_Petros_ Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 9 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε Κατι καναμε...... 1τη θεση με 9900Κ και 5080 Πρωτος και με πολυ καλη διαφορα απο τον δευτερο 🤠 Απο το "Παιδια δε δινει αλλο η καρτα μου...!" πριν μια ωρα, νομιζω τωρα εισαι σε επιπεδο "Αραζω και γουσταρω"😎 και εχεις ακομα ψυγειοκαταψυκτες κλπ μελλον 😄 1 1
JOHNX2 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Νταξη καλα ειναι, αφου δεν την πηραμε μασχαλη...... 😁 Θα δωσω λιγο και στο CPU τωρα να δω τι και πως.
_Petros_ Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε Νταξη καλα ειναι, αφου δεν την πηραμε μασχαλη...... 😁 Θα δωσω λιγο και στο CPU τωρα να δω τι και πως. το ειδα αυτο, εισαι 300 και 400mhz κατω σε cpu. ειχα ριξει μια ματια στο documentation του steel nomad, και εγραφε οτι ειναι καθαρα GPU benchmark, και η μοναδικη δουλεια που κανει η CPU ειναι να τροφοδοτει λιστα με εντολες τη GPU. παρολα αυτα, 400mhz ειναι 400mhz μασχαλη δεν τις παιρνεις αυτες τις gigabyte. τα ιδια ελεγα και στον @chrisgewrgi που ανησυχουσε. την καρτα την εχω απο αρχες φεβρουαριου και παντα δουλευει ετσι, και πιο πριν παλι gigabyte ειχα. αν ηταν να ειχε τιναξει πεταλα καμμια, θα ηταν η δικια μου και πριν απο καιρο κι ολας 🤣 (που οι αρχικοι drivers και τα o/c tools δουλευαν ΠΟΛΥ χειροτερα) Επεξ/σία 26 Απριλίου από _Petros_ 1
akoinonitos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε Νταξη καλα ειναι, αφου δεν την πηραμε μασχαλη...... 😁 Θα δωσω λιγο και στο CPU τωρα να δω τι και πως. δοκιμασε και κατι αλλο αν δεν το εχεις κανει, ανοιξε το afterburner και πηγαινε στο curve αφου εχεις βαλει τα ρολογια που θελεις πρωτα ,πηγαινε στην κουκιδα με την συχνοτητα που ανιστοιχει στο 1.1v πατα πανω με το ποντικι και πατα το πληκτρο L στο πληκτρολογιο και μετα apply θα πρεπει να σου βγαλει μια καθετη κιτρινη γραμμη στο curve εκει που πατησες ,ισως παρεις λιγουλακι στο score ισως και οχι Επεξ/σία 26 Απριλίου από akoinonitos 2
JOHNX2 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ετρεξα ακομη ενα με το CPU στα 5016MHz. Δεν εδωσε κατι παραπανω. Επεξ/σία 26 Απριλίου από JOHNX2 1
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Εγω εχω παραγγείλει κατάψυξη από κωτσοβολο για να ρίξω του Μπάμπη. 9 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε Ετρεξα ακομη ενα με το CPU στα 5016MHz. Δεν εδωσε κατι παραπανω. Θες να πάρεις αλλο λιγο? Κλεισε nvidia overlay. Κλείσε msi afterburner γιατι την ωρα που μπαίνουν τα στατς κανει shutters. Κλεισε gsync Με λίγα λόγια είναι σαν τα dragster. Πας εντελως ξεβρακωτος. 9
JOHNX2 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Θες να πάρεις αλλο λιγο? Κλεισε nvidia overlay. Κλείσε msi afterburner γιατι την ωρα που μπαίνουν τα στατς κανει shutters. Κλεισε gsync Με λίγα λόγια είναι σαν τα dragster. Πας εντελως ξεβρακωτος. Πηρεεεεεε πηρεεεεεεεεε Σπασαμε τα 10200 ! Τι εχει σειρα ? 🤣 🤣 🤣 Επεξ/σία 26 Απριλίου από JOHNX2 2
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Το άλλο δεν στο λέω γιατί θα με περάσεις που εχεις καλύτερη καρτα🤣🤣 2
JOHNX2 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε Το άλλο δεν στο λέω γιατί θα με περάσεις που εχεις καλύτερη καρτα🤣🤣 χαχαχχαχαχαχααχαχαχχααχαχα Ελα τωρα που γυριζει........ Αρκετα καλα..... Στοχος τα 10500 μεχρι αυριο... αναβω clima στους 16 2 2
_Theo_ Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Καλά, κάνα παιχνίδι παίζετε ή τρέχετε όλο benchmark;; 1 1 3
_Petros_ Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Καλά, κάνα παιχνίδι παίζετε ή τρέχετε όλο benchmark;; To Oblivion πηρε +15fps μετα τα παραπανω μαγειρεματα 😄 1 4
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Καλά, κάνα παιχνίδι παίζετε ή τρέχετε όλο benchmark;; Τωρα βγήκε αυτό και σπέρνει. 2
_Theo_ Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 6 λεπτά πριν, _Petros_ είπε To Oblivion πηρε +15fps μετα τα παραπανω μαγειρεματα 😄 Μέχρι το επόμενο crash 1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε Τωρα βγήκε αυτό και σπέρνει. Δεν μου λέει κάτι, εγώ παίζω το Robocop
_Petros_ Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Μέχρι το επόμενο crash οχι εκει που ρυθμιζω εγω. εγραψα και στον ΓιαννηX2 πιο πανω, ενα τσικ κατω απο 3300 (συνυπολογιζοντας και τα boosts), στο τερμα οι μνημες και ολα σταθερα και ομορφα, τουλαχιστον στη gigabyte μου
_Theo_ Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 λεπτό πριν, _Petros_ είπε οχι εκει που ρυθμιζω εγω. εγραψα και στον ΓιαννηX2 πιο πανω, ενα τσικ κατω απο 3300 (συνυπολογιζοντας και τα boosts), στο τερμα οι μνημες και ολα σταθερα και ομορφα, τουλαχιστον στη gigabyte μου Στο εύχομαι φίλε. Εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια, βαριέμαι. Είμαι του plug and play 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα