Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Το καλώδιο είναι ? Ή μλκιζεται η NVIDIA με τους drivers? Τώρα λένε ότι τα bricks προκλήθηκαν επειδή έβαλαν τον press driver πριν τον official αλλά δεν ξέρω..Κάθε φορά και μια μλκια για τους early adopters έχουμε. Κάποιοι έχουν την κάρτα και δεν την βάζουν γιατί φοβούνται, περιμένουν νέο driver. 1
azazil1190 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το καλώδιο είναι ? Ή μλκιζεται η NVIDIA με τους drivers? Τώρα λένε ότι τα bricks προκλήθηκαν επειδή έβαλαν τον press driver πριν τον official αλλά δεν ξέρω..Κάθε φορά και μια μλκια για τους early adopters έχουμε. Κάποιοι έχουν την κάρτα και δεν την βάζουν γιατί φοβούνται, περιμένουν νέο driver. Μπα το καλωδιο ειναι σιγουρα γιατι αυτο το ειχα απο εποχη 4090 αλλα ισως ειναι και λαθος κατασκευαστικο.Απο την ωρα που εβαλα 4χ8 με τον μαμα ανταπτορα δεν εχω κανενα θεμα.Επισης με τους οδηγους δεν εχω κανενα θεμα ,ουτε μαυρες οθονες κτλ που λενε.Τους εχω περασει 3 φορες για δοκιμη.Επισης βασικο ειναι για να δουλεψει καλα η καρτα να εχουμε τελευταιο bios στην μητρικη.Σε καποιους με προηγουμενα bios δεν δουλευε σωστα
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Εγώ άλλαξα PSU για να έχει native 12v-2x6 να μην ασχοληθώ ξανά με χταπόδια κλπ. 1
azazil1190 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ άλλαξα PSU για να έχει native 12v-2x6 να μην ασχοληθώ ξανά με χταπόδια κλπ. Στο pc του μικρου εχω το bequiet με 2 native .Αλλα για κανενα λογο δεν το βγαζω να το κανω τραμπα. Και μονο που σκεφτομαι το cable management θελω να πεθανω. Και αυτο που εχω στην 5090 καλο ειναι hx1500i απλα δεν εχει native.Μπορει στην πορεια να παρω ενα με native και για αυτο. Τωρα δεν σκαλιζω αλλο τα καλωδια μου βγηκε η πιστη με τα 4χ8 το μεσημερι να τα φτιαξω σωστα μεσα στο κουτι. *cp2077 με mfg x3 4k max out k balanced dlss transformer .Ακομα και το balanced δειχνει σαν quality 210fps++😂 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από azazil1190
DIM1000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Εγω αν και εχει native εβαλα το 4x γιατι μου καθεται καλυτερα αν και θεωρητικα δεν εχει διαφορα. Οπτικα μου τη δινει αλλα οκ. Παντως εξωτερικα και πανω σε benchmark του Wukong με τη χοντρη να ρουφαει κατι ψηλα, εφτασε 48 βαθμους εξωτερικα το καλωδιο. Το εχω βαλει στο εσωτερικο μονιτορ του pc για να βλεπω τι γινεται. Παντως και απο θερμοκρασιες παει μια χαρα και κανενα θεμα κι εγω ως τωρα με τελευταια παντα update και σε pcie5. Πιστολι μην τη ματιασω. Η φωτο ειναι πανω στο benchmark και στη μεγαλυτερη τιμη watts που ειδα. Και θερμοκρασιας εκτος του κσλωδιου που ανεβηκε πιο ψηλσ. 8
33Bird33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε FOMO καργα.. Κλεινω ενα ταξιδακι για Mεχικο να πνιξω τον πονο μου μεχρι να ερθουν ενω αλλοι πληρωνουν σκαλπερς.. Αν το λες σοβαρά στείλε pm για info! Και γω το κοιτάω το ταξίδι αυτό καιρό τώρα.
whiteman7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Κάτι μου λέει ότι το παιχνιδι θα γινει στις 5070ti @16GB DDR7 1
33Bird33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, whiteman7 είπε Κάτι μου λέει ότι το παιχνιδι θα γινει στις 5070ti @16GB DDR7 Θα είναι ίσως η Value for money επιλογή.
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, 33Bird33 είπε Θα είναι ίσως η Value for money επιλογή. Ράφι θα έχει ενδιαφέρον που θα παίξει. Αλλά φαίνεται να είναι κοντά με 5080 τουλάχιστον από τη διαφορά των cuda. Ερχεται και η 9070xt που θα την χτυπήσει στα ίσια σε raster τουλάχιστον σύμφωνα με τα leaks.
akoinonitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Arkin είπε Ράφι θα έχει ενδιαφέρον που θα παίξει. Αλλά φαίνεται να είναι κοντά με 5080 τουλάχιστον από τη διαφορά των cuda. Ερχεται και η 9070xt που θα την χτυπήσει στα ίσια σε raster τουλάχιστον σύμφωνα με τα leaks. λογικα οση διαφορα ειχε η 4070ti super με την 4080 super τοση θα εχει και η 5070ti με την 5080 το θεμα ειναι οτι εχουμε paper launch και με ελεεινες τιμες ,δεν θα μου κανει περιεργο αν δουμε τις 5070ti στα 1200+ στα ραφια. Επισης ειδαμε οτι το msrp ειναι εντελως μουφα ολοι οι aibs παραπανω χρεωνουν Θελω να στησω πισι για ενα φιλο και οσο στοιχιζουν ολα τα υπολοιπα parts στοιχιζει η 5080 μονη της ,τραγικο. 1700 για ολο το κουτι και 1700 μονο για την καρτα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από akoinonitos 11
azazil1190 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε λογικα οση διαφορα ειχε η 4070ti super με την 4080 super τοση θα εχει και η 5070ti με την 5080 το θεμα ειναι οτι εχουμε paper launch και με ελεεινες τιμες ,δεν θα μου κανει περιεργο αν δουμε τις 5070ti στα 1200+ στα ραφια. Επισης ειδαμε οτι το msrp ειναι εντελως μουφα ολοι οι aibs παραπανω χρεωνουν Θελω να στησω πισι για ενα φιλο και οσο στοιχιζουν ολα τα υπολοιπα parts στοιχιζει η 5080 μονη της ,τραγικο. 1700 για ολο το κουτι και 1700 μονο για την καρτα. Με 3400€ έγινες μάγκας,τπτ μην το πεις ούτε του παπά 😆 2
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε λογικα οση διαφορα ειχε η 4070ti super με την 4080 super τοση θα εχει και η 5070ti με την 5080 το θεμα ειναι οτι εχουμε paper launch και με ελεεινες τιμες ,δεν θα μου κανει περιεργο αν δουμε τις 5070ti στα 1200+ στα ραφια. Επισης ειδαμε οτι το msrp ειναι εντελως μουφα ολοι οι aibs παραπανω χρεωνουν Θελω να στησω πισι για ενα φιλο και οσο στοιχιζουν ολα τα υπολοιπα parts στοιχιζει η 5080 μονη της ,τραγικο. 1700 για ολο το κουτι και 1700 μονο για την καρτα. Ναι είναι πολύ άσχημα τα πράγματα κάρτες δεν υπάρχουν έχει σταματήσει και το φτιάξιμο νέων 4000 καρτών από Οκτώβριο και το τέλμα είναι τρομερό. Θα έλεγα ότι έβαλε το λιθαράκι της και η sony με το PS5 Pro και την μεγάλη τιμή του. 1700 για 5080 για 10% πάνω από 4080 2.5 χρόνια πριν. Κάπου ωπα ένα φρένο. Δεν υπαρχει msrp σε paper launch γενια και τεχνητές διαθεσιμότητες ώστε να ανεβάσουν το hype. Και κάτσε έρχονται και οι νέοι δασμοί του trump εκεί τι έχουμε να δούμε.
music_lover Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι είναι πολύ άσχημα τα πράγματα κάρτες δεν υπάρχουν έχει σταματήσει και το φτιάξιμο νέων 4000 καρτών από Οκτώβριο και το τέλμα είναι τρομερό. Θα έλεγα ότι έβαλε το λιθαράκι της και η sony με το PS5 Pro και την μεγάλη τιμή του. 1700 για 5080 για 10% πάνω από 4080 2.5 χρόνια πριν. Κάπου ωπα ένα φρένο. Δεν υπαρχει msrp σε paper launch γενια και τεχνητές διαθεσιμότητες ώστε να ανεβάσουν το hype. Και κάτσε έρχονται και οι νέοι δασμοί του trump εκεί τι έχουμε να δούμε. Διάβασα πολλά και διάφορα για το τι μπορεί να φταίει για την όλη κατάσταση με τις GPU αλλά το ότι θα διάβαζα ότι φταίει και η Sony με την τιμή του Pro αυτό δεν το περίμενα.. 1
firepc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου το θεμα ειναι για αυτους που θελουν να κανουν νεο pc Εννοειται δεν πας πουθενα οταν εχεις καρτα 30xx 40xx 27 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι είναι πολύ άσχημα τα πράγματα κάρτες δεν υπάρχουν έχει σταματήσει και το φτιάξιμο νέων 4000 καρτών από Οκτώβριο και το τέλμα είναι τρομερό. Θα έλεγα ότι έβαλε το λιθαράκι της και η sony με το PS5 Pro και την μεγάλη τιμή του. 1700 για 5080 για 10% πάνω από 4080 2.5 χρόνια πριν. Κάπου ωπα ένα φρένο. Δεν υπαρχει msrp σε paper launch γενια και τεχνητές διαθεσιμότητες ώστε να ανεβάσουν το hype. Και κάτσε έρχονται και οι νέοι δασμοί του trump εκεί τι έχουμε να δούμε. ποια εχεις τωρα?
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, music_lover είπε Διάβασα πολλά και διάφορα για το τι μπορεί να φταίει για την όλη κατάσταση με τις GPU αλλά το ότι θα διάβαζα ότι φταίει και η Sony με την τιμή του Pro αυτό δεν το περίμενα.. Δίνω μία πιθανότητα να έχει συμβάλλει και αυτό. Πολλοί δυσαρεστημένοι πελατες κονσολών sony είδαν το 800αρι και λένε καλύτερα κάρτα. Από λίγο όλα βάζουν το λιθαράκι τους. 14 λεπτά πριν, firepc είπε το θεμα ειναι για αυτους που θελουν να κανουν νεο pc Εννοειται δεν πας πουθενα οταν εχεις καρτα 30xx 40xx ποια εχεις τωρα? 4080super έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα