Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με τι καρτα εισαι τωρα? On board οθονη 4k QLED που παίζει πετσοκομμενα στα 120Hz!
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Westbaum είπε https://www.pcgameshardware.de/Deep-Learning-Super-Sampling-Software-277618/Specials/Nvidia-Latenzen-DLSS-MFG-Cyberpunk-1471043/ Ξέχασε να αναφέρει ότι προς το παρόν το MFG είναι ένα άχρηστο feature στα περισσότερα παιχνίδια αφού προσθέτει ένα κάρο visual artifacts. Μέχρι το FG(x2) είναι οκ. Επεξ/σία 29 Απριλίου από Psycho_Warhead 4
rioener Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Παιδιά αξίζει η αγορά της 5080 στις "φθηνές" υλοποιήσεις ή να περιμένω την νέα με την παραπάνω vram; Αφού δεν έχεις κάρτα, αξίζει όταν παίζει στα 1100 - 1150 περίπου. Δε ξέρουμε πότε θα βγει η 24άρα 5080, και βασικότερο πόσο θα κοστίζει. Λογικά δε θα έχει άλλες αλλαγές πλην αυξημένης μνήμης, οπότε σε gaming δε θα έχεις άμεσα και μεγάλο κέρδος. Το πολύ πολύ κάνεις μια τράμπα πώληση - αγορά με λίγη χασούρα όταν βγει η 24άρα Επεξ/σία 29 Απριλίου από rioener
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 8 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Παιδιά αξίζει η αγορά της 5080 στις "φθηνές" υλοποιήσεις ή να περιμένω την νέα με την παραπάνω vram; Καλα δεν ειναι κανονας οτι μια καρτα που εχει 1500 ευρω ειναι καλυτερη απο μια που εχει 1200 ευρω. Τωρα να περιμενεις ποτε θα βγουν αυτες με την περισσοτερη μνημη και ποσο θα εχουν; Μετα μπαινεις στο τρυπακι να περιμενεις την 6000 σειρα. Επειδη δεν μου αρεσει ο γρυλος που εχουν οι MSi αυτο αξιζει; https://www.skroutz.gr/s/37546441/Lian-Li-G89-GB-002X-00-Graphic-Card-Anti-Sag-Bracket-GPU-Holder.html Το O11 AIR Mini εχω.
Inler Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 15 ώρες πριν, rioener είπε Έχει παίξει και γύρω στα 850 η rev1 της palit 5070ti από amazon. Όπως επίσης έχουν παίξει και 9070xt MSRP μοντέλα στα 710 Είχε κάποια θέματα θερμοκρασίας και απόδοσης η rev1 και γι' αυτό έγινε rev2 μόλις 1.5 μήνα περίπου από την κυκλοφορία της από την εταιρεία (6 vs 8 Layers PCB, 8+2 vs 9+2 VRM phases, αλλαγμένο routing στο PCB Layout, πυκνότερα fins και καλύτερη επαφή GPU-Heatsink, καλύτερη αγωγιμότητα στα Thermal pads, λιγότερα spikes σε βαριά workload και άλλες αλλαγές μικρότερης σημασίας), και για ακριβώς αυτό το λόγο επίσης τη βρίσκεις αρκετά φθηνότερα από άλλες υλοποιήσεις. Προσωπικά δε θα πήγαινα σε rev1. Τα 140 ευρώ διαφορά δεν είναι και λίγα , μιλάμε για 20% μεγαλύτερη τιμή. Ούτε και τα 100 πάντως. Η παλιά/προβληματική είναι η rev1 και η νεότερη/διορθωμένη είναι με την κανονική ονομασία GamingPro?
akoinonitos Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mitsos_The_Great είπε On board οθονη 4k QLED που παίζει πετσοκομμενα στα 120Hz! Μια χαρα καρτουλα την πηρα για ενα φιλο https://www.skroutz.gr/s/59815631/zotac-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-solid-core-oc-karta-grafikon-zt-b50800j2-10p.html Επεξ/σία 29 Απριλίου από akoinonitos
just_a_dude Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Inler είπε Η παλιά/προβληματική είναι η rev1 και η νεότερη/διορθωμένη είναι με την κανονική ονομασία GamingPro? Εγώ πήρα αυτή https://www.skroutz.gr/s/59501166/Palit-GeForce-RTX-5070-Ti-16GB-GDDR7-GamingPro-OC-Karta-Grafikon.html Υπάρχει και μια ακόμη που είναι πιο φθηνή και λέει rev 1.0. Η δικιά μου έχει vapor chamber άρα λογικά είναι η καινούργια. Επεξ/σία 29 Απριλίου από just_a_dude
Inler Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ναι η V1 είναι -20€. Από θερμοκρασίες/θόρυβο πως πάει? Δοκίμασες undervolt? Επεξ/σία 29 Απριλίου από Inler
just_a_dude Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Inler είπε Ναι η V1 είναι -20€. Από θερμοκρασίες/θόρυβο πως πάει? Δοκίμασες undervolt? Στο CP77 με path tracing που τραβάει τα περισσότερα watt είδα max 65 βαθμούς με 24 εσωτερική. Από θόρυβο μια χαρά, απλά ανεβαίνει λίγο η ένταση του ήχου σε σχέση με idle αλλά δεν κάνει ενοχλητικό θόρυβο σαν ελικόπτερο. UV όχι δεν έχω δοκιμάσει. OC δοκίμασα. Με +405/2000 ήταν σταθερό για αρκετή ώρα στο CP77. 1
music_lover Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μια χαρα καρτουλα την πηρα για ενα φιλο https://www.skroutz.gr/s/59815631/zotac-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-solid-core-oc-karta-grafikon-zt-b50800j2-10p.html Δώρο του την έκανες? Θέλω και εγώ "θείο" 😆 4
Inler Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 13 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Στο CP77 με path tracing που τραβάει τα περισσότερα watt είδα max 65 βαθμούς με 24 εσωτερική. Από θόρυβο μια χαρά, απλά ανεβαίνει λίγο η ένταση του ήχου σε σχέση με idle αλλά δεν κάνει ενοχλητικό θόρυβο σαν ελικόπτερο. UV όχι δεν έχω δοκιμάσει. OC δοκίμασα. Με +405/2000 ήταν σταθερό για αρκετή ώρα στο CP77. Stock δίνουν νομίζω 1.05 τάση. Φτιάξε ένα προφίλ στα 2800mhz με 0.90 περίπου και θα δεις μεγάλη μείωση σε θερμοκρασίες/θόρυβο/κατανάλωση. 1
Remiel Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Kαληερα παιδια, παρελαβα το νέο pc που είχα φτιάξει με 5080 Rog Astral και παίζοντας κάποια παιχνίδια (Space Marines 2, WoW) είδα οτι είναι στο 98% μέσα απο το Nvidia Overlay.Oι drivers που έχω είναι οι 576.02.Θυμάμαι οτι κάπου εδώ ειχα γραφτεί οτι οι εν λόγω drivers το προκαλούν αυτό οπότε θέλω την συμβουλή σας για την επιλύση του προβλήματος Να αναφέρω οτι η κάρτα λειτουργεί με stock ρυθμίσεις και ούτε έχω κάνει uv/ov η τα άλλα πράγματα του σατανα που κάνετε στις κάρτες Επεξ/σία 29 Απριλίου από Remiel 1
just_a_dude Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Inler είπε Stock δίνουν νομίζω 1.05 τάση. Φτιάξε ένα προφίλ στα 2800mhz με 0.90 περίπου και θα δεις μεγάλη μείωση σε θερμοκρασίες/θόρυβο/κατανάλωση. Πάει και 1.065v ανάλογα το game.
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 29 λεπτά πριν, Remiel είπε Kαληερα παιδια, παρελαβα το νέο pc που είχα φτιάξει με 5080 Rog Astral και παίζοντας κάποια παιχνίδια (Space Marines 2, WoW) είδα οτι είναι στο 98% μέσα απο το Nvidia Overlay.Oι drivers που έχω είναι οι 576.02.Θυμάμαι οτι κάπου εδώ ειχα γραφτεί οτι οι εν λόγω drivers το προκαλούν αυτό οπότε θέλω την συμβουλή σας για την επιλύση του προβλήματος Να αναφέρω οτι η κάρτα λειτουργεί με stock ρυθμίσεις και ούτε έχω κάνει uv/ov η τα άλλα πράγματα του σατανα που κάνετε στις κάρτες Εχουν βγει καινουριοι fix drivers 576.26 τους εχουν γραψει μια δυο σελιδες πριν. Εγω ενα μικρο UV οπως εχω κανει και στον επεξεργαστη θα εκανα.
akoinonitos Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 1 ώρα πριν, music_lover είπε Δώρο του την έκανες? Θέλω και εγώ "θείο" 😆 οχι αυτος την πληρωσε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα