nazarene Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, grevoil είπε Δεν φταίτε, Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για αν τους κλωτσούν τα κάκαλα, οπότε και 4000-5000 να δίνατε για τις 5090 από εμένα δεν θα ακούγατε κουβέντα, δικά σας λεφτά είναι και μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Εδώ εγώ πληρώνω για να δω τον βάζελο να παίζει μπάλα, και σας ρωτάω τώρα, ποιος έχει ξοδέψει καλύτερα τα λεφτά του εγώ ή εσείς. Κανεις ότι σε ευχαριστεί σαν ενήλικος μέχρι του σημείου που δεν παρανομείς και φυσικά οι πράξεις σου δν έχουν συνέπεια στους άλλους, για τα υπόλοιπα δεν πέφτει λόγος σε κανέναν εν'ηλικοι είμαστε και άλλοι χωρίς χρήματα μισθωτοι πληρώνουν 500€ το μήνα δόση για να έχουν νοικιασμένο αυτοκίνητο, δεν θα το έκανα ποτε αλλά δεν έχω κάποιο δικαίωμα να τους κρίνω, σε εσένα σου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν γνωρίζω κανένα παίκτη καμίας ομάδας και αν πετύχω αθλητικά γυρνάω κανάλι ASAP δεν είναι όλα για όλους, και ο υπάλληλος της nova μου έδινε στην ανανέωση όλα τα αθλητικά με ένα € επιπλέον και αρνηθηκα για κάτι που ούτε μου αρέσει και ούτε έχω καμία περιέργεια να μάθω το οτιδήποτε Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από nazarene 2
ilos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, grevoil είπε Εδώ εγώ πληρώνω για να δω τον βάζελο να παίζει μπάλα, και σας ρωτάω τώρα, ποιος έχει ξοδέψει καλύτερα τα λεφτά του εγώ ή εσείς. Αυτός. άντε γεια. 🤣 15
azazil1190 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, grevoil είπε Δεν φταίτε, Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για αν τους κλωτσούν τα κάκαλα, Α όλα και όλα . Εμένα μου το έχουν κάνει παλιά δύο τρεις φορές τσάμπα.Κάρτα όμως τσάμπα δεν μου δίνουν 😆 3
kostiger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, grevoil είπε Δεν φταίτε, Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για αν τους κλωτσούν τα κάκαλα, οπότε και 4000-5000 να δίνατε για τις 5090 από εμένα δεν θα ακούγατε κουβέντα, δικά σας λεφτά είναι και μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Εδώ εγώ πληρώνω για να δω τον βάζελο να παίζει μπάλα, και σας ρωτάω τώρα, ποιος έχει ξοδέψει καλύτερα τα λεφτά του εγώ ή εσείς. Σκληρος πολυ. Προτιμουσα μακιτα κρουστικο μεσα στο βολβο για μια ωρα. 9
fremendog Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 22/2/2025 στις 4:56 ΜΜ, MikeGR7 είπε Το καλυτερο για καποιον που θελει τελος παντων να δωσει τα λιγοτερα δυνατα χρηματα, ειναι να βρει το μοντελο που εχει τη χαμηλοτερη δυνατη τιμή ΣΗΜΕΡΑ και να την παραγγειλει και οποτε του ερθει (μήνας+) αφου ετσι και αλλιως εχει υπομονή. Παραδειγμα η 5090 Ventus, με τα ιδια μου τα ματια την ειδα για λιγες ώρες 2200κατι ευρώ. Οποιος προλαβε τον κυριο είδε. Οποιος ειχε περιμενει, τωρα θα την παρει 2800. Αμα δε παραγγειλει ΤΩΡΑ θα την παρει 3000 και παει λεγοντας. Δικαιώθηκες πανηγυρικά: έπειτα από βδομάδες, που την είχε σταθερά στα 2.800€, το Πλαίσιο έχει πλέον ανεβάσει την τιμή της Ventus στα 3.100€. 1
noFEARgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Record quarterly revenue of $39.3 billion, up 12% from Q3 and up 78% from a year ago Fourth-quarter Gaming revenue was $2.5 billion Να γιατι βλεπουμε αυτα τα χαλια στο gaming , οταν δεν ειναι ουτε το 10% του revenue , δεν τους απασχολουν ουτε τα στοιχειωδης να ειναι σωστα 4
harderos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Τελικά 4D σκάκι από Πλαίσιο ρε. Άρχισε να περνάει τους νέους δασμούς 25% πριν ανακοινωθούν. Άλλο λεβελ. 2 2
Nefpitou99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 100 ευρώ πάνω από χτες η Astral. Ρε πάνε καλά εκεί στο Πλαίσιο; To Πλαίσιο σαν άλλος Darth Vader.. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Nefpitou99 2 7
azazil1190 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε 100 ευρώ πάνω από χτες η Astral. Ρε πάνε καλά εκεί στο Πλαίσιο; To Πλαίσιο σαν άλλος Darth Vader.. Θα πουληθεί σίγουρα 😆 Σας είπα περιμένουν κομμάτια κοντά στα μέσα του μήνα . 300€ επάνω όμως ρε ρεμπεσκεδες σε μολις δύο μέρες? Μάλλον με άκουσαν αλλά όχι καλά ,είπαμε 400€-500€ να έχετε αβάντα ρε λαμόγια 2
nazarene Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 41 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Θα πουληθεί σίγουρα 😆 Σας είπα περιμένουν κομμάτια κοντά στα μέσα του μήνα . 300€ επάνω όμως ρε ρεμπεσκεδες σε μολις δύο μέρες? Μάλλον με άκουσαν αλλά όχι καλά ,είπαμε 400€-500€ να έχετε αβάντα ρε λαμόγια Eυτυχώς δεν πούλησα ακόμη τη 4090 αλλιώς από 30/1 παραγγελία, τον πρώτο μήνα τον φάγαμε, κάτσε μην έρθει η 5090 το Πάσχα 1
azazil1190 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nazarene είπε Eυτυχώς δεν πούλησα ακόμη τη 4090 αλλιώς από 30/1 παραγγελία, τον πρώτο μήνα τον φάγαμε, κάτσε μην έρθει η 5090 το Πάσχα Θα έρθουν κάποια κομμάτια τις επόμενες δύο εβδομάδες(και από την άνοδο των τιμών νομίζω καταλάβατε ποιες θα έρθουν με μεγαλύτερο απόθεμα) μετά δεν ξέρω πότε ξανά. Κάτι άκουσα απ' έξω ότι η επόμενη παρτίδα θα πάει μεσα μαϊου με αρχές Ιουνίου όπως και να έχει σε αυτές τις τιμές ,ΟΧΙ! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από azazil1190 1
nazarene Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Θα έρθουν κάποια κομμάτια τις επόμενες δύο εβδομάδες αλλά μετά δεν ξέρω πότε ξανά. Κάτι άκουσα απ' έξω ότι η επόμενη παρτίδα θα πάει τέλος μεσα μαϊου αρχές Ιουνίου όπως και να έχει σε αυτές τις τιμές ,ΟΧΙ! Μακάρι αλλά η ventus 5090 που έχω παραγγείλει δεν την έχω βρει πουθενά στο νετ κάπου σε review ή οτιδήποτε, και έχω και τους άλλους κόπανους της EK ενα waterblock να περιμένω 4 μήνες τώρα
azazil1190 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, nazarene είπε Μακάρι αλλά η ventus 5090 που έχω παραγγείλει δεν την έχω βρει πουθενά στο νετ κάπου σε review ή οτιδήποτε, και έχω και τους άλλους κόπανους της EK ενα waterblock να περιμένω 4 μήνες τώρα Γενικά ventus δεν έχω δει πουθενά να την έχει κάποιος. Ούτε στο ocnet. Και η τιμή της για γέλια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα