akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν παίζω παλιά παιχνίδια οπότε δεν με ενδιαφέρει, το Mafia 2 είναι εξαίρεση. Έτσι κι αλλιώς είναι ελάχιστα τα σημεία που γίνεται χαμός με PhysX και πέφτουν τα FPS. Μόνο εγώ δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια με τέτοια γραφικά ; Ας έχει και PT και ό,τι θέλει.. αυτα ειναι για τον ανιψιο μου 4
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 12:11 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:11 μμ Κάποιοι γουστάρουν αυτό το στυλ, κυρίως όσοι είναι fan της Nintendo αλλά προσωπικά δεν την παλεύω με τίποτα, είχα δοκιμάσει και το Zelda με emulator σε 4Κ κλπ και πάλι δεν.. 2
malakudi Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 μμ Στις 18/8/2025 στις 2:30 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε NVIDIA keeping ‘one eye open, one eye closed’, Gamers Nexus 3.5-hour documentary on China’s AI GPU black market released Τι παίχτηκε; Το βίντεο έχει κατέβει, δε πρόλαβα να το δω όλο, ήμουν στη 1,5 ώρα περίπου. Το είδε κανείς όλο;
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:19 μμ 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν παίζω παλιά παιχνίδια οπότε δεν με ενδιαφέρει, το Mafia 2 είναι εξαίρεση. Έτσι κι αλλιώς είναι ελάχιστα τα σημεία που γίνεται χαμός με PhysX και πέφτουν τα FPS. Μόνο εγώ δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια με τέτοια γραφικά ; Ας έχει και PT και ό,τι θέλει.. Δεν είσαι ο μόνος,αυτά τα anime style games απευθύνονται σε πολύ μικρό κοινό 👍 δεν μου άρεσαν ποτέ με εξαίρεση κάποια fighting games όπως το Naruto και dragonball
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 μμ 53 λεπτά πριν, malakudi είπε Τι παίχτηκε; Το βίντεο έχει κατέβει, δε πρόλαβα να το δω όλο, ήμουν στη 1,5 ώρα περίπου. Το είδε κανείς όλο; Copyright claim από Bloomberg LP.
just_a_dude Δημοσ. Πέμπτη στις 01:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:19 μμ Ναι ούτε εμένα μου αρέσουν σε στυλ μικη μαους 4
kostiger Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 μμ 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι ούτε εμένα μου αρέσουν σε στυλ μικη μαους Σου αρεσουν τα πιτσιποπακια ομως. 1 5
akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:38 μμ 13 λεπτά πριν, kostiger είπε Σου αρεσουν τα πιτσιποπακια ομως. Απο το στομα μου το πηρες 3
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 04:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:30 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, just_a_dude είπε Μα ούτε με nvidia μπορείς να παίξεις PT, εκτός αν έχεις 5090. Με όλες τις άλλες είσαι στο όριο και θες frame gen και άλλα τέτοια. Δεν ξερω αν θα θελει 5090 για να παιξεις 4Κ , αυτο που ξερω ειναι οτι η AMD μας δουλευε ψιλο γαζι οτι το Resident Evil 4 ειχε και καλα Ray Tracing για να μπαινει στα Ray Tracing Benchmarks και να μειωνει τις διαφορες πρασινης-κοκκινης ενω στην ουσια ηταν μια φλουδα με 3% performance penalty απο RT off σε RT on αντι για 30-50% που εχουν τα υπολοιπα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:36 μμ από BlurayMoviesGreece 1
akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 05:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:01 μμ Ρε σταματα να κανεις ολες τις συζητησεις vs με amd ,αλλο καημο δεν εχεις? 8 2
just getting started Δημοσ. Πέμπτη στις 05:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:15 μμ 42 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Δεν ξερω αν θα θελει 5090 για να παιξεις 4Κ , αυτο που ξερω ειναι οτι η AMD μας δουλευε ψιλο γαζι οτι το Resident Evil 4 ειχε και καλα Ray Tracing για να μπαινει στα Ray Tracing Benchmarks και να μειωνει τις διαφορες πρασινης-κοκκινης ενω στην ουσια ηταν μια φλουδα με 3% performance penalty απο RT off σε RT on αντι για 30-50% που εχουν τα υπολοιπα. Ρε συ αυτό είναι πολύ 2023-24 vs, δεν συμφωνείς? Πιάσε κάτι πιο πρόσφατο, φάση DLSS transformer vs FSR4. Να είμαστε λίγο πιο relevant τουλάχιστον. 1
_Theo_ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:47 μμ 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δεν ξερω αν θα θελει 5090 για να παιξεις 4Κ , αυτο που ξερω ειναι οτι η AMD μας δουλευε ψιλο γαζι οτι το Resident Evil 4 ειχε και καλα Ray Tracing για να μπαινει στα Ray Tracing Benchmarks και να μειωνει τις διαφορες πρασινης-κοκκινης ενω στην ουσια ηταν μια φλουδα με 3% performance penalty απο RT off σε RT on αντι για 30-50% που εχουν τα υπολοιπα. Να είναι optimized το παιχνίδι δεν παίζει ε; Πρέπει ντε και καλά να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις επιδόσεις.
just_a_dude Δημοσ. Πέμπτη στις 06:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:02 μμ 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δεν ξερω αν θα θελει 5090 για να παιξεις 4Κ , αυτο που ξερω ειναι οτι η AMD μας δουλευε ψιλο γαζι οτι το Resident Evil 4 ειχε και καλα Ray Tracing για να μπαινει στα Ray Tracing Benchmarks και να μειωνει τις διαφορες πρασινης-κοκκινης ενω στην ουσια ηταν μια φλουδα με 3% performance penalty απο RT off σε RT on αντι για 30-50% που εχουν τα υπολοιπα. οκ αλλά τι σχέση έχει αυτό με αυτό που έγραψα; 14 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Να είναι optimized το παιχνίδι δεν παίζει ε; Πρέπει ντε και καλά να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις επιδόσεις. η αλήθεια είναι ότι τα RT Reflections στο Resident Evil Village είναι όντως τραγικά σε ανάλυση, αλλά δεν έχει σχέση αυτό με αυτό που είπα εγώ. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Ρε σταματα να κανεις ολες τις συζητησεις vs με amd ,αλλο καημο δεν εχεις? Το βασικο κομματι του ποστ μου δεν ειναι το vs AMD αλλα το οτι επιτελους θα δουμε καλα γραφικα σε Resident Evil που ειναι απο τα αγαπημενα μου franchise. Στο γιατι δεν ειδαμε καλα γραφικα ειναι ξεκαθαρα λογο της AMD γιατι δεν μπορουσε να ακολουθησει με τις νεες τεχνολογιες της εποχης, ετσι λοιπον προσπαθησε να μας κοροιδεψει οτι εχει RT αλλα τελικα δεν ειχε. 1 ώρα πριν, just getting started είπε Ρε συ αυτό είναι πολύ 2023-24 vs, δεν συμφωνείς? Πιάσε κάτι πιο πρόσφατο, φάση DLSS transformer vs FSR4. Να είμαστε λίγο πιο relevant τουλάχιστον. Δεν υπαρχει πιο προσφατο Resident Evil με RT. 43 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Να είναι optimized το παιχνίδι δεν παίζει ε; Πρέπει ντε και καλά να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις επιδόσεις. Δεν γινεται να εχεις βαρη RT και να μην εχεις μεγαλο αντικτυπο στις επιδοσεις οσο optimized και να ειναι. Οταν βλεπεις τα Alan Wake 2, CP2077, Black Myth να εχουν perf penalty ειναι γιατι υπαρχει πραγματικα μεγαλη διαφορα στο RT on/off. Στο Indiana Jones πχ ναι υπαρχει θεμα optimization.
just getting started Δημοσ. Πέμπτη στις 06:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:51 μμ 10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Δεν γινεται να εχεις βαρη RT και να μην εχεις μεγαλο αντικτυπο στις επιδοσεις οσο optimized και να ειναι. Οταν βλεπεις τα Alan Wake 2, CP2077, Black Myth να εχουν perf penalty ειναι γιατι υπαρχει πραγματικα μεγαλη διαφορα στο RT on/off. Μόνο που στο παράδειγμά του AW2 που βάζεις, τα RT shadows που έχει είναι τραγικά, τίγκα στο noise και low res και κοστίζουν υπερβολικά πολύ για αυτό που κάνουν, οπότε δεν το λες και πραγματικά μεγάλη διαφορά RT on/off. Το ίδιο ισχύει και με το path tracing εκεί, δεν δικαιολογεί για κανέναν λόγο το κόστος του σε σχέση με τα pre baked shadows. Αντιθέτως στο cp2077 μπορείς να έχεις RT ultra με όλα τα RT effects με πολύ πιο λογικές απαιτήσεις. Το Indiana Jones πέρα από path tracing επίσης τρέχει τίμια. Αντίστοιχα και το KCD2 είναι πολύ όμορφο με RT lighting και τρέχει εξαιρετικά. Μην μπαίνετε στη παγίδα, "ααα, αφού έχει RT ας τρέχει χάλια, είναι λογικό"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα