Ναι εννοειται ρε ,το κακο taa φταιει ,βαζει τρικλοποδια στο αριστο dlss 2
just_a_dude Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ 30 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι εννοειται ρε ,το κακο taa φταιει ,βαζει τρικλοποδια στο αριστο dlss Έτσι μπράβο 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα