just_a_dude Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου George αφού σου βγαίνει μόνο 100 ευρώ η μετάβαση κάντο. Μόνο και μόνο η φρέσκια εγγύηση αξίζει. 1
Arkin Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε George αφού σου βγαίνει μόνο 100 ευρώ η μετάβαση κάντο. Μόνο και μόνο η φρέσκια εγγύηση αξίζει. Ναι τωρα μιλαω με το παιδι και μολις γινει η καταθεση θα την χτυπησω η σε palit θα παω gaming pro η στην zotac solid ενα 40αρι διαφορα. Προς την δευτερη παω μιας και εχει αμεση διαθεσιμοτητα η πρωτη λεει 6 μερες και αφου δεν πηρα cpu με gpu θα μεινω καμια βδομαδα χωρις pc. Ειδα και κατι reviews πχ σε hogwarts με 3x FG ειναι πολυ τιμιο το latency εκει που γονατιζει η cpu δηλαδη και θα κουμπωσω και μια 710 για το physx μονο και ειμαστε κομπλε. Για super θα αξιζε να περιμενω αν εβγαιναν σε κανα μηνα τωρα αν παει 2026 καλα κρασια. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Argonaute είπε Απο 3 καρτες ειναι γρηγορότερη σε αμεση συγκριση. Οσοι πρασινοι καναν skip την 4000 και τελικα ειδαν ανυπαρκτες 5000 ειδικα στην αρχή πήγαν σε amd γιαυτο και οι τιμές εκει που δεν θα επρεπε να ειναι. Ολες οι μεταβασεις που ανεφερες ειναι fail, όπως και αυτη που συζητάμε αυτή τη στιγμή, απλά εχεις κολλήσει και παίρνεις πολύ σοβαρα τον ρόλο του δικηγόρου του πέτσα και δεν καταλαβαινεις τι ωθησε τον κόσμο να κανει αυτά τα αστεία sidegrade. Όπως και να εχει, με αριθμούς πιάτσας η συγκεκριμένη μεταβαση ειναι άτοπη, και μόνο υπο ειδικές συνθήκες ψιλοτρώγεται. Eγω δεν μιλησα ποτε για αριθμους πιατσας μιλησα πολυ συγκεκριμενα για τη περιπτωση Arkin και τα 100€ διαφορα. Σε κανεναν δεν εχω προτεινει να αλλαξει τη 4080 του για μια 5080 16gb οπως επισης θεωρω λαθος την αγορα 5080 24gb λιγους μηνες πριν τις 6000 . Αν διαβασεις τα τελευταια ποστ μου ειπα οτι η 5080 24gb θα ηταν καλη επιλογη αν κυκλοφορουσε αρχες του 2025 . Οσον αφορα τη διαφωνια μας που σε εκανα και quote, σου απαντησα στο σχολιο περι 16gb vram που κανει "κακη την επιλογη της 5080" κατα τα λεγομενα σου, για αυτο και μιλησα για τις διπλανες 16αρες "καρτατες". Αν θεωρουμε λιγα τα 16 θα πρεπει να τα θεωρουμε λιγα τοσο στις πρασινες οσο και στις κοκκινες. Επεξ/σία 30 Απριλίου από BlurayMoviesGreece 1
music_lover Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Κοίτα, για τόσο λίγη διαφορά τιμής θα την έκανα και εγώ την αλλαγή, όχι για τα νέα 2 έτη εγγύησης αλλά γιατί είναι μικρό το ποσό που θα έδινα για να πάρω ένα 12% επάνω συν mfg συν ότι θα έπαιρνα μια καλύτερη σε μεταπωλητική αξία κάρτα, οπότε χτύπα την! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 1 ώρα πριν, JOHNX2 είπε Νεοι επισημοι οδηγοι απο Nvidia 576.28, τους καρφωσα επιτοπου. Πρωτη εντυπωση χαμηλοτερα ρολογια και χαμηλοτερη καταναλωση σε idle. 23.8w σε idle δεν ειχε ποτε η 5080 Aorus Master. Που βλεπεις την καταναλωση;
aetos1988 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Που βλεπεις την καταναλωση; Το board power draw . 2 1
JOHNX2 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Δουλεύει με πολύ χαμηλή κατανάλωση η δικια σου στα 16w. Πια υλοποίηση έχεις? Η δικια μου Aorus Master στα 24w παίζει σε idle.
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 2 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε Δουλεύει με πολύ χαμηλή κατανάλωση η δικια σου στα 16w. Πια υλοποίηση έχεις? Η δικια μου Aorus Master στα 24w παίζει σε idle. Την Shadow αλλα ισως επειδη δεν εχω παρει ακομα τροφοδοτικο και ειμαι με ενα RM750x 2021 edition Φυσικα την εχω και κοιμαται ουτε youtube δεν βαζω μονο ιντερνετ χαζευω. Θελει ο μικρος να παιξει κανενα παιχνιδακι και για αυτο δεν εχω παρει ακομα τροφοδοτικο τον εχω στην τσιτα.😂
aetos1988 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Την Shadow αλλα ισως επειδη δεν εχω παρει ακομα τροφοδοτικο και ειμαι με ενα RM750x 2021 edition Φυσικα την εχω και κοιμαται ουτε youtube δεν βαζω μονο ιντερνετ χαζευω. Θελει ο μικρος να παιξει κανενα παιχνιδακι και για αυτο δεν εχω παρει ακομα τροφοδοτικο τον εχω στην τσιτα.😂 Η RTX 4070 είναι στα 7-8watt idle!!
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 4 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Η RTX 4070 είναι στα 7-8watt idle!! Ειχα την Super την εδωσα να παω σε καμια 4070 ti super αλλα βρηκα σε σχετικα καλη τιμη απο αγγελια την 5080 και τωρα δεν ξερω τι τροφοδοτικο να παρω. Ειχα βρει και αλλες καρτες αλλα το O11 Air mini με την Arctic 280 μπροστα δεν αφηνει χωρο για καρτα. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 4 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Τι προσπαθεις να συγκρινεις; O ενας το εχει και αν θελει διαλεγει αλλη εκδοση και ο αλλος δεν εχει επιλογη πρεπει να το κανει . Ο ενας το κανει με 1 κλικ μεσα απο το driver app και ο αλλος πρεπει να κατεβαζει προγραμματα,αρχεια, ΖΙPs και οδηγιες . Ο ενας το κανει με official τροπο και αλλος με 3rd party εφαρμογες,αρχεια και προσευχες. Ποσα games ΔΕΝ εχουν DLSS και ποσα ΔΕΝ εχουν FSR 3.1 η 4; Ενω να παρει την 24αρα μερικους μηνες πριν βγουν οι 6000 αξιζει; Aληθεια διπλα που ειναι 16αρες γιατι δεν γραφετε να περιμενουν την επομενη γενια ή να παρουν 24αρες; Οι κοκκινες 16αρες αξιζουν οι πρασινες δεν αξιζουν το εμπεδωσαμε. Ο,τι πεις κι ενα παρα πάνω εις βάρος σου! Καθρεπτάκι! Στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει Στο δικό μου κάνει τούμπες στο δικό σου κωλοτούμπες!🤣 Ο ενας ετσι ο άλλος γιουβέτσι! Ρε μην κάνετε λες κι υπερασπίζεστε το σπίτι σας απο κάποια επίθεση! Και συγκρίνεις και χωρίς να υπάρχει νόημα και με μένος τις μεσαίες καρτες που έβγαλε η amd λες και κοστίζουν το ίδιο με τα μεγαθήρια πιασοκωλέ διαφοράς πολλών εκατοντάδων ευρώ της πρασινοπασοκικής. Είπαμε κι αυτές(amd) ακριβές είναι λόγο nvidia ανυπαρξίας στο ράφι. Δεν βαρέθηκες? Κι ο Tambούλης κομματόσκυλο είναι like you αλλά τουλάχιστον εχει και λίγο χαβαλέ και το σπάει! Εσυ μωρέ αδερφάκι μου το πας τρένο!🤣 4
Sarandis Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 41 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε Δουλεύει με πολύ χαμηλή κατανάλωση η δικια σου στα 16w. Πια υλοποίηση έχεις? Η δικια μου Aorus Master στα 24w παίζει σε idle. Επειδή είχα δει που το έγραφες και παλαιότερα, για δοκίμασε να κλείσεις την οθονίτσα που έχει απο περιέργια. Αμφιβάλλω οτι τρώει 8w βέβαια.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Ο,τι πεις κι ενα παρα πάνω εις βάρος σου! Καθρεπτάκι! Στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει Στο δικό μου κάνει τούμπες στο δικό σου κωλοτούμπες!🤣 Ο ενας ετσι ο άλλος γιουβέτσι! Ρε μην κάνετε λες κι υπερασπίζεστε το σπίτι σας απο κάποια επίθεση! Και συγκρίνεις και χωρίς να υπάρχει νόημα και με μένος τις μεσαίες καρτες που έβγαλε η amd λες και κοστίζουν το ίδιο με τα μεγαθήρια πιασοκωλέ διαφοράς πολλών εκατοντάδων ευρώ της πρασινοπασοκικής. Είπαμε κι αυτές(amd) ακριβές είναι λόγο nvidia ανυπαρξίας στο ράφι. Δεν βαρέθηκες? Κι ο Tambούλης κομματόσκυλο είναι like you αλλά τουλάχιστον εχει και λίγο χαβαλέ και το σπάει! Εσυ μωρέ αδερφάκι μου το πας τρένο!🤣 Eχεις καταλαβει τι εγραψε και τι του απαντησα; Ποια υπερασπιση και ποιο μενος; Συγκρινει ολα αυτα τα mods που θες για να παιξει FSR 4, με το Nvidia App που διαλεγεις με 1 κλικ το Preset και τα παρουσιαζει το ιδιο. Τα 16gb ειναι 16gb δεν εχει να κανει με το αν ειναι 4070Ti Super, 4080, 4080S, 5070Τi, 5080 και ποσο κοστιζει. Δεν μιλαμε για την 5090 των 3000€ αλλα για καρτες που ειχαν/εχουν 800-1100€. Aν παρουσιαζεις τα 16gb λιγα θα πρεπει εξισου να τα θεωρεις λιγα και στις 9070,9070xt των 800-900€ εφοσον τις θεωρεις ανταγωνιστικες. Για τη 7800xt των 500€ ειναι μια χαρα αλλα κανενας δεν τη θεωρησε ανταγωνιστικη με τις παραπανω 16αρες των Nvidia. Επεξ/σία 30 Απριλίου από BlurayMoviesGreece
Arkin Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Nα πω την αληθεια μου περα απο το indiana jones με path tracing δεν ειδα πουθενα αλλου πανω απο 13gb vram usage στα 3440x1440 που παιζω. Και το indiana παρολο που ειχε μαξαρει τη vram δεν ειχε κανενα stutter ετρεχε παρα πολυ ομαλα απλα ειχε bug το FG απο το game pass το ειχα αναφερει νομιζα εφταιγε η vram και τελικα μολις το εκλεισα εστρωσαν τα παντα. Ενω στο steam που ειχε παρει το patch ετρεχε κομπλε στο game pass πηγε μετα απο κανα 2 βδομαδες κοντα. Οποτε τα 16 δεν θεωρω οτι ειναι λιγα και ακομα και σε 4Κ κουμπωνεις dlss performance και παιζεις αερα. Δεν μιλαμε για 8αρες καρτες η 10αρες. Τα 16 ειναι μια χαρα και θα ειναι για κανα 2-3 χρονια ακομα περα απο ελαχιστες περιπτωσεις που θα βγουν που οκ ριξε μια ρυθμιση textures κατω απο το ultra διαφορα δεν θα δεις εχουμε κανει πολλες συγκρισεις και πολυ σπανια θα δεις διαφορα σε textures ακομα και με 2 ρυθμισεις κατω ενω το vram usage θα πεσει πολυ. Συν το texture pool που απλα γεμιζει τη vram χωρις λογο. Οσοι κατοχοι με 20 και 24gb vram κυριως απο amd πηγαν σε 9700xt με 16 το εκαναν γιατι καταλαβαν οτι και τα 16 ειναι υπεραρκετα στο 99.9% των περιπτωσεων και δεν χρειαζονται ακομα παραπανω. Ο blu μιλησε αποκλειστικα για μενα τουλαχιστον στα μηνυματα που διαβαζω απο οταν εγραψα και οχι γενικοτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα