Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psyber είπε

Εχει αγοράσει κανείς κάρτα γραφικών μέσω skroutz?

Εγω αυτη που ελαβα σημερα. 

11 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Με γεια Γιώργο!

Να εισαι καλα Γιανναρε. 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Arkin said:

Εγω αυτη που ελαβα σημερα. 

Να εισαι καλα Γιανναρε. 

Μεγεια και να τη χαρείς!!! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το Σκρουτζ αναφέρει ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Ξέρουμε κάτι για αυτό;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psyber είπε

Μεγεια και να τη χαρείς!!! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το Σκρουτζ αναφέρει ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Ξέρουμε κάτι για αυτό;

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Επισημα το skroutz δινει 2 ναι εγω που πηρα τη zotac μολις την εκανα register και δινει 5 χρονια με γραφει 3+2 πανω στο κουτι και απο οτι ξερω και η gigabyte δινει επισημα 4 χρονια η ιδια ανεξαρτητα απο το καταστημα. Δηλαδη αν περασουν τα 2 χρονια μιλας με την εταιρια εφοσον καλυπτει πανω απο 2 μεχρι τα 2 μιλας με skroutz. Και το plaisio δινει 3 το ιδιο στις gpu αλλα τιμες φαρμακι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Πολυ ωραια πραγματα. 

Hogwarts Legacy 3x FG εριξα ενα γερο UV οπως κανω παντα + OC κραταει 2857 συχνοτητα και +2000 μνημες στα 17000 me 0.865 ρευματακι και peakarei στα 190-200watt στο Hogwarts τουλαχιστον. Hogsmade max ολα απο 140fps μεχρι 160 που εχω cap. Δεν περιμενα τοσο κρυα την καρτα αλλα το UV κανει θαυματα συν οτι το χαμηλο gpu usage στο hogsmade δινει γερο BN απο 14600KF. 

Δευτερη zotac μετα την 4070ti με μηδεν coin whine απο οτι βλεπω μια ακομα εταιρια που φαινεται διαχρονικα να μην εχουν coil whine οι καρτες της. 

Screenshot-3.png
Screenshot-4.png

Μεγιες Γιώργο!

Ζοτακ εγγύηση! Η 4090 airo Extreme που είχα ήταν μια από τις καλύτερες 4090 που πέρασαν από τα χέρια μου , σε όλα της.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λαμβάνω σοβαρά το feedback που δίνετε για τη Zotac. Αυτή που πήρε ο Γιώργος είναι η πιο οικονομική υλοποίηση;

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μεγιες Γιώργο!

Ζοτακ εγγύηση! Η 4090 airo Extreme που είχα ήταν μια από τις καλύτερες 4090 που πέρασαν από τα χέρια μου , σε όλα της.

Nα εισαι καλα Νικο. Και η 4070ti zotac που ειχα και εκεινη ηταν πολυ solid μηδεν coil και πολυ κρυα. Ισως απο τις πιο underrated εταιρια αν και εξωτερικο ειναι πιο διαδεδομενη απο παλιοτερα Ελλαδα τα τελευταια χρονια ξεκινησε να αποκταει κοινο και το αξιζει και με το παραπανω. 

4 λεπτά πριν, Psyber είπε

Λαμβάνω σοβαρά το feedback που δίνετε για τη Zotac. Αυτή που πήρε ο Γιώργος είναι η πιο οικονομική υλοποίηση;

Ειναι η MSRP υλοποιηση της zotac για τις 5080 οπως εχει η Palit της gaming pro παιζει σε παραπλησια τιμη και αυτη. Γενικα εδω και αρκετα χρονια ειναι τοσο βαρβατες οι ψυκτρες και γενικα το quality που συνηθως οι πιο ακριβες υλοποιησεις θα σε δωσουν καλυτερο rgb γενικα εμφανιση και ελαχιστα σε θερμοκρασια και θορυβο οπως ηταν καποτε. Για αυτο και το εχω πει οτι ξανα παραπανω ταριφα για πιο ακριβες υλοποιησεις δεν θα δωσω ειδικα οταν κατι zotac palit inno pny gainward προσφερουν πολυ καλο value αναλογικα με αυτο που προσφερουν. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ισως απο τις πιο underrated εταιρια αν και εξωτερικο ειναι πιο διαδεδομενη απο παλιοτερα Ελλαδα τα τελευταια χρονια ξεκινησε να αποκταει κοινο και το αξιζει και με το παραπανω.

Καλορίζικη η νέα κάρτα.

Για την  Zotac πάντως, καθόλου underrated δεν ειναι σαν εταιρεία. 

Τα τελευταία χρόνια ανέβηκε,μετά και την έξοδο της Evga(η 3+2 εγγύηση από τις rtx 3000 ξεκίνησε αν δεν κάνω λάθος).

Πέρυσι μάλιστα είχαν και θέμα με προσωπικά δεδομένα πελατών που είχαν βγει στην φόρα και εγγυήσεις στην Αμερική

https://www.tomshardware.com/tech-industry/cyber-security/zotac-suffers-massive-customer-data-spill-server-misconfiguration-let-anyone-search-customer-rma-documents-via-google

https://www.tomshardware.com/tech-industry/three-pc-companies-in-hot-water-with-ftc-over-warranty-practices-us-agency-says-buyers-can-open-their-products-without-voiding-warranty

Και σε περίοδο mining, είχαν φάει κράξιμο

Απλά επειδή τα τελευταία χρόνια ξέφυγαν οι τιμές στις κάρτες γραφικών και άρα και στα ακριβότερα μοντέλα, ο κόσμος πλέον κοιτάζει περισσότερο σε φθηνότερες υλοποιήσεις/εταιρείες.

Γιαυτό ξαφνικά βλέπουμε κόσμο να κοιτάζει περισσότερο σε εταιρείες τύπου Manli, Zotac, Pny, Inno3d κλπ

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Να ειστε καλα παιδια. 

Σε τηλεοραση δεν παω Σπυρο αν ηταν θα ειχα παει απο καιρο. Αν καποια στιγμη κανα αναβαθμιση την 34αρα oled θα παω σε 5Κ 34αρα η 39αρα. Δεν αποχωριζομαι το ultrawide. Επαιξαν αρκετες 42αρες στα 650 ευρω OLED αλλα επειδη ειχα παλια χρονια και 42αρα plasma και 55αρα VA δεν με κανουν πια συγκριτικα με ενα γερο monitor. 

Καλορίζικη και καλοπαίχνιδη η κάρτα!

Την OLED την έχεις για main οθόνη στο pc? Δεν έχεις θέμα με burn in?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, rioener είπε

Καλορίζικη και καλοπαίχνιδη η κάρτα!

Την OLED την έχεις για main οθόνη στο pc? Δεν έχεις θέμα με burn in?

Να εισαι καλα φιλε μου. Main οθονη την εχω ναι εχω βαλει να εξαφανιζεται η desktop bar και για chrome εχω full screen και με το ποντικι αλλαζω tabs ανοιγω νεα κλεινω κτλ και βολευει πολυ. Καθε 4 ωρες κανει ενα pixel refresh. 1 χρονο και 1 μηνα πριν κανα 2 μηνο κοντα εκανε το μεγαλο panel refresh των 1500 ωρων. Black theme επισης με το dark reader extension και ξενοιαζεις και για βραδινo browsing. Αν εμφανιστει burn in μεσα στα 3 χρονια η dell την αλλαζει με αλλο αμεσα χωρις πολλα πολλα. 

Μπορεις να δεις τα binds που εχω κανει στο synapse για το profile που εχω στον chrome ωστε να κανεις κατι παρομοιο αν φοβασαι περισσοτερο το surfing με την bookmark bar πανω πανω. 

Screenshot-1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη δική μου συνείδηση η Zotac είναι σαφώς ανώτερη από pny, inno3d και palit, ως φήμη, προσωπική εμπειρία δεν έχω. Αυτό που είναι ευχάριστο είναι ότι και στο entry level δεν εμφανίζεται coil whine. Θα περίμενα οι πιο ακριβές εκδόσεις, να το έχουν φροντισμένο αυτό το θέμα, παράλληλα με καλύτερη ψύξη και αηδιες RGB. Ενδιαφέρον το feedback σας και θα το σκεφτώ όταν έρθει η στιγμή. Προς το παρόν είμαι προκατειλημμένος υπέρ Gigabyte gaming oc. Για Asus μακριά και αγαπημένοι....

Επεξ/σία από Psyber
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...