Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχω κλείσει και εγώ να δώσω την κάρτα για να πάω σε 5080 και μετά βλέπω αυτή την κατάντια και λες είναι δυνατόν τόσο χαλι? Οπότε ακόμα είμαι στη σκέψη. 100 ευρω θα με βγει η μετάβαση. Αχταρμά τα έχει κάνει η nvidia με τις 5000.

Ασε κωλο εταιρία… ακυρώνεις παίρνεις 9070χτ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 

• Confused 1
  • Haha 10
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

μην περάσουν 2 λεπτά χωρίς φανμποϊλίκι... θα σκάσεις

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε

μην περάσουν 2 λεπτά χωρίς φανμποϊλίκι... θα σκάσεις

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αδερφέ μου ; 

• Confused 1
Δημοσ.
14 hours ago, LLLEFTERIS said:

Οποτε τι κανω;

Εγώ δε θα έκανα τίποτα (γιατί δεν είναι πρόβλημα απαραίτητα) αλλά θα μπορούσες ν'ανοίξεις ένα τίκετ στην MSI να ρωτήσεις αν το μοντέλο που έχεις έχει ανεξάρτητο έλεγχο όλων των ανεμιστήρων. (στο datasheet/specs δε λέει τπτ)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Έχω κλείσει και εγώ να δώσω την κάρτα για να πάω σε 5080 και μετά βλέπω αυτή την κατάντια και λες είναι δυνατόν τόσο χαλι? Οπότε ακόμα είμαι στη σκέψη. 100 ευρω θα με βγει η μετάβαση. Αχταρμά τα έχει κάνει η nvidia με τις 5000.

Δεν θα έδινα παραπάνω από 1200€ για 5080 σήμερα, εφόσον γίνει αυτό που ακούγεται για 5080 super με 24gb vram. Στην ουσία παίρνεις πόσο? 12% παραπάνω απόδοση από την 5070ti με +300€? Αλλά είσαι ακόμα αρκετά πίσω από 4090..για αυτό είπα για 1200€ max.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν θα έδινα παραπάνω από 1200€ για 5080 σήμερα, εφόσον γίνει αυτό που ακούγεται για 5080 super με 24gb vram. Στην ουσία παίρνεις πόσο? 12% παραπάνω απόδοση από την 5070ti με +300€? Αλλά είσαι ακόμα αρκετά πίσω από 4090..για αυτό είπα για 1200€ max.

ΑΝ καταφερει και πεσει στα 1000Ε η 5080 η 16αρα (οσο επαιζε περιπου και η 4080S) θεωρω καλη τιμη. Παντα με τα σημερινα δεδομενα κρινοντας

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Εγω εδω και χρονια ειμαι ησυχος επιλεγοντας Nvidia :P
Στα διπλανα θεματα βλεπω να αγοραζουν AMD και μετα να κανουν voodoo για να ξεγελασουν το συστημα οτι ειναι Nvidia, να βαζουν Mods για να παιξουν κατι σαν FSR 4 και αλλους να παιζουν Xess γιατι το game δεν εχει FSR.

Εχετε κανει την ευρεση preset επιστημη ρε, όλη η αλφαβητα δεν σας εχει φτασει ρε παίδες. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, music_lover είπε

830 η 4080s και πάω στα 1170 σε 5080. Θα πάρω mfg και ένα 10 15% θα χάσω physx. Το σκέφτομαι ακόμα γιατί θέλω να πιάσω borderlands Mafia 2 metro last light mirror edge ολα εχουν physx και η 5080 θα σέρνετε. Σκέφτομαι και συνδυασμό μια απλη 710 μόνο για physx συν 5080. Τι κερατάδες όμως εκεί στη nvidia. 

1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Όχι το θέλω το path tracing μου και το dlss και την καλή κατανάλωση σε undervolt. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

830 η 4080s και πάω στα 1170 σε 5080. Θα πάρω mfg και ένα 10 15% θα χάσω physx. Το σκέφτομαι ακόμα γιατί θέλω να πιάσω borderlands Mafia 2 metro last light mirror edge ολα εχουν physx και η 5080 θα σέρνετε. Σκέφτομαι και συνδυασμό μια απλη 710 μόνο για physx συν 5080. Τι κερατάδες όμως εκεί στη nvidia. 

Δεν αξιζει. Αλήθεια δεν αξίζει. Περίμενε τις 24άρες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Argonaute είπε

Δίκοπο μαχαίρι. Οι 24αρες θα έρθουν πότε αρχές 2026? Θα έχουν πόσο 1400 1500? Και πόσο θα φύγει τότε η 4080s? Αν δεν ήταν το physx θα είχε φύγει αγορά η 5080 αλλά θα τα ζυγίσω θετικά αρνητικά και τι θέλω να παίξω και θα δω ακόμα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Δίκοπο μαχαίρι. Οι 24αρες θα έρθουν πότε αρχές 2026? Θα έχουν πόσο 1400 1500? Και πόσο θα φύγει τότε η 4080s? Αν δεν ήταν το physx θα είχε φύγει αγορά η 5080 αλλά θα τα ζυγίσω θετικά αρνητικά και τι θέλω να παίξω και θα δω ακόμα. 

Να πάρεις και αυτή να πάρεις και την άλλη με τα 24 όταν βγει να υπάρχει κίνηση να πουλάει κάρτες ο αρχηγός … ααα και να της δηλώσεις στο steam αδερφέ μου αρκινοε 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Argonaute είπε

Εχετε κανει την ευρεση preset επιστημη ρε, όλη η αλφαβητα δεν σας εχει φτασει ρε παίδες. 

Τι προσπαθεις να συγκρινεις;
O ενας το εχει και αν θελει διαλεγει αλλη εκδοση και ο αλλος δεν εχει επιλογη πρεπει να το κανει .
Ο ενας το κανει με 1 κλικ μεσα απο το driver app και ο αλλος πρεπει να κατεβαζει προγραμματα,αρχεια, ΖΙPs και οδηγιες .
Ο ενας το κανει με official τροπο και αλλος με 3rd party εφαρμογες,αρχεια και προσευχες.
Ποσα games ΔΕΝ εχουν DLSS και ποσα ΔΕΝ εχουν FSR 3.1 η 4;

1 ώρα πριν, Argonaute είπε

Ενω να παρει την 24αρα μερικους μηνες πριν βγουν οι 6000 αξιζει;
Aληθεια διπλα που ειναι 16αρες γιατι δεν γραφετε να περιμενουν την επομενη γενια ή να παρουν 24αρες;
Οι κοκκινες 16αρες αξιζουν οι πρασινες δεν αξιζουν το εμπεδωσαμε.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Όχι το θέλω το path tracing μου και το dlss και την καλή κατανάλωση σε undervolt. 

Υπάρχουν τίτλοι που παίζεις τώρα και δεν κρατάει τα frames που θέλεις η 4080s?

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί να την αλλάξεις για ένα +12% δίνοντας +340 euro.

Για το MFG έχω τις αντιρρήσεις μου, αλλού λένε τρέχει σωστά, αλλού όχι, οι γνώμες διίστανται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Να πάρεις και αυτή να πάρεις και την άλλη με τα 24 όταν βγει να υπάρχει κίνηση να πουλάει κάρτες ο αρχηγός … ααα και να της δηλώσεις στο steam αδερφέ μου αρκινοε 

Στο έχω ξαναπεί, εσύ παιδί μου θα πας πολύ μπροστά. Σου εύχομαι να σου υπογράψει και σένα τα βυζγιά ο Πέτσινος Αρχηγός ημών, να μην ξανακάνεις μπάνιο ποτέ σου!

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, music_lover είπε

Υπάρχουν τίτλοι που παίζεις τώρα και δεν κρατάει τα frames που θέλεις η 4080s?

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί να την αλλάξεις για ένα +12% δίνοντας +340 euro.

Για το MFG έχω τις αντιρρήσεις μου, αλλού λένε τρέχει σωστά, αλλού όχι, οι γνώμες διίστανται.

Οχι ολα τα τρεχει αψογα και με το παραπανω κυριως για το μικροβιο και το MFG 3x που ισως δωσει το κατι παραπανω κυριως σε path tracing πχ wukong απο 80 με FG 2x να με παει στα 110-120 δεν ξερω ομως πως θα ειναι η αισθηση. Η διαφορα για μενα θα βγει 110 ευρω οχι 340 μιας και παιρνω το φπα πισω οποτε βγαινει 940 πρακτικα μια 5080 αλλα το θεμα με το physics δεν ειναι αμελητεο πεφτει σε μονοψηφια νουμερα η 5080 σε αρκετα παιχνιδια οποτε ακομα το σκεφτομαι. Για το 10-20% με OC που θα δωσει σε raster δεν το θεωρω κατι σοβαρο συν οτι βλεπω με undervolt λιγα πραγματα πεφτει μεχρι 250 260 απο τα 200-210 που εχω τη δικη μου. Το MFG ειναι το μονο που με βαζει σε σκεψεις συν η μετεπειτα μεταπωληση. Λιγο στη μεση η ζυγαρια για την ωρα οπως ειπα αν δεν ηταν το physx θα ειχε γινει ηδη η αγορα. Τεραστιο φαουλ για μενα που το αφαιρεσε σαν να σου λεει ξεχαστε καποια παλιοτερα παιχνιδια σαν να μην υπαρχουν. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...