kkatzos Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Εσύ αδερφούλη πήρες καμια καινούργια αντρική κάρτα να στηρίξεις τον αρχηγό η ακόμα με το κουτσαλογο την 3090 είσαι? Φίλε, η 3090Ti δε φεύγει. Και DLSS έχει, και 24GB έχει και coil whine ΔΕΝ έχει. Και το κυριότερο ... παρόλο που έχει 12VHPWR και 450W δε χαμπαριάζει γιατί έχει power/load balancing η ίδια η κάρτα στο PCB. Όταν βγάλουν έναν connectorα της προκοπής ή κάνουν το ίδιο στα PCBs των επόμενων RTX ... το συζητάμε Ή ξαναγυρίζω σε AMD μια και τη βλέπω να έχει μπει στο σωστό δρόμο. 26 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ναι όμως όλες πάνω κάτω έχουν διαβάζω. Αυτή έχει και αρκετά ανεκτό ξεκλείδωμα του Power Limit. 350w bios. Όχι βέβαια. Gigabyte διαβάζω συνεχίζει την παράδοση να μην έχει coil whine 3
7nisiotis Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, kkatzos said: Φίλε, η 3090Ti δε φεύγει. Και DLSS έχει, και 24GB έχει και coil whine ΔΕΝ έχει. Και το κυριότερο ... παρόλο που έχει 12VHPWR και 450W δε χαμπαριάζει γιατί έχει power/load balancing η ίδια η κάρτα στο PCB. Όταν βγάλουν έναν connectorα της προκοπής ή κάνουν το ίδιο στα PCBs των επόμενων RTX ... το συζητάμε Ή ξαναγυρίζω σε AMD μια και τη βλέπω να έχει μπει στο σωστό δρόμο. Όχι βέβαια. Gigabyte διαβάζω συνεχίζει την παράδοση να μην έχει coil whine Δεν πάω σ αυτούς γιατί τους τρέχουν τα ... ζουμιά και οι κόλες A και γουργουριζουν τα φανς λέει κατά το fan stoping. Ντάξει, τώρα, αν την έβρισκα την συγκεκριμένη γύρω στα 800-810< δε θα με χάλαγε αλλά φαινεται πιο premium η Asus. Mάλλον να το πω καλυτερα - πιο ισορροπημένη - (+PTM7950) Επεξ/σία 30 Αυγούστου από 7nisiotis
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου Gears of War Reloaded και MGS Snake Eater παλαιάς κοπής παιχνίδια αυστηρά για αρσενικούς. 10 1
ilos Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Gears of War Reloaded και MGS Snake Eater παλαιάς κοπής παιχνίδια αυστηρά για αρσενικούς. Yabuki να φανταστώ γνωστή οικογένεια από 6
whiteman7 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 21 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Τι απαιτησεις εχει το FC24 που παιζει ο μικρος μην μου κλαταρει την καρτα. Παντως για Shadow δηλαδη οχι και οτι καλυτερο απο ψυξη πιστευω ειμαι αρκετα καλα. Καμία απαίτηση ... "Διακοπάρες" θα κάνει η 5080 με τον 14700
aetos1988 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Gears of War Reloaded και MGS Snake Eater παλαιάς κοπής παιχνίδια αυστηρά για αρσενικούς. Πως και δεν έπεσε ''λογοκρισία'' και το περάσαν έτσι;
Sheogorath Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Στις 29/8/2025 στις 10:41 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε Τι απαιτησεις εχει το FC24 που παιζει ο μικρος μην μου κλαταρει την καρτα. Παντως για Shadow δηλαδη οχι και οτι καλυτερο απο ψυξη πιστευω ειμαι αρκετα καλα. Μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις DLSS performance και δεν γνωρίζω αν θα μπορέσεις να βάλεις Textures High ή θα πρέπει να πέσει medium. Ρε τι ρωτάτε μερικοί. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις DLSS performance και δεν γνωρίζω αν θα μπορέσεις να βάλεις Textures High ή θα πρέπει να πέσει medium. Ρε τι ρωτάτε μερικοί. Γιατι εχω ιδεα απο παιχνιδια; 😂
xartemporas Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου https://www.facebook.com/share/r/14M5Ua3vbKQ/ 5090 stress test 1
Tambas91 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 17 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Σχεδιάζω ήδη την απολογία μου στο πρόσωπο του Ηγέτη μας Τζένσεν Χουάν τον ΜεγαλοRTXπη. #3070_8GB Ο αρχηγός συγχωρεί αν δείξεις αληθινή μεταμέλεια… πλάκα πλάκα με μια 5070ti θα είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτή που έχεις! 17 ώρες πριν, kkatzos είπε Ή ξαναγυρίζω σε AMD μια και τη βλέπω να έχει μπει στο σωστό δρόμο. Πολύ βαριά κουβέντα ξεστόμισες και θα αναγκαστώ να απαντήσω ανάλογα την επόμενη φορά που θα ξαναπείς τρέλα… κρίμα είναι να χαλάσει η αδελφική φιλίας μας χρόνων 1 3
aetos1988 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 21 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Σχεδιάζω ήδη την απολογία μου στο πρόσωπο του Ηγέτη μας Τζένσεν Χουάν τον ΜεγαλοRTXπη. #3070_8GB Όντως για σένα όπως λέει ο @Tambas91 η καλύτερη περίπτωση είναι μια 5070Ti. https://www.skroutz.gr/s/58880672/Asus-GeForce-RTX-5070-Ti-16GB-GDDR7-Prime-OC-Karta-Grafikon-90YV0MF0-M0NA00.html 1
7nisiotis Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 12 minutes ago, aetos1988 said: Όντως για σένα όπως λέει ο @Tambas91 η καλύτερη περίπτωση είναι μια 5070Ti. https://www.skroutz.gr/s/58880672/Asus-GeForce-RTX-5070-Ti-16GB-GDDR7-Prime-OC-Karta-Grafikon-90YV0MF0-M0NA00.html Tελικά ίσως συμφέρει παραπάνω από το Αμαζον γιατι δινει δώρο και το Borderlands 4 ... το οποίο δεν θα κρατήσω και μπορώ να το σπρώξω/ανταλλάξω με άλλο παιχνίδι ή χρήματα
_Theo_ Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Tελικά ίσως συμφέρει παραπάνω από το Αμαζον γιατι δινει δώρο και το Borderlands 4 ... το οποίο δεν θα κρατήσω και μπορώ να το σπρώξω/ανταλλάξω με άλλο παιχνίδι ή χρήματα Νομίζεις. Θα θέλουν να στο αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί. Την έχω πατήσει και εγώ με τέτοια games.
7nisiotis Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 5 minutes ago, _Theo_ said: Νομίζεις. Θα θέλουν να στο αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί. Την έχω πατήσει και εγώ με τέτοια games. 25-30 φευγει θεωρω
_Theo_ Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε 25-30 φευγει θεωρω Άμα είσαι τυχερός, ναι. 🤑
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα