Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Για την ενεργοποίηση του DLSS4, το DLSS Swapper το χρησιμοποιείτε? Δουλεύει σωστά? Αξίζει τον κόπο?

Μονο αυτο δουλευει σωστα σε ολα τα παιχνιδια ,αλλα χρειαζεται και το nvidia profile inspector

• Like 5
  • Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέω να πάω σε 5070 γιατί μια ζωή Nvidia εχω και ουσιαστικό πρόβλημα δεν εχω αντιμετωπίσει σε κανένα παιχνίδι έως τώρα.  Να σκεφτείς ακόμα παίζω με την παλιά μου 2060 με υποχωρήσεις στα γραφικά αλλά ευχαριστημένος είμαι. Όσο για το monitor ( LG Ultragear 180 Hz ) καινούριο είναι και είμαι ευχαριστημένος. Δεν θέλω να το αλλάξω. Με καλύπτει η ανάλυση 1080p. Αλλά να τώρα αν πάρω την 5070 δεν θα χρειάζεται να κάνω υποχωρήσεις στην ποιότητα των γραφικών. Θα μπορέσω επιτέλους να παίξω και το Indiana Jones που το εχω να κάθεται. Όσο για την 5060 ti 16 Gb Vram την σκέφτομαι και αυτή αλλά σε όσα benchmark  την βλέπω στο youtube είναι πίσω απο την 5070 οπότε διστάζω λίγο. Δεν ξέρω βέβαια τα 16 Gb Vram είναι ποιο futureproof σε μελλοντικά παιχνίδια και αν θα κάνουν τη διαφορά.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aplos73 είπε

Λέω να πάω σε 5070

κρίμα είναι , ευτυχώς δεν πούλησε και πέσαν οι τιμές , περίμενε λίγο ακόμα και τσέκαρε και την 9070 μπας και ξαναβγεί σε "προσφορά" (και αυτή πανάκριβη είναι)

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Μονο αυτο δουλευει σωστα σε ολα τα παιχνιδια ,αλλα χρειαζεται και το nvidia profile inspector

Το inspector τι κάνει ακριβώς στην συγκεκριμένη περίπτωση?

Το swapper δεν κάνει την αλλαγή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, thn είπε

Το inspector τι κάνει ακριβώς στην συγκεκριμένη περίπτωση?

Το swapper δεν κάνει την αλλαγή;

Το swapper κανει την αλλαγη των dll στα παιχνιδια , το inspector χρειαζεται για τον driver απο οτι εχω καταλαβει.

Πρεπει να ενεργοποιησεις το dlss override  και να επιλεξεις τα σωστα presets για το dlss και αυτο μονο απο το nvidia profile inspector μπορεις να το κανεις.  Δεν εχω τσεκαρει κατα ποσο δουλευει χωρις το inspector αλλα λενε  οτι χρειαζεται.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το swapper κανει την αλλαγη των dll στα παιχνιδια , το inspector χρειαζεται για τον driver απο οτι εχω καταλαβει.

Πρεπει να ενεργοποιησεις το dlss override  και να επιλεξεις τα σωστα presets για το dlss και αυτο μονο απο το nvidia profile inspector μπορεις να το κανεις.  Δεν εχω τσεκαρει κατα ποσο δουλευει χωρις το inspector αλλα λενε  οτι χρειαζεται.

Ωραίος σε ευχαριστώ. Ψάχνω να καταλάβω αλλά βρίσκω ότι δουλεύει λεει το swapper αλλά θέλει και το inspector. Αρα όπως το καταλαβαίνω το ένα είναι για να κατεβάσεις τα preset και το άλλο για να τα κανεις να δουλεψουν. 

Ή κάπως έτσι.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thn είπε

Ωραίος σε ευχαριστώ. Ψάχνω να καταλάβω αλλά βρίσκω ότι δουλεύει λεει το swapper αλλά θέλει και το inspector. Αρα όπως το καταλαβαίνω το ένα είναι για να κατεβάσεις τα preset και το άλλο για να τα κανεις να δουλεψουν. 

Ή κάπως έτσι.

Με το Swapper θα έχεις από default το τελευταίο preset δηλ. το k. Το inspector ή το nvidia app το θες για να βάλεις κάποιο άλλο όπως το j σε περίπτωση που με το K έχεις πχ ghosting βλ.πχ Final Fantasy XVI ή κάποιο άλλο από dlss3

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, aplos73 said:

Λέω να πάω σε 5070 γιατί μια ζωή Nvidia εχω και ουσιαστικό πρόβλημα δεν εχω αντιμετωπίσει σε κανένα παιχνίδι έως τώρα.  Να σκεφτείς ακόμα παίζω με την παλιά μου 2060 με υποχωρήσεις στα γραφικά αλλά ευχαριστημένος είμαι. Όσο για το monitor ( LG Ultragear 180 Hz ) καινούριο είναι και είμαι ευχαριστημένος. Δεν θέλω να το αλλάξω. Με καλύπτει η ανάλυση 1080p. Αλλά να τώρα αν πάρω την 5070 δεν θα χρειάζεται να κάνω υποχωρήσεις στην ποιότητα των γραφικών. Θα μπορέσω επιτέλους να παίξω και το Indiana Jones που το εχω να κάθεται. Όσο για την 5060 ti 16 Gb Vram την σκέφτομαι και αυτή αλλά σε όσα benchmark  την βλέπω στο youtube είναι πίσω απο την 5070 οπότε διστάζω λίγο. Δεν ξέρω βέβαια τα 16 Gb Vram είναι ποιο futureproof σε μελλοντικά παιχνίδια και αν θα κάνουν τη διαφορά.

Βρες καμία μεταχειρισμένη τότε.. Τζάμπα τα λεφτά κοντά 600€ για 1080? Να είμαστε λίγο σοβαροί. Και εγώ χρησιμοποιώ ακόμη αυτή την ανάλυση μέχρι να πάω σε 5070Τι ή 9070ΧΤ και να κάνω main την 42αρα 4Κ. Είναι πλέον βάσανο. Είμαι σε 1080 από το 2008-09

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

tom hardy taboo GIF by BBC

Εετοιμοιιι;!!

5f69b63c323fc4001e0d7a4c?width=700

Σωστός επιχειρηματίας με πλάνο και πάνω απ όλα με όραμα, όχι σα κάτι σκορποχώρια… θέλω να σου μοιάσω ηγέτη!

• Haha 7
Δημοσ.

https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5080-super-rumored-to-feature-24gb-memory-rtx-5070-super-with-18gb-config

Φήμη είναι , αλλά αν αντικαταστήσει πριν το έτος τις υπάρχουσες , δείχνει οτι τελικά ο καταναλωτής έχει δύναμη . (όπως με την 4080)

Βέβαια με την προϋπόθεση οτι θα είναι ίδιες τιμές 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, thn said:

Ή κάπως έτσι.

Αυτό ποικίλει ανα game. Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι την διαφορά του swapper με το Inspector.
Το ένα όντως βάζει τα dlls' στο directory του game, (δεν τα κάνει replace αλλά rename το old και βάζει το new) ενώ το Inspector σου δίνει το latest που δίνουν τα drivers. Η λογική λέει ότι 100% επιτυχία θα έχεις μέσω Inspector. Και εγώ με τα δικά μου test, σε μερικά games δεν μου λειτούργησε το swapper και χρειάστηκε το Inspector.

Αν θέλεις να είσαι λοιπόν μέσα 100%, ρύθμισε το στο Inspector στο Global Profile *όταν θα περνάς new drivers, θα πρέπει να το ξανακάνεις, και μπορείς να χρησιμοποιείς και το swapper για σίγουρα, σε περίπτωση που 1/10 δεν πιάσει το Inspector (που δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής)

DlSS DLL Override= To upscaler
DLSS Preset Letter= To Transformer. Την δεδομένη στιγμή χρησιμοποιείται το Preset K. (latest)
DLSS FG= Frame Generation 
DLSS-RR= Ray Reconstruction 
DLSS RR Preset Letter= Ray Reconstruction με το Transformer.image.png.e035a978264c98936c4c08305b5e15e6.png

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...