xartemporas Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου https://videocardz.com/driver/nvidia-geforce-game-ready-572-70 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε τι 5 χιλιαρικα. 🤣 Scalpers: έρχεται στοκ! 8
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, xartemporas είπε https://videocardz.com/driver/nvidia-geforce-game-ready-572-70 καθε μερα driver βγαζουν αυτοι ρε? 3
Nefpitou99 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, rigel72 είπε Παντως φαινεται να υπαρχει καποια διαθεσιμοτητα σε Astral στα μεσα του μηνα... για αυτο και το Πλαισιο τις ανεβασε εκει που τις εχουν παει ολοι , μαλλον ερχετε σε κανα 2 εβδομαδες καποιο stock 2
whiteman7 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 54 λεπτά πριν, akoinonitos είπε καθε μερα driver βγαζουν αυτοι ρε? Grand Theft Auto Enhanced 5 Dlss + RT update
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, noFEARgr είπε Άσε το 4κ όπως λες μιας και η κάρτα δεν είναι για αυτην την ανάλυση Όταν δεν μπορεί να τρέξει ούτε καν 1440p με dlss, τι μας λέει αυτό ; Βιαστηκες, επρεπε να περιμενεις λιγο Ενταξει ειμαστε; Ενταξει ειμαστε. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece 1
Aris-leme Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Aris-leme είπε Σούπερ τιμή για την 4070ΤΙ σουπερ Πάει και αυτή. Τι λαουντς ήταν αυτό αντί να γίνονται περισσότερες έφυγε και η μία που υπήρχε. edit η μαγαζάρα έχει μη διαθέσιμες σε καλές τιμές μόνο απο 849 Επεξ/σία 5 Μαρτίου από Aris-leme
korakios Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου https://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware/gpu-nvidia-gaming/geforce-rtx-5070-graphics-cards Απο 539 λίρες , δεν ξέρω αν θεωρείται καλή τιμή (δεν έχω επαφή με τιμές Αγγλίας)
Sensible Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Κορακιος 654 ευρω dont even think about it. Τωρα που βγαινουν οι 9000αρες αν συνεχισουν να παιρνουν τα σαπακια της nvidia οσο οσο , δεν αξιζουν το τιτλο του αμπαλου φαινμποι που υπακοουν το Τζενσεν μπαμπακα; Επεξ/σία 5 Μαρτίου από Sensible
nimik Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Sensible είπε Κορακιος 654 ευρω dont even think about it. Τωρα που βγαινουν οι 9000αρες αν συνεχισουν να παιρνουν τα σαπακια της nvidia οσο οσο , δεν αξιζουν το τιτλο του αμπαλου φαινμποι που υπακοουν το Τζενσεν μπαμπακα; Θα πάρουν ότι μπορούν και θέλουν δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου ,όπως και να το κάνουμε ο Τζενσεν που λες έχει καλύτερο πακέτο και το ξέρει και το ίδιο κι ο κοσμάκης και γι αυτό στριμώχνεται ,σε πολλούς είναι αδιάφορη η Amd δεν την θέλουν/προτιμούν πως να το κάνουμε δηλαδή .. Κι εγώ αν ήθελα τώρα κάρτα θα έδινα τα 200€+ για 5070 ti για παράδειγμα Επεξ/σία 6 Μαρτίου από nimik 2
rioener Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, nimik είπε Θα πάρουν ότι μπορούν και θέλουν δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου ,όπως και να το κάνουμε ο Τζενσεν που λες έχει καλύτερο πακέτο και το ξέρει και το ίδιο κι ο κοσμάκης και γι αυτό στριμώχνεται ,σε πολλούς είναι αδιάφορη η Amd δεν την θέλουν/προτιμούν πως να το κάνουμε δηλαδή .. Κι εγώ αν ήθελα τώρα κάρτα θα έδινα τα 200€+ για 5070 ti για παράδειγμα Στην 5070 δεν έχει καλύτερο προϊόν. Υστερεί σε όλα της 9070 1
korakios Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, Sensible είπε Κορακιος 654 ευρω dont even think about it. δεν ενδιαφέρομαι για αγορά προσωπικά , απλά το ανέφερα . Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με το ΦΠΑ , πληρώνεις διαφορά νομίζω και απλά δεν έχει τελωνείο? Γερμανία 816-930€ η 5070
nimik Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Μόλις τώρα, rioener είπε Στην 5070 δεν έχει καλύτερο προϊόν. Υστερεί σε όλα της 9070 5070 ti έγραψα και το σε όλα δεν ισχύει έστω και για την σκέτη 5070 ,τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω είναι πολύς κόσμος δεν θέλει Amd ας είναι και φθηνότερη και καλύτερη που λέει ο λόγος ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα