MikeGR7 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tazmaaaz είπε Απορώ με το άγχος σας για να πάρετε τις σάπιες 50χχ Καποιοι απο μας τις εχουμε ηδη, παρολαυτα αμα δεν αντεχεις τη σαπιλα τους γιατι δε μεταφερεις τα σχολια σου σε κανα thread για φρεσκαδουρες π.χ. GTX 1000 series...? Επεξ/σία 4 Μαρτίου από MikeGR7 4
whiteman7 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Μόλις τώρα, MikeGR7 είπε Καποιοι απο μας τις εχουμε ηδη, παρολαυτα αμα δεν αντεχεις τη σαπιλα τους ηιατι δε μεταφερεις τα σχολια σου thread για φρεσκαδουρες π.χ. GTX 1000 series...? Αυτο ακριβώς ... Εχω την 5080 και προσπαθω να καταλαβω ... πόσο σάπια είναι !! 2
MikeGR7 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Ειναι δυο διαφορετικα ζητηματα αυτα που καταπιανεις. Αδερφε καποιοι το παιζουν μεστωμενοι μεντορες απο την φυση τους και δε μπορουν να αλλαξουν. Γυρνανε μεσα σε Forum για προϊόντα και υπηρεσιες που δε τους ενδιαφερουν και σπερνουν αρνητιλα και κραξιμο καθαρα απο Hobby. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Τα ξερω αυτα Mike το ζητημα μου δεν ειναι εκει, ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την γνωμη του στα fora αρκει να μην γινεται δηκτικος.. Αυτο ελειπε. Απλα αυτο που θελω να τονισω εγω ειναι δυο πραγματα και να τελειωνουμε με τα OT τουλαχιστον απο εμενα. Το πρωτο απο την θεωρια στην πραξη διαφερουν πολλα.. Και το δευτερο οτι κραζουμε ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ αλυσιδα απο τον παραγωγο μεχρι τον τελευταιο προμηθευτη και το τελευταιο καταστημα και οταν βρισκουμε την ευκαιρια σαν καταναλωτες η ηθικη παει περιπατο και λεμε "εγω θα σωσω τον κοσμο ας κανω εκει την δουλεια μου και ολα καλα..". Αυτα και τελος απο εμενα γιατι δεν εχει και νοημα να το συζηταμε περαιτερω νομιζω.. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Αδερφε καποιοι το παιζουν μεστωμενοι μεντορες απο την φυση τους και δε μπορουν να αλλαξουν. Γυρνανε μεσα σε Forum για προϊόντα και υπηρεσιες που δε τους ενδιαφερουν και σπερνουν αρνητιλα και κραξιμο καθαρα απο Hobby. Κοίτα, η αλήθεια είναι οτι ενα δίκιο το εχεις.. Καθένας εχει την κ@υλα του και δικαίωμα του φυσικά.. Ομως στην απέναντι όχθη, η κ@υλα του ενος, είναι η πεζότητα του άλλου...Λάθος εννοείται.. Κι εσυ ομως φίλε μου το χάνεις γιατί μιλάς απότομα και συμπεριφέρεσαι σαν τον Ζορό των 50χχ ! Λες και σου προσέβαλλαν δεν ξέρω κι εγω τι.. Και πριν μερικές ημέρες κι εγω έκανα ενα ποστ που στην ουσία μίλησα για προβατοσκυλάκους αν θυμάσαι... (κακώς, μου ξίνησε κι εμένα οταν το ξανα διάβασα αλλά δεν το έσβησα γιατί δεν είμαι Αρης😛) Λάθος μου γιατί μπορεί οντως την αγορά να την καταστρέφουμε εμεις οι καταναλωτές που δεν ρίχνουμε άκυρο στην αισχροκέρδια κτλ, μα απο την άλλη δεν πρέπει να την "λέμε" στους άλλους για την τρέλα τους και το δικαίωμά τους να χαλάσουν οπου γουστάρουν τα λεφτά τους! Ειρήνη υμίν λοιπόν..μικρά μου..προβατάκια!!!🤣🤣🤣 4 1
InternalSunshine Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 hour ago, Alex21121988 said: Όταν πήρα τελικά την απόφαση να αφήσω τον κύριο Γεράρδο να μου πιάσει κωλαρίνι, ενώ εγώ πληρώνω 🤣 για σειρά προτεραιότητας, ήμουν μεταξύ TUF και Astral. Προερχόμενος από 4090 και πριν 3080ti TUF, ήμουν πιο πολύ ψημένος προφανώς να συνεχίσω την παράδοση. Έλα μου ντε που στην 1η παρτίδα του το Πλαίσιο και παγκοσμίως, ΤUF δεν έβλεπες ούτε με αίτηση, μόνο Astral έπαιζε. (έστω λίγες) Οπότε το κριτήριο άλλαξε και πήγε προς την πιο πιθανή διαθεσιμότητα. Αμ δε. TUF έφεραν στην 2η παραλαβή τους. Όπως καταλάβατε δεν είχα πληροφορίες εκ των έσω, και στο ζάρι δεν κερδιζω ποτέ. Βέβαια για να τα λέμε όλα, και TUF να είχα διαλέξει, επειδή έκανα την αγορά στις 8/2 άρα η παραγγελία ξεκίνησε στις 10/2, πάλι @@ θα έπαιρνα στο τέλος. 😆 Τι να πεις, ελπίζω να μην μας πιάσει πρωταπριλιά και είναι σαν ψέμα το mail παράδοσης. ΥΓ. Το πάθημα έγινε μάθημα, δεν μένω ξανά χωρίς gpu λόγω πώλησης μέχρι να υπάρχει διαθεσιμότητα στην εκάστοτε νέα γενιά. Ο πέτσας και εννοείται τα ελληνικά μαγαζιά αρπαχτή κάνουν. Καθαρά απο περιέργεια, γιατί να πάει κάποιος από 4090 -> 5090 ; Έχεις max μέχρι 30% παραπάνο απόδοση, με πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση, κίνδυνο να λιώσει το βύσμα, δεν υπάρχει hotspot sensor, πληρώνεις τουλάχιστον 1000 πάνω από την 4090 και δεν έχεις PhysX μεταξύ άλλων. Κυριολεκτικά δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγω.. 1
icenex Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) @d4ydr33m3r Δεν ειπα πουθενα οτι το ποσον ειναι μικρο και δεν πρεπει να σε νοιαζει και να το παιζεις χαλαρος.Αλλα ποιος φταιει που πηγε και αγορασε ενα προιον με αοριστο χρονο παραδοσης? Και επειδη δεν θελω να ειμαι εκτος τοπου κ χρονου οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω η οποια εφαγε μπλοκ για δευτερη φορα ( ειπα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια αλλα κακως το εκανα απο οτι βλεπω). Εχει δικιο δεν ειναι το θεμα Νοσοκομειο Μεταξας ας μετονομαστει ετσι Επεξ/σία 4 Μαρτίου από icenex 8
rioener Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, InternalSunshine είπε Καθαρά απο περιέργεια, γιατί να πάει κάποιος από 4090 -> 5090 ; Έχεις max μέχρι 30% παραπάνο απόδοση, με πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση, κίνδυνο να λιώσει το βύσμα, δεν υπάρχει hotspot sensor, πληρώνεις τουλάχιστον 1000 πάνω από την 4090 και δεν έχεις PhysX μεταξύ άλλων. Κυριολεκτικά δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγω.. Για το MFG, τα 32 αντί 24, και αυτή την παραπάνω απόδοση 30% που αναφέρεις κι εσύ. Όποιος τα έχει να τα σκάσει και δεν του λείπουν, θέλει την καλύτερη κάρτα και καλώς ή κακώς αυτή είναι η 5090. Τα καλώδια έλιωναν και στις 4090, δεν έχει διαφορά Επεξ/σία 4 Μαρτίου από rioener 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, icenex είπε @d4ydr33m3r Δεν ειπα πουθενα οτι το ποσον ειναι μικρο και δεν πρεπει να σε νοιαζει και να το παιζεις χαλαρος.Αλλα ποιος φταιει που πηγε και αγορασε ενα προιον με αοριστο χρονο παραδοσης? Και επειδη δεν θελω να ειμαι εκτος τοπου κ χρονου οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω η οποια εφαγε μπλοκ για δευτερη φορα ( ειπα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια αλλα κακως το εκανα απο οτι βλεπω). Εχει δικιο δεν ειναι το θεμα Νοσοκομειο Μεταξας ας μετονομαστει ετσι Αρα αφου δεν τιθεται θεμα χαλαροτητας να αντιστρεψω εγω την ερωτηση σε εσενα. Για ποιο λογο ολη αυτη η συζητηση και η μιρλα για τις τιμες on day one και τους χρονους παραδοσης απο τους περισσοτερους αφου ειναι διατεθειμενοι να περιμενουν; Ας αφησουμε λοιπον καθαρο το νημα και οταν υπαρξει διαθεσιμοτητα και κυριως στις τιμες που θελουμε τοτε θα τις παρουμε και κυριως στις τιμες που τις θελουμε. Απλα ειναι τα πραγματα σωστα; Τωρα περι αισχροκερδειας ,καταλαβετε ο τυπος θα πουλησει τα τσιπακια ειδικα στο high end που αγοραζω και για αυτο θα μιλησω σε αλλες αγορες αν δεν τα θελει ο gamer. Οποτε ή προσαρμοζομαστε στα νεα δεδομενα ή οχι. Εγω προς το παρον αγοραζω αλλα δεν με βλεπω για πολυ ακομη γιατι αρχιζει και με ενοχλει. Αλλα να κατσω να γραψω σεντονια ΑΝ ΔΕΝ αγορασω στους αλλους δεν θα το κανω. Θα απεχω απλα και θα συμμετεχω σε αυτα που θεωρω οτι αξιζει. Θα συζητηθει αν θες μια φορα, δυο σαν φαινομενο; Οκ παραπερα ξερουμε ολοι τι ειναι.. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από d4ydr33m3r
Teddy77 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 hour ago, d4ydr33m3r said: Και το δευτερο οτι κραζουμε ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ αλυσιδα απο τον παραγωγο μεχρι τον τελευταιο προμηθευτη και το τελευταιο καταστημα και οταν βρισκουμε την ευκαιρια σαν καταναλωτες η ηθικη παει περιπατο και λεμε "εγω θα σωσω τον κοσμο ας κανω εκει την δουλεια μου και ολα καλα..". Το ότι σε κάποιους πάει περίπατο όμως, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Μπορεί κάποιος να πεί δε μαμιέται, θα την πάρω την κάρτα τελικά, όμως ένας από εδώ, ένας από εκεί..... όλη αυτή η δυσαρέσκεια κάποια στιγμή θα πιάσει την "κρίσιμη μάζα" που στο κατάλληλο timing (ύπαρξη εναλλακτικής), θα κάνει τον αποδέκτη της δυσαρέσκειας να σκέφτεται 'μα τι έγινε και πάνε οι πωλήσειςτόσο χάλια?'. πχ το Π, μόνο από feedback που έχω δώσει στο δικό μου κύκλο, έχει χάσει (δεν υπερβάλλω) εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πωλήσεις. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Το ότι σε κάποιους πάει περίπατο όμως, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Μπορεί κάποιος να πεί δε μαμιέται, θα την πάρω την κάρτα τελικά, όμως ένας από εδώ, ένας από εκεί..... όλη αυτή η δυσαρέσκεια κάποια στιγμή θα πιάσει την "κρίσιμη μάζα" που στο κατάλληλο timing (ύπαρξη εναλλακτικής), θα κάνει τον αποδέκτη της δυσαρέσκειας να σκέφτεται 'μα τι έγινε και πάνε οι πωλήσειςτόσο χάλια?'. πχ το Π, μόνο από feedback που έχω δώσει στο δικό μου κύκλο, έχει χάσει (δεν υπερβάλλω) εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πωλήσεις. Πιστεψε με ειμαστε παροτι μια μεγαλη κοινοτητα στο ινσομνια, ειμαστε μικροκοσμος αναλογικα με την καταναλωτικη βαση που αγοραζει. Προσωπικα μιλησα για αλλο λογο για ηθικη που παει περιπατο απο αυτο που καταλαβες. Μιλησα για πολιτικες επιστροφης και πως ολοι εμεις στην πρωτη ευκαιρια κανουμε κακο στους ιδιους μας τους εαυτους.. Τελειως διαφορετικο πραγμα. Για να απαντησω στην ερωτηση σου ειναι τοσο δυναμικος ο κυκλος προσφορας και ζητησης και τοσες οι παραμετροι που αν ηταν ενα απλο δεν αγοραζω αρα θα πεσουν οι τιμες σε καποια προιοντα θα ειχε γινει.
nazarene Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 ώρα πριν, tazmaaaz είπε Απορώ με το άγχος σας για να πάρετε τις σάπιες 50χχ Σε ελληνικά? Εχω την 4090 και σε VR είναι οριακή η 5090 θα δώσει γερό boost και πέρα από την καύλα για το νεο hardware
Teddy77 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 minutes ago, d4ydr33m3r said: Για να απαντησω στην ερωτηση σου ειναι τοσο δυναμικος ο κυκλος προσφορας και ζητησης και τοσες οι παραμετροι που αν ηταν ενα απλο δεν αγοραζω αρα θα πεσουν οι τιμες σε καποια προιοντα θα ειχε γινει. Δεν έχει γίνει γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική όμως, αυτό λέω εγώ. Δεν χρειάζεται να είμαστε ηττοπαθείς, ας κάνουμε το κομμάτι μας κι αν/όταν θα έρθει η ώρα, άσε το Π , την Nvidia κλπ να ψάχνονται.
nazarene Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, InternalSunshine είπε Καθαρά απο περιέργεια, γιατί να πάει κάποιος από 4090 -> 5090 ; Έχεις max μέχρι 30% παραπάνο απόδοση, με πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση, κίνδυνο να λιώσει το βύσμα, δεν υπάρχει hotspot sensor, πληρώνεις τουλάχιστον 1000 πάνω από την 4090 και δεν έχεις PhysX μεταξύ άλλων. Κυριολεκτικά δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγω.. 30% Ειναι σεβαστό boost, γιατί είναι το νεο προιόν και το θέλω, γιατί η 4090 δεν τραβαεί σε VR όπως θα έπρεπε και για την καύλα, και κανένα βύσμα δε λιώνει και ούτε πρόκειται φυσικά Επεξ/σία 4 Μαρτίου από nazarene
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Μόλις τώρα, Teddy77 είπε Δεν έχει γίνει γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική όμως, αυτό λέω εγώ. Δεν χρειάζεται να είμαστε ηττοπαθείς, ας κάνουμε το κομμάτι μας κι αν/όταν θα έρθει η ώρα, άσε το Π , την Nvidia κλπ να ψάχνονται. Παιδια καταλαβετε οτι το gaming ειναι το 9-10% της καταναλωτικης βασης τους πετσα πλεον με οτι αυτο συνεπαγεται.. Κανοντας το κομματι μου εγω το μονο που θα καταφερω ειναι μια τρυπα στο νερο. Ειδικα στο high end sector.. Οι mainstream θα κινηθουν αναλογα τον ανταγωνισμο εκει ειναι λιγο πιο δυναμικο το παιχνιδι αλλα και παλι η nvidia δεν ενδιαφερεται τοσο ενθερμα. Βλεπετε την nvidia να κυνηγαει να πουλησει τσιπακια σε κονσολες,σε τριτους κλπ; Οχι πλεον οτι θελει να πουλησει θα το πουλησει στο gaming αλλιως δεν θα χαλαστει και ιδιαιτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα