_Petros_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 48 λεπτά πριν, spi79 είπε Βρε παλικάρι μου,μπορείς να βάλεις ένα bench black myth,χωρίς frame generation στα 65% resolution να δούμε τι παίζει?Και αν μπορείς 2χ ,3x και 4χ με latency graph.. 8 λεπτά πριν, spi79 είπε δε λέω για σένα...το ξέρω αυτό που λες.. Ευχαριστώ ρε φίλε,γιατί αν περίμενα από άλλους....ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι.. Κατσε ρε συ, μην εισαι αδικος! Εγραψα αρκετες φορες οτι το settings μενου εχει bugs με το τελευταιο update. 5 φορες ετρεξα το bench με τα κινεζικα αντι για τα 2Χ-3Χ-4Χ και μου εβγαζε 200+ fps Το ξανακατεβασα για παρτη σου λοιπον, και εξακολουθει να εχει bugs στα settings. το τρεχω 65% cinematic very high ray tracing no fg, και στο αποτελεσμα στο τελος γραφει high. Σε αναλυση 4Κ ομως στο αποτελεσμα λεει r/t very high. bug μονο για mid range settings 😂 Μεχρι να πατσαριστει δεν χανω αλλο χρονο..! 1
Arkin Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Inler είπε Τελειως stock. Παιζει πολυ γερο BN ειδικα τριτη περιοχη η καρτα δεν παει πανω απο 80%. Και περιμενα καλυτερα να τα πηγαινει ο 14600KF γιατι και ο 5700x3D που ειχα δεν τα πηγαινε τοσο καλα εδω. Εχεις πολυ παλια εκδοση του παιχνιδιου βαλε την τελευταια που εχω εγω να δουμε μηπως αλλαζει τιποτα στο ενδιαμεσο. Ξέχασα ότι δουλεύει και το apo στο tomb raider είχα κλειστό το πρόγραμμα οπότε θα το δοκιμάσω αύριο με αυτό ανοιχτό να δω μήπως αλλάξει τίποτα. Επεξ/σία 18 Απριλίου από Arkin
spi79 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, _Petros_ είπε Το ξανακατεβασα για παρτη σου λοιπον, και εξακολουθει να εχει bugs στα settings. το τρεχω 65% cinematic very high ray tracing no fg, και στο αποτελεσμα στο τελος γραφει high. Τούμπανο είσαι..Έτσι, μια χαρά παίζεις..Το base frame rate μετράει, γιατί από εκεί κάνει generate το ai..Ήθελα να δω και τις διαφορές από γενιά σε γενιά..Thanks!!! Βέβαια σε 4κ δυσκολευουν τα πράγματα,αλλά το ρυθμίζεις.. Επεξ/σία 18 Απριλίου από spi79 1
_Petros_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 λεπτό πριν, spi79 είπε Τούμπανο είσαι..Έτσι μια χαρά παίζεις..Το base frame rate μετράει γιατί από εκεί κάνει generate το ai..Ήθελα να δω και τις διαφορές από γενιά σε γενιά..Thanks!!! Οταν θα πατσαριστει ο χο-τσι-μινχ θα σου τρεξω ενα πιο αντιπροσωπευτικο. Εχω την εντυπωση πως αυτο τωρα ειναι λιγο ο,τι να'ναι. 1
spi79 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Μόλις τώρα, _Petros_ είπε Οταν θα πατσαριστει ο χο-τσι-μινχ θα σου τρεξω ενα πιο αντιπροσωπευτικο. Εχω την εντυπωση πως αυτο τωρα ειναι λιγο ο,τι να'ναι. Ναι,και μέσα στο παιχνίδι, πιο υψηλά frames έχω από το bench..Αλλά έχει και μια επιλογή στα κινέζικα,που δεν ξέρω τίποτα... 1
_Petros_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Μόλις τώρα, spi79 είπε Ναι,και μέσα στο παιχνίδι, πιο υψηλά frames έχω από το bench..Αλλά έχει και μια επιλογή στα κινέζικα,που δεν ξέρω τίποτα... και σε σχεση με 4Κ η αποδοση στα 2Κ μου φαινεται χαμηλη. οσο για τα κινεζικα, γαμησετα! μεχρι online λεξικο εβαλα, και τελικα ξεκολλησε (οσο ξεκολλησε) μονο με uninstall-re install δε θελω να ξαναδω wukong στα ματια μου μεχρι να διαβασω οτι βγηκε νεο patch 😂 1
whiteman7 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και από μένα επειδη ζητησε ενας φίλος σε 3440 * 1440 50 65 88 100 Επεξ/σία 18 Απριλίου από whiteman7 2 1
spi79 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, _Petros_ είπε δε θελω να ξαναδω wukong στα ματια μου μεχρι να διαβασω οτι βγηκε νεο patch No worries.Το path-tracing έχει μέλλον ακόμα,γιαυτό και υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια...Ειδικά όταν μπλέκεται βλάστηση μέσα,οι κάρτες παθαίνουν κοκομπλόκο,αναλόγως και τις ρυθμίσεις των developers.Είναι πιο εύκολο σε μια flat επιφάνεια,όπως ένας τοίχος,παρά σε εκατοντάδες λουλούδια..Αν έχεις alan wake 2 θα το δεις..Σε εσωτερικούς χώρους ή στη πόλη,τα fps ανεβαίνουν κατακόρυφα.. Μέσα στο δάσος κλάμα... Επεξ/σία 18 Απριλίου από spi79 1
_Petros_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 2 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Και από μένα επειδη ζητησε ενας φίλος σε 3440 * 1440 50 65 88 100 το 65 με το 88 εχουν μια διαφορα 27% στην αναλυση, και ομως ο bugαρισμενος χο-τσι-μινχ βγαζει διαφορα μονο 1fps επαληθευεις αυτα που εγραψα, ετσι, για να μη μας λεει και ο spi79 γραψαρχιδηδες😂
Westbaum Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 43 minutes ago, Tambas91 said: Έτρεξα με 50% (dlssperf) νομίζω δεν έχει νόημα να πας παραπάνω γιατί θα γίνει unplayable μετά … με αυτή τη βάση + fg πάντως νομίζω παίζεις μια χαρά OK,stock Galax και με ΟC.Aυτό το παιχνίδι δεν δίνει πολύ gain με OC.Kάποιος με 5080 OC με τελευταίους drivers και 4080 OC το ίδιο,ποστάρει με τα setting του Tamba και κλείνουμε το κεφάλαιο με τον driver. 4
_Petros_ Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, spi79 είπε No worries.Το path-tracing έχει μέλλον ακόμα,γιαυτό και υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια...Ειδικά όταν μπλέκεται βλάστηση μέσα,οι κάρτες παθαίνουν κοκομπλόκο,αναλόγως και τις ρυθμίσεις των developers.Είναι πιο εύκολο σε μια flat επιφάνεια,όπως ένας τοίχος,παρά σε εκατοντάδες λουλούδια..Αν έχεις alan wake 2 θα το δεις..Σε εσωτερικούς χώρους ή στη πόλη,τα fps ανεβαίνουν κατακόρυφα.. Μέσα στο δάσος κλάμα... Εχει να κανει και με το ποσο μαεστρος ειναι ο developer και πως/αν χρησιμοποιει τα εργαλεια που εχει στη διαθεση του. πχ και το indiana jones σε full path tracing mode εχει ζουγκλες, και μαλιστα σε αρκετα μεγαλύτερο scale απο οτι το alan wake. ομως η αποδοση στο indy ειναι πολυ καλυτερη, ίσως γιατι χρησιμοποιησαν το rtx omm engine (rt opacity micromap) της nvidia για τις φυλλωσιές. Επεξ/σία 19 Απριλίου από _Petros_ 2
spi79 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 λεπτό πριν, _Petros_ είπε Εχει να κανει και με το ποσο μαεστρος ειναι ο developer και πως/αν χρησιμοποιει τα εργαλεια που εχει στη διαθεση του. Έτσι είναι..Αλλά το λέμε καιρό τώρα,το optimization στα παιχνίδια,έχει πάει περίπατο..Θα σου πω το πιο απλό παράδειγμα,που έχω φάει ξύλο από τους δασκάλους που είχα..Μου λέγανε, ρε μ@λ@κα γιατί υπολογίζεις(κάνεις render) όλη τη σκηνή ,επιβαρύνεις την κάρτα γραφικών και σέρνονται όλα,αφού τα μισά φαίνονται..Κάτι σαν το silent hill 2,που είναι τίγκα στην ομίχλη,αλλά η κάρτα υπολογίζει και αυτά που δεν φαίνονται.. 1
azazil1190 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Westbaum είπε OK,stock Galax και με ΟC.Aυτό το παιχνίδι δεν δίνει πολύ gain με OC.Kάποιος με 5080 OC με τελευταίους drivers και 4080 OC το ίδιο,ποστάρει με τα setting του Tamba και κλείνουμε το κεφάλαιο με τον driver. Μια χαρά πυροβολαει στα παιχνίδια η 4090. Έχει αρκετό ζουμί η καρτουλα. Λαϊκ και στα υπόλοιπα παιδιά για τα τεστακια που έτρεξαν.Εγω πλέον έχω τεμπελιασει πολύ σε αυτά. Επεξ/σία 19 Απριλίου από azazil1190 2 1
spi79 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, _Petros_ είπε για να μη μας λεει και ο spi79 γραψαρχιδηδες😂 Αφού σου απάντησα γκρινιάρη,με κάλυψες με τις μετρήσεις 😛.Αν έχει πάρει τα settings,τρέχεις το παιχνίδι μέσα και καταλαβαίνεις που είσαι.. Edit:Από medium πάει σε very high μέσα στο παιχνίδι.To high μόνο στο bench εμφανίζεται..Τώρα το τσέκαρα.. 17 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μια χαρά πυροβολαει στα παιχνίδια η 4090. Έχει αρκετό ζουμί η καρτουλα. Μετά από 5090 αυτή δεν είναι σε απόδοση? Επεξ/σία 19 Απριλίου από spi79 1
azazil1190 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 28 λεπτά πριν, spi79 είπε Μετά από 5090 αυτή δεν είναι σε απόδοση? Εαν εξαιρεσεις το mfg τοτε ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα