whiteman7 Δημοσ. χθες στις 06:35 πμ Δημοσ. χθες στις 06:35 πμ 13 ώρες πριν, tolisrx8 είπε παιδια με το corsair rm1000x (το παλαιο ATX12V v2.4 ), τον ανταπτοτα Corsair 12VHPWR σε συνδιασμο με την 5090rtx ,θα εχω θεματα?. Oπως ειμαι τωρα με την 4090rtx+7950x ολα λειτουργούν τελεια. Βαριεμαι αφανταστα να αλλαξω και τροφοδοτικο ,για αυτο και το post Κανένα πρόβλημα Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε τον ανταπτορα του τροφοδοτικού και όχι αυτόν που συνοδεύει την κάρτα 1 1
Westbaum Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ο Steve λέει στο 17:00 αυτό που οι περισσότεροι εδώ γνωρίζαμε για UE5. 1
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες H UE5 είναι λένε πολύ complex, ενώ συγχρόνως ο κάθε ένας βγάζει ένα engine.ini, lossless visually, και τρέχει καλύτερα το game με λίγη προσπάθεια. Έχω κάνει τόσο tweaking με τα UE5 games, ήδη γνωρίζω, να αφαιρώ και να προσθέτω κάποια πράγματα, είναι η ίδια η μηχανή, ίδια script lines. Μετά έρχονται και οι πιο ειδικοί (όπως οι Ultra Plus modders που δεν ασχολούνται με engine.ini, κάνουν πιο βαθύ σκάλισμα φαίνεται) και σχεδόν κάνουν την δουλειά που δεν έκαναν οι devs, και άφησαν το game στην μοίρα του, να το τρέχουμε brute force, όσοι anw μπορούμε xD.
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 6 ώρες πριν, Westbaum είπε Ο Steve λέει στο 17:00 αυτό που οι περισσότεροι εδώ γνωρίζαμε για UE5. E ναι.. Μιλαμε για μαυρο χαλι, απαραδεκτα πραγματα..
Fulgore Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Fulgore
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Πολύ ασχολία με το Borderlands 4, τόσο πολύ σας αρέσει σαν παιχνίδι που ενόχλησε το performance ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα