nvidiafan Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, azazil1190 είπε Η αστραλ lc είναι πιο ωραία. Και η giga οκ καλή είναι. Το καλό με αυτή είναι ότι τα φαν της είναι τόσο αθόρυβα. Τα βάζεις τέρμα και δεν ακούγεται τίποτα ,καλά είναι μόνο στα 1800rpm. Επίσης είναι πολύ κρύα λόγω liquid metal που έχουν βάλει στον πυρήνα.Σαν μπιναρισμα είναι λίγο καλύτερη από την αστραλ που είχα. (Ήταν δυνατή η αστραλ). Α και δεν έχει ίχνος κοιλ. Αυτά είδα και μετά την παράτησα 😋 Με γειες Νικο! Welcome to Giga 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε παιζει να ειναι η μονη gigabyte που ειναι ομορφη με στενοχωρεις!😆εμενα ολες μου φαινονται κουκλες και χωρις ιχνος coil whine ακομα και σε υψηλα clocks Εδω η δικη μου στο daily μηχανημα με τον 9950x Επεξ/σία 13 Μαρτίου από nvidiafan 17
33Bird33 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 8 hours ago, akoinonitos said: παιζει να ειναι η μονη gigabyte που ειναι ομορφη Master?
akoinonitos Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nvidiafan είπε Με γειες Νικο! Welcome to Giga με στενοχωρεις!😆εμενα ολες μου φαινονται κουκλες και χωρις ιχνος coil whine ακομα και σε υψηλα clocks Εδω η δικη μου στο daily μηχανημα με τον 9950x Ε ειναι γουστα μωρε αυτα. Κουκλα το πισι. 2 ώρες πριν, 33Bird33 είπε Master? Προσωπικα δεν μου αρεσει ουτε αυτη. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από akoinonitos 1 1
azazil1190 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 7 ώρες πριν, nvidiafan είπε Με γειες Νικο! Welcome to Giga με στενοχωρεις!😆εμενα ολες μου φαινονται κουκλες και χωρις ιχνος coil whine ακομα και σε υψηλα clocks Εδω η δικη μου στο daily μηχανημα με τον 9950x Ευχαριστώ αγορίνα! Επίσης μεγιες το εργαλείο! Πολύ ωραίο το συνολικό αποτέλεσμα! 1
BabisTs Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 13 ώρες πριν, azazil1190 είπε Εγώ το είπα ....Σε αυτή την τιμή ήταν ιεροσυλία να μην την τσιμπήσω.Τιμη ευκαιρία 😆 Καλορίζικο το υδρόψυκτο καρτόνι! 1 1
Sarandis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ αγορίνα! Επίσης μεγιες το εργαλείο! Πολύ ωραίο το συνολικό αποτέλεσμα! Πως είναι σε σχέση με την Astral που είχες; Μιλάω για θερμοκρασίες, ρολόγια, τάσεις, νούμερα γενικότερα. Αξίζε το upgrade πέρα απο τον παράγοντα τιμή;
azazil1190 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, BabisTs είπε Καλορίζικο το υδρόψυκτο καρτόνι! Ευχαριστώ αγορίνα! 26 λεπτά πριν, Sarandis είπε Πως είναι σε σχέση με την Astral που είχες; Μιλάω για θερμοκρασίες, ρολόγια, τάσεις, νούμερα γενικότερα. Αξίζε το upgrade πέρα απο τον παράγοντα τιμή; Είναι καπου 8-10c πιο κρύα σε πυρήνα και 2-4c πιο κρύα σε μνήμες από ότι έχω προλάβει και έχω δει. Σε πραγματική απόδοση μια η άλλη είναι οι κάρτες μεταξύ τους.Στο μόνο που έχουν τρομερή διαφορά είναι ο θόρυβος . 8
Sarandis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ αγορίνα! Είναι καπου 8-10c πιο κρύα σε πυρήνα και 2-4c πιο κρύα σε μνήμες από ότι έχω προλάβει και έχω δει. Σε πραγματική απόδοση μια η άλλη είναι οι κάρτες μεταξύ τους.Στο μόνο που έχουν τρομερή διαφορά είναι ο θόρυβος . 8-10C σε σχέση με τα 40αρια κάτω που είχαμε κάποτε στη μετάβαση σε νερό, μάλλον έχει δυνατή ψύξη η asus! Λιώστην (όχι κυριολεκτικά ) 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ αγορίνα! Είναι καπου 8-10c πιο κρύα σε πυρήνα και 2-4c πιο κρύα σε μνήμες από ότι έχω προλάβει και έχω δει. Σε πραγματική απόδοση μια η άλλη είναι οι κάρτες μεταξύ τους.Στο μόνο που έχουν τρομερή διαφορά είναι ο θόρυβος . Βασικα απο οτι εχω δει και απο την δικια μου αλλα και απο τις καλες air υλοποιησεις, οτιδηποτε κραταει temps κατω απο 65C under load (εμενα κραταει) δινει καλα sustained boost core clocks στο 3χιλιαρο o/ced (give or take αναλογα το φορτιο). Θορυβο πιο πολυ ακουγεται η AIO μου.. Για καμια HOF μονο για παραπανω με τετοιο power limitation Επεξ/σία 13 Μαρτίου από d4ydr33m3r 5
azazil1190 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Sarandis είπε 8-10C σε σχέση με τα 40αρια κάτω που είχαμε κάποτε στη μετάβαση σε νερό, μάλλον έχει δυνατή ψύξη η asus! Λιώστην (όχι κυριολεκτικά ) Ναι έχει τούμπανο ψύξη η άσους για αέρα όπως και κάποιες άλλες αερατες.Βεβαια θέλω να κάνω περισσότερες δοκιμές να δω . Θα μου πεις και την asus δεν την δούλεψα ιδιαίτερα.
godslayerxp Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 43 λεπτά πριν, Sarandis είπε 8-10C σε σχέση με τα 40αρια κάτω που είχαμε κάποτε στη μετάβαση σε νερό, μάλλον έχει δυνατή ψύξη η asus! Λιώστην (όχι κυριολεκτικά ) Μιλάμε για ψύκτρες που φτάνουν στα 3+ κιλά το συνολικό βάρος της κάρτας. Μπορούν να διαχειριστούν την idle θερμοκρασία ενός τέτοιου κτήνους με ανενεργά τα fans
nazarene Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/msi-vga-geforce-rtx-5090-ventus-3x-oc-32-gb_4707680 500€ πάνω από την τιμή του launch Mε ένα συντηρητικό oc +100 core και +500 mem Επεξ/σία 13 Μαρτίου από nazarene 4
whiteman7 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 52 λεπτά πριν, nazarene είπε https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/msi-vga-geforce-rtx-5090-ventus-3x-oc-32-gb_4707680 700€ πάνω από την τιμή του launch Mε ένα συντηρητικό oc +100 core και +500 mem Βγάλε τα Fans από Auto Mode σε 100% να σου ριξει κανα δεκάρι βαθμούς από τη θερμοκρασία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα