xartemporas Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 μμ 2 hours ago, just_a_dude said: https://www.techpowerup.com/340816/nvidia-rtx-remix-update-introduces-advanced-path-traced-particle-system Μη σταματάς Αρχηγέ. 7
Westbaum Δημοσ. χθες στις 07:02 πμ Δημοσ. χθες στις 07:02 πμ 30-50% πάνω από 4090 σε 8Κ.Bandwidth ftw!
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 09:06 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 09:06 πμ Στο DOOM έμεινε από VRAM η 4090 γι' αυτό και η διαφορά.
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Westbaum είπε 30-50% πάνω από 4090 σε 8Κ.Bandwidth ftw! Είναι κανείς από εδώ που να παίζει σε 8k monitor? Έχει διαφορά που να καταλαβαίνεις από native 4k? Επεξ/σία χθες στις 10:15 πμ από nikos5800
Westbaum Δημοσ. χθες στις 10:50 πμ Δημοσ. χθες στις 10:50 πμ 22 minutes ago, nikos5800 said: Είναι κανείς από εδώ που να παίζει σε 8k monitor? Έχει διαφορά που να καταλαβαίνεις από native 4k? H διαφορά είναι υπαρκτή σε λεπτομέρεια.'Oταν αγόρασα την LG B4 clearance τον Αύγουστο από plaisio είχαν και μια Samsung 900F 8k και η λεπτομέρεια και η δυναμικότητα εικόνας ήταν ανώτερη από 4Κ,αλλά χρώματα δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερα τουλάχιστον από το demo που είδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει 8Κ monitor αλλά δεν έχει και νόημα,το 8Κ gaming δεν νομίζω να υπάρξει για 10+ χρόνια πέρα από niche περιπτώσεις,με τα resources που απαιτούν τα new games,real time rendering,PT.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ Δεν θα πάμε σε 8Κ αλλά σε 4Κ με φωτορεαλισμό. Advanced path-tracing. 1
Arkin Δημοσ. χθες στις 04:22 μμ Δημοσ. χθες στις 04:22 μμ NVIDIA GeForce RTX 50 SUPER launch unlikely before CES 2026 https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-50-super-launch-unlikely-before-ces-2026 2
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 6 hours ago, nikos5800 said: Είναι κανείς από εδώ που να παίζει σε 8k monitor? Έχει διαφορά που να καταλαβαίνεις από native 4k? Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά σε ευκρίνεια αλλά πάντα παίζουν ρόλο και οι ίντσες του monitor/tv. Δηλαδή 8Κ σε 40/55 ίντσες, δεν ξέρω, το θεωρώ overkill. Το 4Κ είναι ήδη τεράστια ανάλυση, και ακόμα και μια 5090, δεν σου εξασφαλίζει πως θα παίξεις τα πάντα σε ικανοποιητικά fps. Τώρα θα μου πεις, ποιο είναι το ικανοποιητικό; Για μένα είναι να είναι κοντά στο refresh rate του monitor/tv σου. Την δεδομένη στιγμή, και έτσι όπως τα έχουν κάνει οι devs με το lazy af optimization, ακόμα και σε 3440x1440p, υπάρχουν games που θα ανοίξεις FG/DLSS στο Quality/Ultra Quality whatever, για να πιάσεις τους αριθμούς που προανέφερα. Μπορούμε να λέμε και να λέμε για games που δεν δικαιολογούν οπτικώς αυτές τις απαιτήσεις από το hw της εποχής αυτής. Εν τελει, εγώ θα προτιμήσω να παίζω 4Κ+Path Tracing παρά να πάω στην υψηλότερη ανάλυση που τι ακριβώς θα μου προσφέρει; Πάλι DLSS θα ανοίξεις, το native έχει πεθάνει, διότι οι ίδιοι οι devs το σκότωσαν και το σκοτώνουν. Ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν το έχεις ανάγκη, το DLSS θα το ανοίξεις. Θα έχει πάντα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από το native. 1
thanosAIAS Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 16 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά σε ευκρίνεια αλλά πάντα παίζουν ρόλο και οι ίντσες του monitor/tv. Δηλαδή 8Κ σε 40/55 ίντσες, δεν ξέρω, το θεωρώ overkill. Το 4Κ είναι ήδη τεράστια ανάλυση, και ακόμα και μια 5090, δεν σου εξασφαλίζει πως θα παίξεις τα πάντα σε ικανοποιητικά fps. Τώρα θα μου πεις, ποιο είναι το ικανοποιητικό; Για μένα είναι να είναι κοντά στο refresh rate του monitor/tv σου. Την δεδομένη στιγμή, και έτσι όπως τα έχουν κάνει οι devs με το lazy af optimization, ακόμα και σε 3440x1440p, υπάρχουν games που θα ανοίξεις FG/DLSS στο Quality/Ultra Quality whatever, για να πιάσεις τους αριθμούς που προανέφερα. Μπορούμε να λέμε και να λέμε για games που δεν δικαιολογούν οπτικώς αυτές τις απαιτήσεις από το hw της εποχής αυτής. Εν τελει, εγώ θα προτιμήσω να παίζω 4Κ+Path Tracing παρά να πάω στην υψηλότερη ανάλυση που τι ακριβώς θα μου προσφέρει; Πάλι DLSS θα ανοίξεις, το native έχει πεθάνει, διότι οι ίδιοι οι devs το σκότωσαν και το σκοτώνουν. Ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν το έχεις ανάγκη, το DLSS θα το ανοίξεις. Θα έχει πάντα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από το native. Ε path tracing χωρίς dlss και frame gen δεν γίνεται. Εξάλλου, μόνο το path trace ρίχνει σαγόνια πλέον! Είναι το μέλλον. Περιμένω το half life 2 rtx...το demo ήταν όλα τα λεφτά.
xartemporas Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες https://videocardz.com/newz/msi-afterburner-dev-confirms-upcoming-msi-rtx-50x0-cards-to-feature-unlocked-extended-voltage-control 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Έρχεται λύση στο πρόβλημα 😛 Thermal Grizzly's WireView PRO II will shut down your PC to prevent GPU cables melting 1
seithan Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, xartemporas said: https://videocardz.com/newz/msi-afterburner-dev-confirms-upcoming-msi-rtx-50x0-cards-to-feature-unlocked-extended-voltage-control Spoiler Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από seithan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα