Teddy77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4 minutes ago, ASFE said: Και το you.gr για προπαραγγελια Ρε σεις τι γίνεται? Η Gaming trio είναι 1 step up πάνω από τo σαπάκι τη ventus... Καλή αλλά όχι σούπερ γουάου. Έβγαλαν και ένα μοντέλο πάνω από αυτή, την Vanguard. Η suprim που είναι τοπ θα πάει 4Κ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, acalm είπε Αύριο παράδοση 😜 ??? 1
acalm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε ??? Αρχίζει σε 50 τελειώνει σε 90 😍 3
akis23 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Πάντως η Astral απορρίπτεται, κάνει απίστευτο θόρυβο.MSI Suprim η καλύτερη επιλογή από την εμπειρία μου, μιας και το σύστημα ψύξης μοιάζει με την προηγούμενη γενιά, που ήταν αποδοτική και ήσυχη. .
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, acalm είπε Αρχίζει σε 50 τελειώνει σε 90 😍 Μαγαζί ;
acalm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Μαγαζί ; Από τη γνωστή κορνίζα, δεν νομίζω έχει κανένα άλλο στοκ από day1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, acalm είπε Από τη γνωστή κορνίζα, δεν νομίζω έχει κανένα άλλο στοκ από day1 Astral ; 1
acalm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Astral ; Ναι χωρίς master η suprim ήταν η μόνη επιλογή..
ASFE Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Ωραιος!!! Περιμενουμε φωτο με ζωνη ασφαλειας στη θεση του συνοδηγου!!! 😁 1 5
harderos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Στη δική μου πάντως θα βάλω power limit όταν τη βάλω. Όχι κάτι δραματικό, απλά για παραπάνω σιγουριά.
acalm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ASFE είπε Ωραιος!!! Περιμενουμε φωτο με ζωνη ασφαλειας στη θεση του συνοδηγου!!! 😁 Ελπιζω να μη ανατιναχτεί το corsair 1200w με τον ocd raptor lake. Έλεγα να τσιμπήσω κ nzxt 1500 αλλά ίδια cw πλατφόρμα είναι άρα δε νομίζω να έχω θέμα. Έχω κ ένα seasonic prime titanium 1k για backup. 👀 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από acalm
ASFE Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Ολα καλα θα πανε αλλα καλου κακου πες μας σε ποια περιοχη εισαι για να χουμε το νου μας 😆 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα