Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Μιλάμε για το 1/3 με 1/4 της τιμής ενός καλού τροφοδοτικού, για ένα καλώδιο. 

Όλο αυτό για να λυθεί ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να υπήρχε από την αρχή...μέχρι να σκάσει κι αυτό. 

Κατάντια. 

• Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, xartemporas said:

"The cable also has a green tip, similar to MSI's yellow tip. It tells users to plug in the cable fully. If the color is still visible
the cable is not fully inserted. However this does not seem to solve the problem." 
😆

δε καταλαβαινω τι ρολο βαρανε αυτα τα καλωδια αμα παιζεις fullscreen που θα προλαβεις να δεις την ανεβασμενη θερμοκρασια για να κανεις κατι; και display να εχει αν κανει ενα spike τετελεσται..

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

"The cable also has a green tip, similar to MSI's yellow tip. It tells users to plug in the cable fully. If the color is still visible
the cable is not fully inserted. However this does not seem to solve the problem." 
😆

δε καταλαβαινω τι ρολο βαρανε αυτα τα καλωδια αμα παιζεις fullscreen που θα προλαβεις να δεις την ανεβασμενη θερμοκρασια για να κανεις κατι; και display να εχει αν κανει ενα spike τετελεσται..

Μα δεν είδες το μυστικό όπλο?

• Haha 5
Δημοσ.

Νέα τακτική της M$ για να διορθώσει το shader stutter. Το cloud θα κάνει το shader compilation για το μηχάνημά σου και θα κατεβάζεις το αρχείο ή θα έρχεται μέσω των drivers. Άντε να δούμε, 2025 και ακόμα παλεύουμε..

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Νέα τακτική της M$ για να διορθώσει το shader stutter. Το cloud θα κάνει το shader compilation για το μηχάνημά σου και θα κατεβάζεις το αρχείο ή θα έρχεται μέσω των drivers. Άντε να δούμε, 2025 και ακόμα παλεύουμε..

Καλά, αν γίνει ποτέ στην πράξη. Το κόβω να έχει την κατάληξη του Direct ML και αυτό.

Επεξ/σία από _Theo_
Typo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Άσχετο αλλά κάποιοι έχετε τα Z906 βλέπω, είστε ικανοποιημένοι από το πώς παίζουν ? Πάντα για τα λεφτά τους μιλάμε..

Για μουσικη δεν κανουν. Για παιχνιδια και ταινιες ειναι πολυ καλα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Άσχετο αλλά κάποιοι έχετε τα Z906 βλέπω, είστε ικανοποιημένοι από το πώς παίζουν ? Πάντα για τα λεφτά τους μιλάμε..

Tα εχω απο το 2013.. Αξιζουν τα λεφτα τους ναι και με το παραπανω. Για ταινιες και παιχνιδια ειναι πολυ καλα, για μουσικη ειναι υποδεεστερα, διοτι δεν εχουν tweeters και ειναι πλαστικα(το woofer παντως ειναι ξυλινο και πολυ καλο), χωρις να σημαινει οτι ακουγονται ασχημα, εκτος αν εισαι λιγο ψειρας γενικα. Εχω συνδεσει και την tv με οπτικη ινα. Σιγουρα παιζει ρολο και η καρτα ηχου, αρχικα τα ειχα στην On board, μετα σε μια sound blaster z και τωρα εχω μια sound blaster AE5 Plus. Ακουγονται ξεκαθαρα καλυτερα στην ΑΕ5(Σε ολες τις περιπτωσεις συνδεση με 3 jack, με οπτικη που δοκιμασα δεν ακουγοταν το ιδιο καλα λογω συμπιεσμενου 5.1). Ειναι ενα all-around καλο 5.1 ηχοσυστημα με πολυ ενταση, κυρίως για ταινιες και παιχνιδια, στα λεφτα τους πιστευω δεν εχουν αντιπαλο.  

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Θα ήθελα την βοήθειά σας.με rtx5090 core i9 13900k 32 gb ram Γιατί μπορεί να μου είναι κόκκινο; Και μάλλον δεν ξέρω δηλαδή έχει bottleneck ? Οθόνη Samsung g9 odyssey 49”

IMG_3098-compressed-compressed-compressed.jpeg

Δεν ξέρω τι είναι αυτό το utility αλλά η γραμμή "limited by mainthread" υποννοεί ότι είσαι CPU limited, τουλάχιστον σ'αυτό το παιχνίδι που παίζεις.

Υποπτεύομαι ότι παίζεις MS flight simulator. Το συγκεκριμένο παίζει τουλάχιστον +20% καλύτερα με 9800X3D. (ίσως όχι 20% όμως στην ανάλυση που παίζεις αλλά σίγουρα καλύτερα)

Επεξ/σία από Teddy77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...