Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, nazarene said:

30% Ειναι σεβαστό boost, γιατί είναι το νεο προιόν και το θέλω, γιατί η 4090 δεν τραβαεί σε VR όπως θα έπρεπε και για την καύλα

30% είναι στην καλύτερη, συνήθως είναι ποιο κάτω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nazarene είπε

30% Ειναι σεβαστό boost, γιατί είναι το νεο προιόν και το θέλω, γιατί η 4090 δεν τραβαεί σε VR όπως θα έπρεπε και για την καύλα, και κανένα βύσμα δε λιώνει και ούτε πρόκειται φυσικά

30% ειναι σημερα.. Γνωμη μου ειναι οτι θα ανεβει το ποσοστο στα επομενα ΑΑΑ σε 4k+ αναλυσεις και ειδικα στα παιχνιδια που μετρανε. Δεν παιρνω προσωπικα 5090 να παιξω κατι που ειχα πριν 5 χρονια διαθεσιμο εκτος και αν δεν το ειχα απολαυσει οπως το ηθελα και ηταν περιπτωση CP2077 π.χ

• Like 2
Δημοσ.
36 minutes ago, rioener said:

Για το MFG, τα 32 αντί 24, και αυτή την παραπάνω απόδοση 30% που αναφέρεις κι εσύ. Όποιος τα έχει να τα σκάσει και δεν του λείπουν, θέλει την καλύτερη κάρτα και καλώς ή κακώς αυτή είναι η 5090.

Τα καλώδια έλιωναν και στις 4090, δεν έχει διαφορά:P

30% είναι το μέγιστο νομίζω. Η 4090 συνήθως τραβάει 450w όχι 600w οπότε νομίζω ότι η 5090 έχει μεγαλύτερο θέμα.

Καταλαβαίνω τι λες για τα $$, και εγώ μπορώ πολύ άνετα να την πάρω αλλά με όλα αυτά που βλέπω (+missing ROPs) δεν ξέρω θα αισθανόμουν ότι πήρα κατώτερο προιόν σε σχέση με αυτό που έχω.  Η extra απόδοση έρχεται με κόστος σε usage W. δεν είναι καθαρό uplift.

Μάλλον προσπαθώ να βρω κάποιον λόγω να την αγοράσω αλλα δεν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Ρε σεις τα review της 5070=4090perf.😋 τι ώρα είναι ?

Σε λίγο μετά τις 4 αλλά στο δίνω από ινσαιτ ινφο 5070=4070σούπερ:P

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ρε σεις τα review της 5070=4090perf.😋 τι ώρα είναι ?

Ποσο msrp ειπαμε εχει αυτη 550$? Εγω παντως σου αγοραζω την 4090 με 1000€ κ σου κανω χαρη να ξερεις.

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον περνάει για λίγο την 4070S, κάτι είναι κι αυτό, roflmao.

• Haha 6
Δημοσ.

θα ειναι σαν να εχεις 4090 αλλα δεν θα εχεις 4090 αλλα θα ειναι σαν να εχεις 4090 που τελικα δεν θα εχεις 4090 γιατι δεν αγορασες 4090 αλλα αγορασες 5070 για να ειναι σαν να εχεις 4090 χωρις να εχεις 4090 και χωρις να ειναι 4090 που δεν θα ειναι και σαν 4090 αλλα εσυ θα νομιζεις οτι εχεις 4090.

Την κρατατε λαθος.
λαθος.
την χρησημοποιείτε λαθος.
την εχετε βαλει σε λαθος μερος,

αν την ειχατε βαλει στο σωστο θα ηταν σαν 4090.

• Like 1
  • Haha 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...