Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

και με το καινούργιο dlss θα φτάνουν άνετα τα 8GB ακόμη και για path tracing. τέλεια.

Bait GIF

• Haha 5
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τον Φαραώ ό,τι πρέπει είναι στα $250.Καλό upgrade από UHD 770,να ξελαμπικάρει το παιδί από tetris,minecraft και να παίξει Cyberpunk σε 720p.Tην προτείνω ανεπιφύλακτα👍

• Haha 7
Δημοσ.

Νέο αναβαθμισμένο in game fps overlay εργαλειάκι από το steam. 

https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/500576552635859539?l=english

Διαλέγετε ανάμεσα από 4 επιλογές που φαίνονται παρακάτω

b206e23c3ded152c341a789867c29d610523f299.png

The new performance overlay will show you frame rate values, similar to the old FPS counter, but it can also break out generated frames from DLSS or FSR vs actual game frame rate. It can show you min/max single frame values and a graph of frame rate over time. Additionally, it will show you CPU performance information, GPU performance information, and system memory usage information. These pieces of data can be useful to understand the causes of bad game performance whether that be a slow CPU, GPU, or too high graphics settings that are over subscribing your video or system ram.

• Like 13
Δημοσ.

5090 με υδροψυξη ή χωρίς; Αξίζει η διαφορά; Έχω την 4080 που ειναι τούμπανο, αλλα για κάποιο λόγο μου μπήκε να πάρω την 5090 και να ολοκληρωθεί το setup μου. Ολοκληρωθεί εννοώ οτι παίζω τα πάντα στο φουλ με οτι περισσότερο μπορεί να δοθεί σε εικόνα και fps. Πχ τωρα παίζω gta v enhanced με ολα ανοιχτά και φουλ στα 55 60 fps,αντε να φτάσει τα 69 σε κάποια σημεία. Με 5090 λέτε να φτάσω τα 120 fps ;

Δημοσ.
11 minutes ago, ntinosterpsis said:

5090 με υδροψυξη ή χωρίς; Αξίζει η διαφορά; Έχω την 4080 που ειναι τούμπανο, αλλα για κάποιο λόγο μου μπήκε να πάρω την 5090 και να ολοκληρωθεί το setup μου. Ολοκληρωθεί εννοώ οτι παίζω τα πάντα στο φουλ με οτι περισσότερο μπορεί να δοθεί σε εικόνα και fps. Πχ τωρα παίζω gta v enhanced με ολα ανοιχτά και φουλ στα 55 60 fps,αντε να φτάσει τα 69 σε κάποια σημεία. Με 5090 λέτε να φτάσω τα 120 fps ;

α)Με
β)Ναι
γ)Πήγαινε για κάνα μπάνιο και θα σου φύγει η κάβλα
δ)Ναι

• Haha 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Westbaum είπε

α)Με
β)Ναι
γ)Πήγαινε για κάνα μπάνιο και θα σου φύγει η κάβλα
δ)Ναι

Θενκς λεβέντη μου.

Κοίτα, αν η 4080 πιάσει κανα 1000αρικο,  θα το σκεφτώ σοβαρά. Έχω την 4080 aorus master oc,την έχω 7 μήνες. Πόσο θα πιάσει πανω κάτω;

Δημοσ.
1 minute ago, ntinosterpsis said:

Θενκς λεβέντη μου.

Κοίτα, αν η 4080 πιάσει κανα 1000αρικο,  θα το σκεφτώ σοβαρά. Έχω την 4080 aorus master oc,την έχω 7 μήνες. Πόσο θα πιάσει πανω κάτω;

800-850

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ntinosterpsis είπε

Φυσικά και αξίζει η hydro και σε ομορφιά αλλα και σε επιδόσεις / temps....ωστόσο αν παίξεις με 5090 αέρα παίζει να γλυτώσεις αρκετά χρήματα σε σχέση με μια υγροψυκτη.Αν είσαι free budjet εννοείται hydro δαγκωτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Εννoειται 5090 με υδροψυξη... Αντρικα πραματα οχι σαν κατι φλωρους εδω μεσα ( @BabisTs ).

Επεξ/σία από tommy^
  • Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...