7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 μμ 6 minutes ago, philos said: Καλησπέρα! Σχετικά με τα anti-sag συστήματα που έχουν συνήθως οι κάρτες γραφικών (πχ Gigabyte RTX 5070 Ti Aero η οποία είναι και τούβλο). Επειδή μου φαίνονται άσχημα, αν βάλω κάτι τέτοιο στην τέρμα γωνία της GPU, θα κάνει δουλειά; Τα πουλάει το temu. Άνετα. Αυτό είναι και χλιδή. Παλιά βάζαμε ακόμα και μαρκαδόρους ή το στέλεχος από τίποτα χοντρά στιλό στην άκρη ☝️😅 Επίσης υπάρχει και η λύση με τουβλάκια λεγκο! 2
Tambas91 Δημοσ. Σάββατο στις 11:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:13 μμ 47 λεπτά πριν, philos είπε Καλησπέρα! Σχετικά με τα anti-sag συστήματα που έχουν συνήθως οι κάρτες γραφικών (πχ Gigabyte RTX 5070 Ti Aero η οποία είναι και τούβλο). Επειδή μου φαίνονται άσχημα, αν βάλω κάτι τέτοιο στην τέρμα γωνία της GPU, θα κάνει δουλειά; Τα πουλάει το temu. Με NVIDIA στήριγμα μπορείς να το βάλεις να αλλάξεις ρόδα σε φορτηγό, με Radeon δε θα έβαζα να κρατάει ούτε κωλοχαρτο 1 16
aetos1988 Δημοσ. Κυριακή στις 06:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:05 μμ Τελικά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα με το RTX Hair όπως νόμιζα : https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/nvidia-rtx-hair-indiana-jones.94199/#abschnitt_benchmarks_mit_rtx_hair_auf_einer_rtx_5090
xartemporas Δημοσ. Κυριακή στις 11:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:51 μμ https://videocardz.com/newz/nvidia-rtx-5090-and-rtx-pro-6000-reportedly-hit-by-virtualization-reset-issue-1000-bounty-offered
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 02:32 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 02:32 πμ (επεξεργασμένο) Αυτή η γενιά επιβεβαιώνει κάθε φορά γιατί είναι η αμέσως χειρότερη μετά την GeForce FX. Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:35 πμ από Psycho_Warhead 1
Fulgore Δημοσ. χθες στις 05:38 πμ Δημοσ. χθες στις 05:38 πμ (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2025 στις 3:35 ΠΜ, Aris-leme είπε Ο Steve του HWU πριν 1.5-2μήνες έλεγε τα ακριβώς αντίθετα, τρέχα γύρευε, ειδικά με τον Jay που είναι ο ορισμός του άστα να πάνε. Επεξ/σία χθες στις 06:01 πμ από Fulgore 3
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 02:33 μμ Δημοσ. χθες στις 02:33 μμ 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Ο Steve του HWU πριν 1.5-2μήνες έλεγε τα ακριβώς αντίθετα, τρέχα γύρευε, ειδικά με τον Jay που είναι ο ορισμός του άστα να πάνε. Εγώ όταν ακούω αυτούς τους YouTuber tech experts από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν στα γρήγορα 😁 It's all about money που λένε στο χωριό μου,προσπαθούν να κάνουν views με hate content και την ίδια στιγμή σου ριζώνουν την ιδέα ότι ενδιαφέρονται για εσένα τον απλό καταναλωτή 😁 Λειτουργούν σαν μικρές ιδιωτικές εταιρίες που λαϊκιζουν για να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή. 3 1
Fulgore Δημοσ. χθες στις 02:38 μμ Δημοσ. χθες στις 02:38 μμ 1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε Εγώ όταν ακούω αυτούς τους YouTuber tech experts από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν στα γρήγορα 😁 It's all about money που λένε στο χωριό μου,προσπαθούν να κάνουν views με hate content και την ίδια στιγμή σου ριζώνουν την ιδέα ότι ενδιαφέρονται για εσένα τον απλό καταναλωτή 😁 Λειτουργούν σαν μικρές ιδιωτικές εταιρίες που λαϊκιζουν για να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή. Προφανώς, πάνε με την νοοτροπία ''οτι πουλάει/clicks'', γιαυτό δεν ασχολείται πχ με Amd κάρτες που τα πάνε καλύτερα σε σχέση με τον Μάρτιο. 1
Alex21121988 Δημοσ. χθες στις 03:53 μμ Δημοσ. χθες στις 03:53 μμ (επεξεργασμένο) Για αυτό καλύτερα να δοκιμάζουμε ότι μπορούμε μόνοι μας. Εφόσον πάντα μας το επιτρέπει ο εξοπλισμός μας. Δεν είναι κακό βέβαια να παίρνεις άποψη και από αυτούς, δεν παρακολουθούμε άλλωστε μόνο ένα τεχνολογικό κανάλι. Παίρνουμε πολλές απόψεις, δοκιμάζουμε και βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα. Προφανώς και το κάνουν για τα views και λαϊκίζουν για να δείξουν πως τους ενδιαφέρουν οι consumers. Οι τύποι βγάζουν το λιγότερο 3-5Κ per day από το youtube (αν είναι και χορηγούμενα, που είναι, λίγα είπα το πιο πιθανό) Ο Jay έχει χαλάσει διότι βγάζει αυτό το ''ειμαι μαζί σου bro, δεν θέλω να σε scamάρει η nvidia'' αλλά συγχρόνως θα σου πετάξει την παπάτζα στον τίτλο φάση ''άνοιξε ResizableBar και το stutter από ΟΛΑ τα games τέλος''.. Ίσως το μόνο κάστρο που μένει να πέσει είναι ο Steve. Δεν θα πω ότι ''ελπίζω'' να μην γίνει και αυτός μια τα ίδια, διότι ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Βλέπω τα βίντεο του για λεπτομέρειες που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ο ίδιος. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Alex21121988
xartemporas Δημοσ. χθες στις 04:27 μμ Δημοσ. χθες στις 04:27 μμ https://videocardz.com/newz/asus-announces-rtx-5080-proart-availability-featuring-usb-type-c-and-wood-patterned-trim 3
just_a_dude Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες https://www.techpowerup.com/340816/nvidia-rtx-remix-update-introduces-advanced-path-traced-particle-system Μη σταματάς Αρχηγέ. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα