nazarene Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 1 ώρα πριν, koyris είπε Παληκάρια χαλαρώστε λίγο μια κάρτα ψωνίσατε δεν αγοράσατε διαμερισμα στο Hollywood,είμαι κι εγώ κάτοχος RTX 5090 αλλά ουτε φανατίζομαι ούτε είμαι βαμμένος πράσινος,τη διαφορά της καθε κάρτας τη ξέρουμε,ειχα πριν 4080 super και 4090 μην κάνετε σαν μικρά παιδιά(ο Ολυμπιακός να κερδάει μονο) Κάποτε έμπαινες στα θέματα με gpu και cpu κι έβλεπες σοβαρά σχόλια με ουσία,εμπεριστατωμένα,τώρα το μόνο που διαβάζεις η δική μου είναι "μεγαλύτερη" και τους πατάει ολους κάτω,αυτές οι συμπεριφορές παραπέμπουν σε αρένες και πιστεύω ενας λόγος που κάποια παιδιά παλιοί χρήστες σταμάτησαν να γράφουν είναι αυτός γιατί καθε λιγο καιρό εμφανίζονται νέοι ξερόλες και δημιουργούν vs στα θέματα Χαρείτε τις κάρτες σας και αφήστε τους φανατισμούς γιατί κάποιες φορές οταν σας διαβάζω νιώθω ότι διαβάζω σχόλια 15χρονου Που βλέπεις φανατισμό να τον δω και εγω, προφανώς η αγορά μιας gpu δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, κανείς στον κύκλο μου δεν γνωριζει καν τι pc εχω και οι φίλοι μου δεν ξέρουν καν τι είναι η nvidia, δεν φανατίζεται κανείς η διαφορά είναι οτι στο παρον τοπικο ¨πρεπει να συμμετέχουμε στην κλάψα για τις τιμες", "να κράζουμε την nvidia, και να λέμε πόσο καταπληκτική είναι η 9070", ¨να μη γράφουμε την αιτία όπου έχουμε melted connectors αλλά σε αντίθεση με τις σπουδές μου να σέβομαι τις μπούρδες κάθε αγράμματου youtuber όπου την είδε techguru και βγάζει βιντεάκια DIY" και επίσης να σέβομαι τις παρλαπίπες συγκεκριμένων όπου όταν τόλμησα και ανέβασα σχόλια για επιδόσεις σε VR αρχισαμε δεν είναι τοσο όσο, και δεν χρειάζονται τέτοιες αναλύσεις, να αλλά δεν έχει νόημα και η 4090, και είναι οι ιδιοι όπου την έκραζαν ώς πανάκριβη λίγους μήνες πριν και τότε η 7900ΧΤΧ ήταν η πιο σοφή επιλογή για γνώστες...με αληθινά και όχι fake frames, τι θυμάμαι τώρα....αλλά επειδή η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ περισεύει, εχω σταματήσει να ανεβάζω οτιδήποτε και αν είχα δυνατότητα θα διέγραφα και ότι έχω ανεβάσει, καλή συνέχεια πλέον 2 1 2 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, nazarene είπε Που βλέπεις φανατισμό να τον δω και εγω, προφανώς η αγορά μιας gpu δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, κανείς στον κύκλο μου δεν γνωριζει καν τι pc εχω και οι φίλοι μου δεν ξέρουν καν τι είναι η nvidia, δεν φανατίζεται κανείς η διαφορά είναι οτι στο παρον τοπικο ¨πρεπει να συμμετέχουμε στην κλάψα για τις τιμες", "να κράζουμε την nvidia, και να λέμε πόσο καταπληκτική είναι η 9070", ¨να μη γράφουμε την αιτία όπου έχουμε melted connectors αλλά σε αντίθεση με τις σπουδές μου να σέβομαι τις μπούρδες κάθε αγράμματου youtuber όπου την είδε techguru και βγάζει βιντεάκια DIY" και επίσης να σέβομαι τις παρλαπίπες συγκεκριμένων όπου όταν τόλμησα και ανέβασα σχόλια για επιδόσεις σε VR αρχισαμε δεν είναι τοσο όσο, και δεν χρειάζονται τέτοιες αναλύσεις, να αλλά δεν έχει νόημα και η 4090, και είναι οι ιδιοι όπου την έκραζαν ώς πανάκριβη λίγους μήνες πριν και τότε η 7900ΧΤΧ ήταν η πιο σοφή επιλογή για γνώστες...με αληθινά και όχι fake frames, τι θυμάμαι τώρα....αλλά επειδή η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ περισεύει, εχω σταματήσει να ανεβάζω οτιδήποτε και αν είχα δυνατότητα θα διέγραφα και ότι έχω ανεβάσει, καλή συνέχεια πλέον Να συμπληρωσω οτι οι 7800xt, 7900GRE, 7900xt ,7900xtx οταν εβαζαν 10-20fps σε RT Ultra ηταν καρταρες και δεν μας νοιαζει το RT ασχετα αν ειχαν 500-1300€. Σημερα οι ιδιοι δικαζουν την 5060ti 8gb των 400€ που σε 1440p Ultra settings+ RT Ultra (χωρις DLSS Q) δεν την παλευει, λες και ολοι παιζουμε RT Ultra χωρις DLSS. Ouτε οι 4080,5080,4090,5090 δεν παιζουν Alan Wake 2, CP2077 Ultra Settings+ RT Ultra χωρις DLSS, η 5060Ti ηταν υποχρεωμενη να το κανει. Επεξ/σία 21 Απριλίου από BlurayMoviesGreece 1 1
korakios Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 8 λεπτά πριν, _Petros_ είπε γενικα το εχω παρακολουθησει το καναλι ούτε καν , δεν έχεις πραγματικά ιδέα και φαίνεται απο αυτά που πετάς 10 λεπτά πριν, _Petros_ είπε τωρα, αν μιλησουμε ΕΞΩ απο το h/w unboxed, υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν σε 1080p, υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που δεν νοιαζονται καθολου για μαξ επιδοσεις κλπ. αν ενα προϊον ειναι "ακαταλληλο" και "απατη προς τον καταναλωτή", η ελευθερη αγορα εχει δειξει τι συμβαινει... η πλειοψηφία του κόσμου δεν ξέρει τι σημαίνει 8G το 2025 (ούτε εσύ προφανώς) Αν είχε την Ti 8G στα ~250$ και την απλή στα <200$ καταλαβαίνεις οτι δε θα έτρωγε τέτοιο θάψιμο . Φυσικά η μπαρουφολογία 50Χ επιδόσεις , το γεγονός οτι δεν έδωσε την 8G σε review απλά για να μπαίνει σε έτοιμα συστήματα με την ονομασία 5060Ti (και δυστυχώς σε συστήματα απλών χρηστών) , είναι απάτη . 14 λεπτά πριν, _Petros_ είπε αλλωστε, αν ηταν τοσο "αχρηστο" προϊον, τοτε γιατι σπευδει και η amd να βγαλει παρομοιο? γιατί μάλλον θα είναι φθηνότερο . Αν όχι αρκετά (~200$ η 8άρα) το ίδιο σαπάκι θα είναι . 3 1
kkatzos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 8:17 ΠΜ, whiteman7 είπε Έχω βρει μια ευκαιρία με έναν 14900k, πιστεύετε θα δω διάφορα μεγάλη στα νούμερα? Σου αρέσει να ρισκάρεις βλέπω... 🤩 1
_Petros_ Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 3 λεπτά πριν, korakios είπε ούτε καν , δεν έχεις πραγματικά ιδέα και φαίνεται απο αυτά που πετάς η πλειοψηφία του κόσμου δεν ξέρει τι σημαίνει 8G το 2025 (ούτε εσύ προφανώς) Αν είχε την Ti 8G στα ~250$ και την απλή στα <200$ καταλαβαίνεις οτι δε θα έτρωγε τέτοιο θάψιμο . Φυσικά η μπαρουφολογία 50Χ επιδόσεις , το γεγονός οτι δεν έδωσε την 8G σε review απλά για να μπαίνει σε έτοιμα συστήματα με την ονομασία 5060Ti (και δυστυχώς σε συστήματα απλών χρηστών) , είναι απάτη . γιατί μάλλον θα είναι φθηνότερο . Αν όχι αρκετά (~200$ η 8άρα) το ίδιο σαπάκι θα είναι . ο στηβ μια χαρα φαβαρε και σχολιαζε πραγματα που γραφω, μεχρι που του εκανα μια-δυο "δυσκολες" ερωτησεις (για το υπερβολικο astroturfing με τις 9070) και εξαφανιστηκε. για τα υπολοιπα που γραφεις, οτι "δεν εχω ιδεα" και "δεν καταλαβαινω τι σημαινει τι", θα πω απλα μακαρι να υπηρχαν και benchmarks για την ανθρωπινη αντιληψη ετσι το 90% απο τις λεκτικες αντιπαραθεσεις και υποκειμενικες κριτικες δεν θα ξεκινουσαν καν. μεεεεχρι λοιπον να γινει αυτο, ο καθενας ας καταλαβει ο,τι μπορει να καταλαβει. 1
Westbaum Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Παίδες αφού έπαιξα Last Of Us 2 Remastered 30min,όντως υπάρχει πρόβλημα με temp values κάνοντας το fan να λειτουργεί στο 30% στο auto.Nvidia take the L 🖕.To game btw δείχνει πανέμορφο με DLSS 4 και 85% custom scaling στo Αpp. 5
_Petros_ Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 18 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Να συμπληρωσω οτι οι 7800xt, 7900GRE, 7900xt ,7900xtx οταν εβαζαν 10-20fps σε RT Ultra ηταν καρταρες και δεν μας νοιαζει το RT ασχετα αν ειχαν 500-1300€. Σημερα οι ιδιοι δικαζουν την 5060ti 8gb των 400€ που σε 1440p Ultra settings+ RT Ultra (χωρις DLSS Q) δεν την παλευει, λες και ολοι παιζουμε RT Ultra χωρις DLSS. Ouτε οι 4080,5080,4090,5090 δεν παιζουν Alan Wake 2, CP2077 Ultra Settings+ RT Ultra χωρις DLSS, η 5060Ti ηταν υποχρεωμενη να το κανει. εκτος απο το r/t, fake και αχρηστο ηταν και το dlss μεχρι προσφατα, και οι amdακηδες μετραγανε <μονο native> με τις 7900 τωρα ομως με το fsr4, σπευδουν ολοι να αλλαξουν τις 7900 τους, και με χακιές να βαλουν fsr4 στα καμια 70αρια games που εχουν fsr3.1-3.2 μιλαμε τα ανεκδοτα γραφονται μονα τους..! 1 2 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Westbaum είπε Παίδες αφού έπαιξα Last Of Us 2 Remastered 30min,όντως υπάρχει πρόβλημα με temp values κάνοντας το fan να λειτουργεί στο 30% στο auto.Nvidia take the L 🖕.To game btw δείχνει πανέμορφο με DLSS 4 και 85% custom scaling στo Αpp. Δοκιμασες να βγαλεις το Afterburner και να δεις αν συνεχιζεται το προβλημα; Μηπως φταιει ο τελευταιος driver σε συνδιασμο με το Afterburner; Εχω και στα 2 pc τον τελευταιο driver και δεν εχω δει κατι περιεργο αλλα ΔΕΝ εχω Afterburner. Το ενα εχει custom fan curves με Asus Gpu Tweak III και στο αλλο stock fan curves. 1
Aten-Ra Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Σημερα οι ιδιοι δικαζουν την 5060ti 8gb των 400€ που σε 1440p Ultra settings+ RT Ultra (χωρις DLSS Q) δεν την παλευει, λες και ολοι παιζουμε RT Ultra χωρις DLSS. Εδώ η 5060Ti 8GB ΔΕΝ παίζει 1080p Ultra Native , ποια 1440p Ultra + RT ?? Επεξ/σία 21 Απριλίου από Aten-Ra 5
korakios Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Spoiler 1 λεπτό πριν, _Petros_ είπε τωρα ομως με το fsr4, σπευδουν ολοι να αλλαξουν τις 7900 τους το τι βλέπεις στον ύπνο σου , σε καθημερινή βάση όπως φαίνεται μιας και θυμάμαι οτι το ξαναέγραψες , μην το μοιράζεσαι ,βάλε κανα spoiler τουλάχιστον .... 2 λεπτά πριν, _Petros_ είπε εκτος απο το r/t, fake και αχρηστο όταν σφάζει fps . Φυσικά δε θα αγόραζα ποτέ κάρτα 600+€ αν έκοβε RT , ούτε ~900€ να μην τρέχω τέρμα RT+PT 2 λεπτά πριν, _Petros_ είπε αχρηστο ηταν και το dlss μεχρι προσφατα συγχαρητήρια , έκανες level-up 3 λεπτά πριν, _Petros_ είπε μιλαμε τα ανεκδοτα γραφονται μονα τους..! κάποιοι τα γράφουν , μόνα τους , ρεαλιστικά , δε γίνεται .... 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Εδώ η 5060Ti 8GB ΔΕΝ παίζει 1080p Ultra Native , ποια 1440p Ultra + RT ?? ναι , αλλά είναι 5060ti , θα βάζει DLSS performance σε 1080p και θα τα καταφέρνει για πολλά χρόνια ακόμα 😂 2
kkatzos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Aris-leme είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-576-02-driver-said-to-be-affected-by-serious-gpu-temperature-sensor-bug 22 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Το νου σας με τους νέους drivers. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι σταματάει χαμηλά το σύστημα να παίρνει πληροφορίες temp με αποτέλεσμα να μη παιρνουν μπρος οι ανεμιστήρες της κάρτας 🙃 Πάλι τα ίδια; Ακριβώς έτσι μου είχε κάψει την 8800 GTS τα παλιά τα χρόνια. Με προβληματικό driver που χάλαγε το fan control και δούλευε ρελαντί ο ανεμιστήρας ενώ η κάρτα έβραζε... Έλεος. Επεξ/σία 21 Απριλίου από kkatzos 1
akoinonitos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Έσκασε μόλις hotfix τωρα το εβγαλαν που μου εσπασε τα @@@ και περασα τον προηγουμενο? 1
_Petros_ Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 576.15 hotfix description & download link: https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5650 Επεξ/σία 21 Απριλίου από _Petros_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα