scorpion8283 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 5 hours ago, Sensible said: Βαζω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι περιμενουν την 5070 θα ειναι μια αναβαθμισμενη 4080 σουπερ , αυτη ενδεχεται να βαρεσει 900αρια με το καλημερα. Οι τιμες πιστευω θα σταθεροποιηθουν το καλοκαιρι που ειναι νεκρη περιοδος σχετικα Δεν θα φτανει 4070 super. * οχι Ti, ουτε καν. 1
csaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μόλις μπήκε! Όλα άψογα και μηδενικό coil whine... 23
7nisiotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Fulgore said: 😉 Hide contents Δε βλέπω κάτι μέσα στο spoiler (γκρι πλαίσιο) edit (α με quote το εμφανίζει - από κινητό - strange) Τι 7900ΧΤΧ. Τι 900 € .... όχι είπαμε. αυστηρά κάτω από 700€ 9070ΧΤ - ή 9070 απλή 500≤ η οποία να είναι και καλή όχι τις γνωστές απογοητεύσεις - φλωριες - τίποτα σπουδαίο πάλι. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Να ναι καλά το backlog. Τώρα με το Alien Isolation μου την βαρεσε για οτιδήποτε πριν τις αρχές του 2020. Κουτσοπαιζω, μαζί με κάτι horror indie του κιλού. Λογικά θα τραβήξει εκεί καλά η 3070 4Κ 60 όσο περιμένουμε. Άντε τελείωνε μαρί Lisa Su να βγουν και τα σκατοreview τουλάχιστον να ξέρουμε. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από 7nisiotis 1
giannis2156 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, csaris είπε Μόλις μπήκε! Όλα άψογα και μηδενικό coil whine... Πανέμορφη,τιμή.
azazil1190 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, csaris είπε Μόλις μπήκε! Όλα άψογα και μηδενικό coil whine... Μεγιες Κρις!! Τουβλο ε? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, csaris είπε Μόλις μπήκε! Όλα άψογα και μηδενικό coil whine... Benchtable ? Μεγειες !
csaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σαν μεγεθος ενταξει.... στα ιδια με την gigabyte 4090 που ειχα πριν. Παντως εχει θεμα με το power limit, δεν πρεπει να δουλευει το +104% και γενικα σε games μεσα το ρολοι παιζει χαμηλα... 2400-2500mhz εκει. Δεν κανω oc βαριεμαι. 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Benchtable ? Μεγειες ! Ενα dimastech εχω αλλα δεν θυμαμαι ποιο.... νομιζω mini λεγεται. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από csaris
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Σημασία έχει ότι δεν ακούγεται σα νεογέννητο.. 1
csaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Σημασία έχει ότι δεν ακούγεται σα νεογέννητο.. Ισχυει, γτ με το benchtable στο μισο μετρο τραγικη κατασταση. Ειχα παθει σοκ οταν πρωτοεβαλα μια 2080ti strix.... Αλλαζε o ηχος του coil whine αναλογα που κοιταγες με το ποντικι... γτπκ. 2
azazil1190 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, csaris είπε Σαν μεγεθος ενταξει.... στα ιδια με την gigabyte 4090 που ειχα πριν. Παντως εχει θεμα με το power limit, δεν πρεπει να δουλευει το +104% και γενικα σε games μεσα το ρολοι παιζει χαμηλα... 2400-2500mhz εκει. Δεν κανω oc βαριεμαι. Ενα dimastech εχω αλλα δεν θυμαμαι ποιο.... νομιζω mini λεγεται. Eαν παιζεις με ΑΒ δεν δουλευει το voltage slider .Αστο στο 0 η ακομα καλυτερα μην το ενεργοποιεις μεσα απο τα σετινγκς του ΑΒ.Περι pl αστο στο 100 γιατι δεν σου δινει και τπτ περα απο λιγο πιο σταθερο ρολοι καi ζεστη. Παρακατω μετα απο 1.5 ωρα cp2077 σε 4κ max out me mfg x3 .Oc core k memory ελαχιστα και κατεβασμα pl -10 . 53c στα 450w με ambient 22-23c Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από azazil1190 2
azazil1190 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μόνο 450W στο CP 2077? Nαι ρε ειχα βαλει cap στα 144. Εαν το αφησεις uncapped η καρτα τραβαει 580w+ πανω κατω .Πυρηνας φτανει ανετα 58-62c και οι μνημες μεχρι 68-70 με ac στο ζεστο 😋 Ακομα και σε bench με oc δεν την εχω δει πουθενα να ξεπερναει τα 610w Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από azazil1190 1
azazil1190 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μιας και μιλαμε για watts να σας πω τι επαθα σημερα ωστε να το προσεξετε και εσεις. Σημερα ειπα να καταργησω το ΑΒ μεχρι να το φτιαξουν και να ασχοληθω με το osd του asus gpu tweak μιας και στην 2080ti το ειχα δουλεψει αρκετα και μου αρεσε.Εκει λοπον που στα osd προσθεσα και το power detector να το βλεπω παω να τρεξω ενα superposition για δοκιμη να δω πως δειχνουν τα στας, εκει που τρεχει στη 3η 4η σκηνη μου βγαζει warning power detector στο ενα πινακι απο το καλωδιο. Λεω δεν μπορει ,κλεινω pc βγαζω καλωδιο μια χαρα .Ξανα βαζω τα ιδια .Επειδη δεν ηθελα να ρισκαρω να παρουμε καμια φωτια ξανα εβαλα το χταποδι ανταπτορα που ειχε η καρτα και ξανα τρεξα και πλεον ολα ειναι καλα. Πιθανον το καλωδιο της corsair 2x8 sleeved ειχε θεμα . Το αναφερω το παραπανω ωστε εαν καποιος την βαλει με corsair psu και το συγκεκριμενο καλωδιο να το προσεξει. Απο βδομαδα περιμενω αλλο της corsair sleeved black το οποιο ειχα παραγγειλει πριν γινει το σημερινο.Δεν ξερω εαν το βαλω τελικα. Παρακατω πως ειναι το power detector σε idle .Aυτο ετσι πρπει να μενει καθολη την διαρκεια του λοαντ.Εμενα μου βαραγε κοκκινο το 5 πινακι οταν δουλευε μαξ η καρτα.Σε idle ηταν οκ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από azazil1190 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα