xartemporas Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 3 hours ago, Psycho_Warhead said: Απλά ο κόσμος θα αγοράζει ξανά μια 4090 σχεδόν 3 χρόνια μετά..Η γενιά είναι για ξερό skip όχι αστεία.. Ακριβώς..λίγα λόγια κ σωστά. Επίσης στην περίπτωση αυτή, δεν βοήθησε κ πολύ το κίτρινο χρώμα.. https://videocardz.com/newz/msis-yellow-12v-2x6-power-connector-turns-black-after-burning-on-geforce-rtx-5090-graphics-card 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μια 5080 24GB στα 1000 ευρώ(τιμή μαγαζί) θα ήταν μπόμπα, άντε και στα 1200 τραβημένο από τα μαλλιά. Και στην περίπτωση της 5070 18GB, στα 600 ευρώ. Κατά τα άλλα το δράμα με τους drivers συνεχίζεται, hotfix για τον hotfix έβγαλε η NVIDIA.. Επεξ/σία 29 Απριλίου από Psycho_Warhead 9
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Το (updated) MSI Afterburner σου βγάζει και τους 3? Η σειρά 4 σίγουρα είχε τους 2 linked μεταξύ τους και έναν μόνο του αλλά θυμάμαι να διαβάζω στη σειρά 5 θα δούλευαν όλοι ανεξάρτητα. Δεν το έχω βάλει, θα το δω σε λίγο. Επεξ/σία 29 Απριλίου από LLLEFTERIS
Westbaum Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 8 hours ago, Psycho_Warhead said: Ξέχασε να αναφέρει ότι προς το παρόν το MFG είναι ένα άχρηστο feature στα περισσότερα παιχνίδια αφού προσθέτει ένα κάρο visual artifacts. Μέχρι το FG(x2) είναι οκ. Ο Chamall διαφωνεί😯.Δε βλέπει μείωση σε image ή απόκριση.Τα παιδιά που είναι εδώ με 5000 series ας μας δώσουν τα φώτα τους για MFG(X3-4)
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου Διάβασε όλα τα performance analysis του DSOG, από τα 10 παιχνίδια στα 2 είναι usable το x3/x4. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 1 ώρα πριν, Teddy77 είπε Το (updated) MSI Afterburner σου βγάζει και τους 3? Η σειρά 4 σίγουρα είχε τους 2 linked μεταξύ τους και έναν μόνο του αλλά θυμάμαι να διαβάζω στη σειρά 5 θα δούλευαν όλοι ανεξάρτητα. Το εβαλα το καινουριο το beta δεν καταλαβα που βλεπω τους ανεμιστηρες; Μονο στο Monitoring εχει GPU1 fan speed GPU1 fan speed 2 Λογικα δεν θα επρεπε αν ειναι ξεχωριστοι να εχει και GPU1 fan speed 3 ? Α εχω την OC γιατι ειδα οτι εχει βγαλει και απλη.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Μια 5080 24GB στα 1000 ευρώ(τιμή μαγαζί) θα ήταν μπόμπα, άντε και στα 1200 τραβημένο από τα μαλλιά. Και στην περίπτωση της 5070 18GB, στα 600 ευρώ. Κατά τα άλλα το δράμα με τους drivers συνεχίζεται, hotfix για τον hotfix έβγαλε η NVIDIA.. Αυτες οι τιμες και με αυτη τη Vram θα ηταν καλα για τους πρωτους μηνες του 2025(να ηταν ετσι οι "απλες"). Για 2026 με αντιστροφη μετρηση τις RTX 6000 θα ηταν καλυτερα να μεινεις με αυτη που εχεις και να περιμενεις ή να παρεις μια 5070Ti απο το 2025 και να τη δωσεις τελη του 2026 με αποδειξη και εγγυηση. (να παιξεις 1,5 χρονο χανοντας 150€ και να χτυπησεις 6080) Επεξ/σία 29 Απριλίου από BlurayMoviesGreece
Teddy77 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 33 minutes ago, LLLEFTERIS said: Το εβαλα το καινουριο το beta δεν καταλαβα που βλεπω τους ανεμιστηρες; Μονο στο Monitoring εχει GPU1 fan speed GPU1 fan speed 2 Λογικα δεν θα επρεπε αν ειναι ξεχωριστοι να εχει και GPU1 fan speed 3 ? Α εχω την OC γιατι ειδα οτι εχει βγαλει και απλη. Για δες εδώ στα patch notes (δεν έχω MSI κάρτα για να δοκιμάσω): "MSI Windows 11 Dark skin is selected as default application skin now. Please take a note that quad fan control GUI is currently available in Dark and Light editions of MSI Windows 11 skins only. If you prefer to use some older legacy skins on NVIDIA GeForce RTX 50x0 with 3 or 4 independently controllable fans, you may still switch between all fans in async fan control mode by pressing <Shift>+<F> repeatedly"
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Για δες εδώ στα patch notes (δεν έχω MSI κάρτα για να δοκιμάσω): "MSI Windows 11 Dark skin is selected as default application skin now. Please take a note that quad fan control GUI is currently available in Dark and Light editions of MSI Windows 11 skins only. If you prefer to use some older legacy skins on NVIDIA GeForce RTX 50x0 with 3 or 4 independently controllable fans, you may still switch between all fans in async fan control mode by pressing <Shift>+<F> repeatedly" Δεν βλεπω να κανει κατι το Shift + F Εβαλα και την προηγουμενη εκδοση παλι τιποτα. Μαλλον επειδη ειναι η ποιο φθηνη καρτα που δινει εχει μαζι τους δυο ανεμιστηρες. 1
Alex21121988 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Westbaum said: Ο Chamall διαφωνεί😯.Δε βλέπει μείωση σε image ή απόκριση.Τα παιδιά που είναι εδώ με 5000 series ας μας δώσουν τα φώτα τους για MFG(X3-4) Αναφέρει μόνο το CP77 που στο x3 που δοκίμασα για αρκετή ώρα, πήγαινε όντως πολύ καλά. Αλλά μιλάμε για ένα μόνo game. Αντε να σου πω και το Stalker 2 (που είναι λίγο βαριά η κίνηση overall by default) που παλευόταν το x3, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση ίδιο με του CP77. Φαντάζομαι πως αν το forcάρεις via nvidia app έχει διαφορά από το να το βάλει ο ίδιος ο developer στα in-game settings όπως έχει δηλαδή το CP77. Bέβαια στο AW2 που το αλλάζεις in game το FG, όπως ανέφερα πιο πάνω, είναι *ουτσένιο εντελώς το x3. To x4 είναι ανάξιο αναφοράς σε κάθε περίπτωση. Το AW2 είναι τίγκα στο ghosting, στο CP77 είναι γενικώς εντάξει και στο θέμα feeling και δεν έχω παρατηρήσει κάτι κακό όσο αφορά το visual. Επεξ/σία 29 Απριλίου από Alex21121988 2
Sprou Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Έχω δοκιμάσει σε oled tv 4 βαριά παιχνιδάκια με x3 και x4 fg και το μόνο που ήταν ανυπόφορο λόγω ghosting (και μόνο) ήταν το alan wake. To ένα κάρο visual artifacts εγώ δεν τα βλεπω..ίσα ίσα με ενεργοποιημένο dlaa και transformer η εικόνα απογειώνεται. Dsogaming κάνε μας τη χάρη 😋 2
akoinonitos Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Με x4 στο silent hill 2 αλλου ηταν τα μαλλια και αλλου το κεφαλι ,το x4 οπου το δοκιμασα εμεινα με την απορια γτ το εβγαλαν. Στο x3 δεν ειχα καποιο προβλημα μια χαρα μου φανηκε αλλα ειχα πανω απο 100 rendered . Επεξ/σία 29 Απριλίου από akoinonitos 3
Sprou Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Με x4 στο silent hill 2 αλλου ηταν τα μαλλια και αλλου το κεφαλι ,το x4 οπου το δοκιμασα εμεινα με την απορια γτ το εβγαλαν. Στο x3 δεν ειχα καποιο προβλημα μια χαρα μου φανηκε αλλα ειχα πανω απο 100 rendered . Silent hill δεν έχω δοκιμάσει. Black myth ,cb77,star wars (στις outlaw settings) το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό έως πολύ καλό για x3 και πάνω. 2
whiteman7 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Το GPU-Z στην καρτελα Sensors σας εμφανιζει και τους τρεις ανεμιστηρες σε εσας που εχετε καρτα με τρεις γιατι εμενα εμφανιζει μονο τους δυο. Λευτερη χρησιμοποίησε το CPUID HWMonitor https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 3 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Λευτερη χρησιμοποίησε το CPUID HWMonitor https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Δυο βλεπει και αυτο και δεν εχουν προβλημα οι ανεμιστηρες γυριζουν κανονικα και οι τρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα