Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nimik είπε

Εγώ συμφωνώ.ω με τον Fulgore και θα έδινα παραπάνω για καλύτερη υλοποίηση

Ο λόγος?😀Με τη λογική αυτή ας δώσω +100-150 και ανεβαίνω ένα tier πάνω..

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.

Τον γράφω ..καλύτερη υλοποίηση  ..εκεί που δίνεις X ποσό δίνεις X+ και έχεις καλύτερο pοtential γενικά 

..σε φυσιολογικές συνθήκες όχι σαν τις τωρινές που το επόμενο μοντέλο είναι 300Ε παραπάνω ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nimik είπε

σε φυσιολογικές συνθήκες όχι σαν τις τωρινές που το επόμενο μοντέλο είναι 300Ε παραπάνω

Αυτό λέω και εγώ😀..Αν δώσεις +200-300 για μια top υλοποίηση,δώσε άλλα 100-150 και κάνε tier up..Φυσικά δε μιλάμε για 5090,αλλά για όλες τις υποδεέστερες..Πάντα η γνώμη μου είναι,no hard feelings..

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spi79 είπε

Εγώ θα το έκανα πάντως ,όχι ότι μου περισσεύουν και καλά είμαι large ,

εκ πείρας όποτε έχω κάνει τσιγκουνιές πάντα το μετανιώνω μετά  και πλέον προσπαθώ να πάρω εξαρχής αυτό που μου αρέσει/ταιριάζει πιο πολύ κι αυτό που πιστεύω ότι θα μου κρατήσει παραπάνω και να μπορώ να το πληρώσω εννοείται  χωρίς second thoughts & Buyer's remorse ...

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, spi79 είπε

Καποτε ειχε νοημα καλυτερη υλοποιηση. Οταν αξιζε το OC σημερα που οι καρτες ειναι ηδη στα τερματα και αξιζει το uv ολες ιδιες ειναι. Απλα μετρανε και τα rgb εμφανιση. Να πω ενα 100αρικο σε μια καρτα που εχει 1500 ναι να τα δωσεις παραπανω ειναι απλα κλεψιμο για ακριβως ιδιες επιδοσεις. Καλα στις καρτες 300-700 ευρω εκει πας παντα σε οτι φθηνοτερο και τελος ουτε ευρω παραπανω. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spi79 είπε

Τι διαφορά έχει αναρωτιέμαι ,για έναν απλό χρήστη,να πάρει ventus ,suprim,από shadow..

Καλύτερες θερμοκρασίες και πιο αθόρυβες και ανάλογα την εταιρεία/υλοποιηση και καλύτερο oc για όσους τους ενδιαφέρει.

Δες πχ εδώ πόσες υλοποιήσεις πέραν από την Suprim αποδίδουν πολύ καλύτερα, ειτε σε θερμοκρασίες και κυρίως σε θόρυβο.

Κανείς δεν είπε να πάει κάποιος στοο άλλο ακρό σε τιμές.

image.png.2e44d6587bcff0067596baab296fa352.png

Οι ventus εχουν περισσότερο νόημα σε πιο αδύναμες κάρτες τύπου 4060ti.

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε εμένα μου περισσεύουν και κρατάω τις κάρτες αρκετό καιρό..Αλλά πάλι δεν παίρνω απάντηση,τι θα μου προσφέρει σαν gamer μία υλοποίηση +200 ευρό,όταν με άλλα 100ε ,ανεβαίνω tier..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Καποτε ειχε νοημα καλυτερη υλοποιηση. Οταν αξιζε το OC σημερα που οι καρτες ειναι ηδη στα τερματα και αξιζει το uv ολες ιδιες ειναι. Απλα μετρανε και τα rgb εμφανιση. Να πω ενα 100αρικο σε μια καρτα που εχει 1500 ναι να τα δωσεις παραπανω ειναι απλα κλεψιμο για ακριβως ιδιες επιδοσεις. Καλα στις καρτες 300-700 ευρω εκει πας παντα σε οτι φθηνοτερο και τελος ουτε ευρω παραπανω. 

Σωστά παίζει και το look σημασία πλέον όπως επίσης και προσωπικές προτιμήσεις ,για παράδειγμα προσωπικά Gigabyte Δεν θα έπαιρνα εκτός αν αν αν ..

1 λεπτό πριν, spi79 είπε

Ούτε εμένα μου περισσεύουν και κρατάω τις κάρτες αρκετό καιρό..Αλλά πάλι δεν παίρνω απάντηση,τι θα μου προσφέρει σαν gamer μία υλοποίηση +200 ευρό,όταν με άλλα 100ε ,ανεβαίνω tier..

Μα δεν ανεβαίνεις με 100Ε εν προκειμένω ..θες 1000+ ..εκτός αν δεν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλύτερες θερμοκρασίες και πιο αθόρυβες και ανάλογα την εταιρεία/υλοποιηση και καλύτερο oc για όσους τους ενδιαφέρει.

Δες πχ εδώ πόσες υλοποιήσεις πέραν από την Suprim αποδίδουν πολύ καλύτερα, ειτε σε θερμοκρασίες και κυρίως σε θόρυβο.

Κανείς δεν είπε να πάει κάποιος στοο άλλο ακρό σε τιμές.

image.png.2e44d6587bcff0067596baab296fa352.png

Οι ventus εχουν περισσότερο νόημα σε πιο αδύναμες κάρτες τύπου 4060ti.

Καλα παντα αυτα τα γραφηματα τα θεωρω οτι σε εναν πιο hardcore χρηστη θα του φανουν αδιαφορα. Ειναι σε stock τελειως χωρις να πειραξεις τιποτα και στο 99% μονιμα gpu usage. Στις 5000 ειδικα μπορεις να κανεις για πλακα undervolt με γερο OC και να πεσεις απο τα 41db της ventus στα 30db με χαμηλοτερες θερμοκρασιες. Για αυτο λεω δεν εχουν νοημα τετοια γραφηματα για κατοχους που λιγο ασχολουνται παραπανω. 

4 λεπτά πριν, nimik είπε

Σωστά παίζει και το look σημασία πλέον όπως επίσης και προσωπικές προτιμήσεις ,για παράδειγμα προσωπικά Gigabyte Δεν θα έπαιρνα εκτός αν αν αν ..

Αν δεν εχεις διπλα τον πυργο και το look παει στο βροντο μιας και δεν το βλεπεις το κουτι μονιμα. Για τις υλοποιησεις ειανι να μην σου τυχει. Ετσι λεω για asus και εγω με το τρελο coil whine που ειχα παλιοτερα. Αν σου τυχει σε ολα τα πραγματα αυτο μετα λες ποτε ξανα τετοια μαρκα. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι +- 10 βαθμούς, η οποία αναλόγως το airflow του case και του random chip που θα πάρεις,πάλι θα διαφέρει...Από αυτές η galax δεν είναι η φθηνότερη γενικά?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ετσι λεω για asus και εγω με το τρελο coil whine που ειχα παλιοτερα. Αν σου τυχει σε ολα τα πραγματα αυτο μετα λες ποτε ξανα τετοια μαρκα. 

Καλά τώρα αν πετύχεις κάρτα χωρίς coil whine είναι μεγάλη επιτυχία ,η μη προτίμηση μου σε Gigabyte δεν έχει να κάνει με αυτό (coil whine) ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 03/04/2025 at 00:11, azazil1190 said:

Και εγώ και στην αστραλ αλλά και στην giga  κανένα θέμα δεν είχα απο day one. με τους οδηγούς.

* Α εσύ βάλε καμία φωτό το σύστημα ,μην ντρέπεσαι.😋

Αν και άργησα, χατήρι δεν σου χαλάω. Μην κρίνετε φωτό και ποιότητα, και την Megan Fox να φωτογράφιζα με την καλύτερη κάμερα του κόσμου, θα έμοιαζε με την Γεωργία Βασιλειάδου στο τέλος. Επίσης το πάτωμα, χθες καθαρίστηκε και ήδη το περιποίηθηκε ο γατοδυνάστης μου, εξηγούμαι γιατί δεν τόλμησα να βάλω φλας  xD.

Θερμοκρασίες, επιδόσεις κτλ, δεν νομίζω πως έχει νόημα να αρχίσω να γράφω σεντόνια για αυτά που τέσταρα, τα έχει προλάβει ήδη ο προκάτοχος. @d4ydr33m3r (αν θυμάμαι καλά και εσύ TUF έχεις) τα βασικά.

Θα πω μόνο πως είμαι εντυπωσιασμένος το πόσο cool τρέχει ακόμα και με 99% usage σε games με PT όπως Cyberpunk. Το cpu usage σε κάποια cpu bounded games βέβαια είναι τεράστιο συγκριτικά με την 4090 που είχα.  Τεσπα, μεγάλο headroom αν κάποιος θέλει να πειράξει ρολόγια για παραπάνω γκάζια. Εγώ είμαι full συντηρητικό στοιχείο, οπότε 80%PL από τώρα, τα watts που βλέπω να τραβάει άλλωστε είναι εκτός δικού μου comfort zone. 

Αυτά τα ολίγα, αν θέλετε να τεστάρω κανένα game που να υπάρχει στο library, οk. ΜFG δοκίμασα μέχρι το x3 στο Stalker. 3440X1440 DLAA όλα τέρμα +mods πηγαίνει τάπα και μπορώ να το πω smooth experience αν lockάρω στα 141fps με RTSS. Το x4 δεν το δοκίμασα, όπως επίσης δεν κατάφερα να εντάξω το Alan Wake 2 στο Nvidia app να δοκίμαζα  ΜFG x4 στην τηλεόραση σε 4Κ να δω πως είναι εκεί η εμπειρία.
Αυτά τα ολίγα.

image.jpeg.769dbb7fcdc39d06edbdbfdffba02200.jpeg

YΓ. Αrmoury Crate δεν βάζω που να με χτυπάτε με σιδερόβεργες. Περιμένω OpenRGB να την προσθέσει στα Supported Devices, ώστε να ταιριάξει με το υπόλοιπο red theme.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 19
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nimik είπε

Μα δεν ανεβαίνεις με 100Ε εν προκειμένω ..θες 1000+ ..εκτός αν δεν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς

Με το σκεπτικό μου,αν μια 5070τι βασική έκδοση έχει πχ 900 ευρό και η suprim με πάει στα 1050..Γιατί να μη δώσω άλλα 100-150 να πάρω 5080 πάλι βασική έκδοση..Ενδεικτικές οι τίμές,αλλά όχι μακρινές..

• Like 4
Δημοσ.

@Alex21121988 ,

δεν φοβάσαι για το τζάμι με το κουτί κάτω στα πλακάκια ?

2 λεπτά πριν, spi79 είπε

Με το σκεπτικό μου,αν μια 5070τι βασική έκδοση έχει πχ 900 ευρό και η suprim με πάει στα 1050..Γιατί να μη δώσω άλλα 100-150 να πάρω 5080 πάλι βασική έκδοση..Ενδεικτικές οι τίμές,αλλά όχι μακρινές..

Ναι εκεί σαφώς εννοείται !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...