Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, t3llis είπε

Την έχω εγώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από άποψη θερμοκρασιών. Την έχω κάνει ένα undervolt και οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια παιχνιδιών είναι από 58-63 βαθμούς κελσίου.  Τους ανεμιστήρες της δεν τους άκουσα ποτέ καθώς δεν χρειάστηκε να τρέξουν σε πολλά rpm  (σε αυτό βοηθάει και το κουτί μου που έχει καλό airflow). Όσον αφορά το coil whine, ακούγεται ένα πολύ ελαφρύ όταν  πιάνω πολλά fps . Πρέπει όμως να εστιάσεις την ακοή σου για να το αντιληφθείς σε ήσυχο περιβάλλον. Παίζω χωρίς ακουστικά και η μουσική του παιχνιδιού συνήθως το καλύπτει. Κατά τα άλλα, να σημειώσω ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με τα drivers και λοιπά. Ελπίζω να σε κάλυψα.

θα μπορούσες να μου πείς κουτί - τροφοδοτικό που έχεις????

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
20 ώρες πριν, alexcrx είπε

θα μπορούσες να μου πείς κουτί - τροφοδοτικό που έχεις????

Ευχαριστώ πολύ

Κουτί: Lian LI O11 vision compact 

PSU : be quiet pure power 12m 1000w

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, t3llis είπε

Κουτί: Lian LI O11 vision compact 

PSU : be quiet pure power 12m 1000w

Μια χαρά , άντε να έρθει και εμένα η δικιά μου γιατί έχω αρρωστήσει...........

Φαντάσου είμαι ακόμα με μια rtx 2080 gaming oc 🤣🤣🤣

Απο κουτί και τροφοδοτικό είμαι καλά (corsair 7000d airflow edition και corsair HX1000i  )

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alexcrx είπε

Μια χαρά , άντε να έρθει και εμένα η δικιά μου γιατί έχω αρρωστήσει...........

Φαντάσου είμαι ακόμα με μια rtx 2080 gaming oc 🤣🤣🤣

Απο κουτί και τροφοδοτικό είμαι καλά (corsair 7000d airflow edition και corsair HX1000i  )

Με το καλό να τη χαρείς! Κι εγώ ήμουν με μια 5700 xt και η αλλαγή ήταν θεαματική!

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ωραια πραγματα. 

Hogwarts Legacy 3x FG εριξα ενα γερο UV οπως κανω παντα + OC κραταει 2857 συχνοτητα και +2000 μνημες στα 17000 me 0.865 ρευματακι και peakarei στα 190-200watt στο Hogwarts τουλαχιστον. Hogsmade max ολα απο 140fps μεχρι 160 που εχω cap. Δεν περιμενα τοσο κρυα την καρτα αλλα το UV κανει θαυματα συν οτι το χαμηλο gpu usage στο hogsmade δινει γερο BN απο 14600KF. 

Δευτερη zotac μετα την 4070ti με μηδεν coin whine απο οτι βλεπω μια ακομα εταιρια που φαινεται διαχρονικα να μην εχουν coil whine οι καρτες της. 

Screenshot-3.png
Screenshot-4.png

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Καλώς τα δεχτήκαμε. 

IMG-20250505-121319.jpg

Τα Rops ειναι ολα εδω

Screenshot-4.png

Μεγιά ρε! Σειρά τώρα να σε δούμε με main 42αρα OLED και τέλος οι αναβαθμίσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Ωραιος! Καλοπαιχνιδη!

1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Μεγιά ρε! Σειρά τώρα να σε δούμε με main 42αρα OLED και τέλος οι αναβαθμίσεις. 

Να ειστε καλα παιδια. 

Σε τηλεοραση δεν παω Σπυρο αν ηταν θα ειχα παει απο καιρο. Αν καποια στιγμη κανα αναβαθμιση την 34αρα oled θα παω σε 5Κ 34αρα η 39αρα. Δεν αποχωριζομαι το ultrawide. Επαιξαν αρκετες 42αρες στα 650 ευρω OLED αλλα επειδη ειχα παλια χρονια και 42αρα plasma και 55αρα VA δεν με κανουν πια συγκριτικα με ενα γερο monitor. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...