Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, korakios είπε

Σε άλλα νέα η DOA 5070 12G (η μεταμφιεσμένη 5060 του 2025) είναι η πιο διαδεδομένη κάρτα στο άμαζον

https://wccftech.com/geforce-rtx-5070-tops-the-amazon-best-selling-gpu-list/

καλά κάνει και γλεντά η πράσινη (και τσιμπά τα αποφάγια η κόκκινη) , μηδέν καταναλωτική συνείδηση ...

Είμαι υπερευχαριστημένος μέχρι στιγμής αλλά έκανα upgrade απο μια απλή RX 5700 και παίζω(για πολύ ακόμα) σε 1080p οπότε τα 12gb vram είναι υπεραρκετά.

Αν έκανα upgrade κάθε χρόνο, όπως κάνετε  εσείς οι περισσότεροι, ή αν έπαιζα σε 1440p/4k τότε θα είχα διαφορετική γνώμη. Αλλά για μένα η κάρτα είναι τέλεια.

• Like 2
  • Απαντ. 13,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο δίπλα:

22 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Για αυτό θα πάρει τόση αύξηση επιδόσεων, αλλιώς θα ήταν στο 3% κι αυτό στα day-1 reviews μονο.

Αν οι συγκρίσεις γίνουν σε mem starved σενάριο, για να έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την απλή, θα είναι γελοιότητα από τις λίγες. 

22 ώρες πριν, korakios είπε

πολλές . Βασικά απλό είναι , αφού άρμεξε η πράσινη (και πολύ καλά) , τώρα βγάζει τις κάρτες που έπρεπε να βγάλει εξαρχής . Πιστεύω οτι η 5070s θα πάρει συνδυαστικά (με vram , +cuda , + clock) το μεγαλύτερο boost , αλλά είμαστε oftopic . 

3 ώρες πριν, Teddy77 είπε

Η 5070super θα είναι το καλύτερο παράδειγμα sweetspot τιμής/απόδοσης αυτής της γενιάς, αν τελικά θελήσουν να τη βγάλουν στην ίδια τιμή με την απλή. Έχει φάει αρκετό hate η nvidia, κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνει και μια τέτοια κίνηση.

Σιγά μη δώσει στην ίδια τιμή . Μια χαρά πωλήσεις με "μίσος"κάνει 😂

Εκτός αν είναι χαμηλότερες απο ότι περίμενε .

3 ώρες πριν, psof είπε

Είμαι υπερευχαριστημένος μέχρι στιγμής αλλά έκανα upgrade απο μια απλή RX 5700 και παίζω(για πολύ ακόμα) σε 1080p οπότε τα 12gb vram είναι υπεραρκετά.

Αν έκανα upgrade κάθε χρόνο, όπως κάνετε  εσείς οι περισσότεροι, ή αν έπαιζα σε 1440p/4k τότε θα είχα διαφορετική γνώμη. Αλλά για μένα η κάρτα είναι τέλεια.

εννοείται να την ευχαριστηθείς όσο παίρνει :) 

απλά πάνω σε αυτό που έγραψες για το " upgrade κάθε χρόνο " , πιστεύω το αντίθετο ισχύει . Αν σκοπεύεις να κρατήσεις την κάρτα χρόνια , στη θέση σου θα περίμενα τη super ή θα πήγαινα σε 9070 (ανάλογα την τιμή) .

Μετά απο χρόνια ίσως να πας και σε 1440p που είναι ήδη πολύ φθηνά πλέον ή κουμπώσεις σε καμιά 4Κ τηλεόραση 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Επιτέλους μερικά καλά νέα στη σαπίλα που μας περιβάλλει με πολέμους, φτώχεια και δυστυχία… ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, ο αρχηγός είναι στο θρόνο του εκεί που αξίζει… πολύ με χαροποίησε αυτή η είδηση!!

4426C32B-072D-4CBC-9128-77FC718D44CC.png.bfbe9cadefed9b8070c30e1a67c42ad4.png

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 14
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Επιτέλους μερικά καλά νέα στη σαπίλα που μας περιβάλλει με πολέμους, φτώχεια και δυστυχία… ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, ο αρχηγός είναι στο θρόνο του εκεί που αξίζει… πολύ με χαροποίησε αυτή η είδηση!!

και ειδικά αν σκεφτείς ότι και εσύ έβαλες το λιθαράκι σου, νιώθεις πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος. Ότι βοηθήσεις να γίνει κάτι πραγματικά καλό σε αυτόν τον τόπο. Είμαι βαθιά συγκινημένος και με άγγιξε αυτό το post σου εν NVIDIA και εν OLED αδελφέ μου που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω άλλη μια 5070Ti απλά για να στηρίξω και εγώ με τον τρόπο μου την πορεία προς τα 5Τ. Και θα την έχω απλά για ομορφιά στο γραφείο.

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
14 hours ago, just_a_dude said:

και ειδικά αν σκεφτείς ότι και εσύ έβαλες το λιθαράκι σου, νιώθεις πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος. Ότι βοηθήσεις να γίνει κάτι πραγματικά καλό σε αυτόν τον τόπο. Είμαι βαθιά συγκινημένος και με άγγιξε αυτό το post σου εν NVIDIA και εν OLED αδελφέ μου που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω άλλη μια 5070Ti απλά για να στηρίξω και εγώ με τον τρόπο μου την πορεία προς τα 5Τ. Και θα την έχω απλά για ομορφιά στο γραφείο.

Σταμάτα να γίνεσαι ειρωνικός και να φροντίσεις να αγοράσεις τουλάχιστον ΜΙΑ 5090 Astral εάν πραγματικά το εννοείς περί στηρίξεως του Τζένσεν!

xD

On 08/07/2025 at 15:37, music_lover said:

Δόξα το θεό 

Spoiler

Shame On You Gif

• Haha 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Tζενσεν αρχοντα, παρε μας τα υπαρχοντα..

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kostiger είπε

Tζενσεν αρχοντα, παρε μας τα υπαρχοντα..

Ο Θεος να μας παιρνει μερες και να δινει TFlops, τι λεω petaflops στον πανμεγιστο, long live Jensen! 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, InternalSunshine said:

Παίδες μια ερώτηση σε εσάς τους τυχερούς που έχετε πάρει 5090, coil whine έχουν όταν τραβάνε κοντά στα 600 W, και για ποια υλοποίηση μιλάμε;

Thanks!

Coil whine έχει η γυναίκα μου όταν με βλέπει να παίζω στο pc, φαντάσου να ήξερε και πόσο ρεύμα τραβάει.

Επεξ/σία από kirileman
  • Haha 15
Δημοσ.
Στις 9/7/2025 στις 9:11 ΜΜ, Tambas91 είπε

Θα κάνω εμετό.

• Like 1
  • Haha 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...