Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαράς στο κουράγιο σας παίδες, εγώ 2 benchmarks έκανα για να δω ότι δεν έφαγα καμιά φόλα και μ'εβγαλε στα αναμενόμενα results και είπα οκ για την ώρα. Τη φοβάμαι τη ρημάδα μη μου λιώσει κάνα καλώδιο.

Έτσι για το meme, The Two Towers

image.jpeg.cc7f18734044bb13ce26e20f232fbb63.jpeg

• Like 18
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Χαράς στο κουράγιο σας παίδες, εγώ 2 benchmarks έκανα για να δω ότι δεν έφαγα καμιά φόλα και μ'εβγαλε στα αναμενόμενα results και είπα οκ για την ώρα.
Τη φοβάμαι τη ρημάδα μη μου λιώσει κάνα καλώδιο.

No fear!💪
giphy.gif

400 και 450watt που δουλευουν οι 5080 στα τερματα ειναι ΑΠΕΙΡΑ κατω απο τα ορια του 12VHPWR καλωδιου (670W)
δηλαδη τι να πουνε και οι 5090ακηδες με overclock?😄

το τριο στουτζες techtubers εκανε δουλιτσα στο FUD!

To μονο που εχεις να προσεξεις ειναι να εχεις ενα συγχρονο τροφοδοτικο και οχι ηδη ταλαιπωρημενο καλωδιο.
(Και αν χρησιμοποιεις το 12VHPWR καλωδιο που ηρθε με το τροφοδοτικο σου και οχι καποιο aftermarket του γουστου σου, η nvidia σε καλυπτει με αμεση αλλαγη σε οποιαδηποτε περιπτωση, πχ 5090 o/c στο θεο)
Απλα λιγο προσοχη την ωρα που κουμπωνεις τα φις και απο τις δυο μεριες να χλατσωσουν καλα και τελος!

Επεξ/σία από _Petros_
Δημοσ.
9 minutes ago, _Petros_ said:

To μονο που εχεις να προσεξεις ειναι να εχεις ενα συγχρονο τροφοδοτικο και οχι ηδη ταλαιπωρημενο καλωδιο.
Απλα λιγο προσοχη την ωρα που κουμπωνεις τα φις και απο τις δυο μεριες να χλατσωσουν καλα και τελος!

Ναι ναι, τα χλάτσωσα και τα έλεγχα και τα ξαναέλεγχα κάθε φορά που νόμιζα ότι κούνησα κάτι χαχα

Από τροφοδοτικό, είχα ήδη πάρει ένα bequiet platinum 2μήνες πριν βγουν γιατί το περίμενα ότι θα'θελα κάτι παραπάνω απο τα 850w που είχα με την 3090. Μεγειές σε όλους.

Θα αρχίσω τα πειράγματα με UV/OC πιο μετά που δε θα βαριέμαι και θα'μαι πιο άνετος.

Πάντως έχω να πω ότι για τόσα watt, τόσο αθόρυβη δεν την περίμενα με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

No fear!💪
giphy.gif

400 και 450watt που δουλευουν οι 5080 στα τερματα ειναι ΑΠΕΙΡΑ κατω απο τα ορια του 12VHPWR καλωδιου (670W)
δηλαδη τι να πουνε και οι 5090ακηδες με overclock?😄

το τριο στουτζες techtubers εκανε δουλιτσα στο FUD!

(Και αν χρησιμοποιεις το 12VHPWR καλωδιο που ηρθε με το τροφοδοτικο σου και οχι καποιο aftermarket του γουστου σου, η nvidia σε καλυπτει με αμεση αλλαγη σε οποιαδηποτε περιπτωση, πχ 5090 o/c στο θεο)

Astral  5090 νομιζω εχει τωρα ο teddy😂

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Ναι ναι, τα χλάτσωσα και τα έλεγχα και τα ξαναέλεγχα κάθε φορά που νόμιζα ότι κούνησα κάτι χαχα

Από τροφοδοτικό, είχα ήδη πάρει ένα bequiet platinum 2μήνες πριν βγουν γιατί το περίμενα ότι θα'θελα κάτι παραπάνω απο τα 850w που είχα με την 3090. Μεγειές σε όλους.

Θα αρχίσω τα πειράγματα με UV/OC πιο μετά που δε θα βαριέμαι και θα'μαι πιο άνετος.

Πάντως έχω να πω ότι για τόσα watt, τόσο αθόρυβη δεν την περίμενα με τίποτα.

ωπ! εκ παραδρομης νομιζα 50**8**0 astral ρε teddy😄
οκ, απλα χρησιμοποιεις κι εσυ το GPU TWEAK 3 που εχει το ειδικο monitoring πινακακι αναφορας στα ρευματα των καλωδιων ΕΙΔΙΚΑ για τις astral και ΤΕΛΟΣ!

NO FEAR!
giphy.gif

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, BabisTs είπε

@tommy^ πες αλεύρι?

Ο @just_a_dude σε γυρεύει.....B)

Μπαλκόνι....ξηρό πάγο.....να είσαι σε heraldio - clima....όλα μετράνε....😆

Tι αλλο θα χρειαστει να κανετε για να περασετε την XFX ρε πετσινοφρουροι;;

• Haha 7
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Tι αλλο θα χρειαστει να κανετε για να περασετε την XFX ρε πετσινοφρουροι;;

Η xfx καρταρα bro.....έκανες την καλύτερη επιλογή μακράν.😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Καλά, κάνα παιχνίδι παίζετε ή τρέχετε όλο benchmark;; :rolleyes:

Οτι προλάβουμε.

Spoiler

image.png.a2ccfd8ae87384a7af3f2f6bd6501f19.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

περα απο τον slider πρεπει να πας μετα στο 3d management και να αλλαξεις το texture quality απο quality  σε high performance, και στο power απο normal σε maximum.  Μετα να βαλεις resizebar απο nvidia profile inspector αλλα θελει λιγη διαδικασια αυτο και τα σωστα settings και δεν δινει παντου και παντα.

Επισης ενα bios απο την καρτα με το μεγαλυτερο pl βοηθαει.

To Textures Quality απο Quality γιατι High Performance και οχι High Quality;
Για να γραψει το Benchmark κατι παραπανω ή παιζεις και ετσι;

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Καλά, κάνα παιχνίδι παίζετε ή τρέχετε όλο benchmark;; :rolleyes:

Παίζουν αλλά ως συνήθως σαν γνήσιοι pc gamers που είναι, χάνονται στις ρυθμίσεις των γραφικών 🙄 Το έκανα και εγώ κάποτε αυτό μέχρι που κάποια στιγμή μου έφυγε το fomo και πήρε την θέση του το auto optimization του app της nvidia 😎 Από κει και πέρα είναι και κομμάτι της απόλαυσης το να σκαλίζεις γενικά τις ρυθμίσεις γραφικών..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Teddy77 είπε

Χαράς στο κουράγιο σας παίδες, εγώ 2 benchmarks έκανα για να δω ότι δεν έφαγα καμιά φόλα και μ'εβγαλε στα αναμενόμενα results και είπα οκ για την ώρα. Τη φοβάμαι τη ρημάδα μη μου λιώσει κάνα καλώδιο.

Έτσι για το meme, The Two Towers

image.jpeg.cc7f18734044bb13ce26e20f232fbb63.jpeg

Τους drivers να φοβάσαι οχι τα καλώδια 🤣

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
On 25/04/2025 at 21:04, DeareN said:

Ήρθε και η δική μου (5070ti) , για το setup με το k8 plus mini pc και σύνδεση με oculink την ιδέα την πήρα από εδώ

Το δικό μου setup

oculink.jpg.cf8b015c3ec4f5a7b8a3f8e32eeb28f8.jpg

oculink3.jpg.f816d80bf3ddfe898dccf091baccad83.jpg

oculing2.jpg.31c4b0dc184eee2a17c5184492f06782.jpg

@just_a_dude Για πείτε ρει, από κλάμα τι γίνεται; (coil whine)

Είναι φαγουριάρα ή ήσυχη;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω πάρει αυτό το pc αλλά δεν έχω ιδέα από επιδώσεις της 5080 και του amd 9800 !!! Είμαι καλά με αυτά τα αποτελέσματα ;; 

IMG_2624.png

Έχω και αυτά εδώ αλλά νομίζω ότι φταίει ο cpu νομίζω ότι μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση από το bios 

IMG_2626.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...