akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ αρκει να κοιτουσες στην λασπη στο indiana και εβλεπες ποσο χαλι ηταν.
aki Δημοσ. Τρίτη στις 06:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:02 μμ Καλό timing από Digital Foundry. Dark Ages - Path Tracing
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Η 5080 έφαγε καλή φόλα από την 4090 πάλι.. Κατά τα αλλά και 6090 να είχαμε θα το push-αραν τόσο ώστε να είναι και αυτή κάτω από 60FPS σε native 2
thanosAIAS Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 17 ώρες πριν, Arkin είπε Μηπως το αδικεις το indiana? Κατι αντιστοιχο βλεπω και για το 2077 λογο σημειων με χαμηλης αναλυσης textures ενω overall σκηνικα δειχνει εξαιρετικα καλο με ray reconstruction. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το Indiana ήταν εμπειρία...jaw dropping γραφικά!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Το Indiana ήταν εμπειρία...jaw dropping γραφικά!!! Τα facial animations δεν είναι καλά όμως, προτιμώ να είναι αυτά καλά και να μην έχει RT/PT πάρα το ανάποδο. 1
BabisTs Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 ώρες πριν, Westbaum είπε Aργεί η 6090;😦 VS Vanilla.. Δεν την βολεύει γενικά την 5000 series το συγκεκριμένο game σε σχέση με την 4000series....20% μόνο διαφορά 5090-4090... 5080 κάτω από 4080s/4080..... 5070ti πίσω και από 9070 απλή. Ωστόσο οπτικά μιλάμε για ένα από τα καλύτερα game για μένα προσωπικά. 2
Arkin Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 9 ώρες πριν, Westbaum είπε Aργεί η 6090;😦 VS Vanilla.. 4Κ native με max ολα. Κουμπωνεις dlss performance απο 28fps πας 70-80 και fg 3x και εισαι σταθερα 160. Δεν χρειαζεται 6090.
aki Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, Arkin είπε 4Κ native με max ολα. Κουμπωνεις dlss performance απο 28fps πας 70-80 και fg 3x και εισαι σταθερα 160. Δεν χρειαζεται 6090. Είναι όμως καλή ιδέα; Τα Enchancements δεν βάζουν RT ώστε να διορθώσουν τις ατέλειες (νερό πχ) και το μόνο που είδα να κάνουν είναι αύξηση ποιότητας σε Fog και ορισμένα LOD. Αξίζει να ρίξεις την Render ανάλυση σε Performance; Καλό και χρυσό το dlss4 αλλά τόσο χαμηλά ρίχνει την ποιότητα των Textures στα σίγουρα.
Arkin Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 λεπτά πριν, aki είπε Είναι όμως καλή ιδέα; Τα Enchancements δεν βάζουν RT ώστε να διορθώσουν τις ατέλειες (νερό πχ) και το μόνο που είδα να κάνουν είναι αύξηση ποιότητας σε Fog και ορισμένα LOD. Αξίζει να ρίξεις την Render ανάλυση σε Performance; Καλό και χρυσό το dlss4 αλλά τόσο χαμηλά ρίχνει την ποιότητα των Textures στα σίγουρα. Koιτα απο οσο εχω δει σε 1440p πεφτεις μεχρι balanced χωρις εμφανη διαφορα στην εικονα και σε 4Κ μεχρι performance. Ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα με dlss 4 fsr 4 που αν δεν βαλεις διπλα διπλα εικονες και παλι δεν θα καταλαβεις πολλες φορες πια ειναι πια. Αυτες οι τεχνολογιες κανουν ολη τη δουλεια πια ειτε 30fps native ειτε 40 το ιδιο ειναι αν κουμπωσεις dlss fsr + FG και πας στα 140-160.
ilos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Όσον αφορά το FSR4 εγώ μια χαρά βλέπω διαφορές στα 1440p σε 32ρι monitor από quality σε balanced/performance. Και έχω ήδη δοκιμάσει καμιά 10ρια games από τότε που πήρα την κάρτα.🤣 Τώρα σε 4K και αν κάθεσαι 5 μέτρα μακριά από καμία τηλεόραση και με το DLSS4 σίγουρα μπορεί να μη φαίνονται τόσο πολύ. Εγώ πιο πολύ το βάζω για να ρίξω την κατανάλωση στο μισό γιατί σε γενικές γραμμές η 9070 δε μασάει πουθενά για το 60ρι native πλην path tracing. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από ilos 2
just_a_dude Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Το DLSS4 είναι αρκετά καλύτερο του 3 αλλά έχει να κάνει και με το παιχνίδι. Για παράδειγμα στο Last of Us 2 μόλις έβγαλαν επίσημο DLSS4 το δοκίμασα σε performance και ήταν τέλειο. Στο mafia old country που έχει και αυτό dlss4, είναι κακό, ειδικά σε λεπτές γραμμές, χαλιά. Και γίνεται ακόμη χειρότερο γιατί πρέπει να βάλω fg αλλιώς πέφτει απ' τα 60 και είναι τίγκα στα artifacts γύρω γύρω απ' τον χαρακτήρα. Ειδικά αν πας γρήγορα, με άλογο ή αυτοκίνητο, είναι πολύ έντονα. Και μιλάω για 4Κ οθόνη. Σε χαμηλότερη ανάλυση θα είναι χειρότερα. 2
Arkin Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 10 λεπτά πριν, ilos είπε Όσον αφορά το FSR4 εγώ μια χαρά βλέπω διαφορές στα 1440p σε 32ρι monitor από quality σε balanced/performance. Και έχω ήδη δοκιμάσει καμιά 10ρια games από τότε που πήρα την κάρτα.🤣 Τώρα σε 4K και αν κάθεσαι 5 μέτρα μακριά από καμία τηλεόραση και με το DLSS4 σίγουρα μπορεί να μη φαίνονται τόσο πολύ. Εγώ πιο πολύ το βάζω για να ρίξω την κατανάλωση στο μισό γιατί σε γενικές γραμμές η 9070 δε μασάει πουθενά για το 60ρι native πλην path tracing. Ειναι αρκετα χαμηλο και το PPI σε 32αρα 1440p μολις 91.79 οποτε σιγουρα παιζει ρολο και αυτο. FSR 4 δεν εχω δουλεψει βεβαια οποτε προτεινω να δοκιμασεις και DLSS 4 καποια στιγμη ωστε να κανεις τη συγκριση. Εγω μεχρι balanced που πεφτω στα 1440 στην 34αρα με ppi 110 ομως διαφορες δεν διακρινω ειτε στατικα ειτε σε κινηση. Σε DLSS performance οταν πηγαινει πολυ γρηγορα η καμερα υπαρχουν artifacts κυριως σε μαλλια το performance ειναι για 4Κ αποκλειστικα.
just_a_dude Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Ούτε σε 4Κ το dlss4 performance είναι τέλειο, απλά είναι τόσο καλό πλέον που το quality σε συνάρτηση με το performance που παίρνεις είναι δύσκολο να πεις όχι γιατί κανείς δεν παίζει με 300% digital foundry zoom και x0.25 speed για να δει τις ατέλειες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όλα τα games σε αυτό το επίπεδο. Το καλό όμως με το DLSS4 και λογικά και με το FSR4 πλέον αφού και αυτό είναι καλό, είναι, όπως έχω ξαναπεί, ότι έχεις πολλές επιλογές σε quality αν έχεις 4Κ monitor/τηλεόραση. Αν η κάρτα σου είναι 1440p κάρτα τότε αυτομάτως είναι και 4Κ DLSS Quality κάρτα και έχεις και καλύτερο image quality σε σχέση με native 1440p. Και έχεις και επιλογές το balanced και το performance αν χρειαστεί. Μου αρέσει αυτό που έχει το Ghost of Tsushima που βάζεις fps target με dynamic resolution με DLSS. Βάζεις DLAA και 90 fps (για παράδειγμα). Και ανάλογα το πόσο βαρύ είναι το σημείο που είσαι θα παίζει από 4Κ native μέχρι 4K dlss perf. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από just_a_dude 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες ASUS teases GeForce RTX 5090 ROG MATRIX graphics card Η πρώτη 4000$ κάρτα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα