whiteman7 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 6 ώρες πριν, Psyber είπε Εχει αγοράσει κανείς κάρτα γραφικών μέσω skroutz? Μόνο από Insomnia Πάντα από Insomnia
azazil1190 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 6 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Καλοπαιχνιδη @Arkin Σε άλλα νέα 😍 Asus Rog astral santa Barbara edition ( αγορα νόμιμη από επιδόματα κ από πώληση κλεψιμεικων ανακυκλώσιμων υλικών,είμαστε και οικολόγοι παναθεμα μας).😋 1
fremendog Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 9 ώρες πριν, Arkin είπε Καλώς τα δεχτήκαμε. Τα Rops ειναι ολα εδω Με γεια το θηρίο σου, φίλε μου! Καλό gaming! Δώσ' του να καταλάβει! 1
Westbaum Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 39 minutes ago, Arkin said: 4080s max OC vs 5080 max OC χωρις FG. 3000 vs 3200. Για τρέξε αυτά τα settings που είχαμε τρέξει πριν 10 μέρες με oc να δούμε πόσο κοντά είναι.Μην ξανακατεβάζω το demo.
Arkin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Westbaum είπε Για τρέξε αυτά τα settings που είχαμε τρέξει πριν 10 μέρες με oc να δούμε πόσο κοντά είναι.Μην ξανακατεβάζω το demo. Δεν μπορω να τρεξω 4Κ δεν με βγαζει την αναλυση. Κατσε να δοκιμασω με custom να φτιαξω. Επεξ/σία 5 Μαϊου από Arkin
Westbaum Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 15 minutes ago, Arkin said: Δεν μπορω να τρεξω 4Κ δεν με βγαζει την αναλυση. Κατσε να δοκιμασω με custom να φτιαξω. Ναι,ρε DSR από control panel
Arkin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 17 λεπτά πριν, Westbaum είπε Ναι,ρε DSR από control panel Το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει σωστα η καρτα δουλευει απο 60 μεχρι 70%. Custom resolution εφτιαξα. 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 24 λεπτά πριν, Westbaum είπε Ναι,ρε DSR από control panel το dsr κοβει αρκετο performance καπου 8% 2
Arkin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε το dsr κοβει αρκετο performance καπου 8% Custom resolution εφτιαξα και εβαλα απλα την αναλυση. Απο dsr δεν μου εδινε την αναλυση 3840x2160 μολις το εκλεισα τελειως με αφησε να φτιαξω custom.
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Custom resolution εφτιαξα και εβαλα απλα την αναλυση. Απο dsr δεν μου εδινε την αναλυση 3840x2160 μολις το εκλεισα τελειως με αφησε να φτιαξω custom. πως ετρεξες ρε μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη του μονιτορ με custom resolution δεν γινεται αυτο χωρις dldsr on Επεξ/σία 5 Μαϊου από akoinonitos
Arkin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε πως ετρεξες ρε μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη του μονιτορ με custom resolution δεν γινεται αυτο Eκλεισα dsr και εβαλα την 3840x2160 στο monitor και μου την εβγαλε στο παιχνιδι κανονικα. Το ειχα κανει και παλιοτερα με το RE 4 Remake για να δω αν εφταναν τα 12gb vram.
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Eκλεισα dsr και εβαλα την 3840x2160 στο monitor και μου την εβγαλε στο παιχνιδι κανονικα. Το ειχα κανει και παλιοτερα με το RE 4 Remake για να δω αν εφταναν τα 12gb vram. δεν ξερω τι εκανες αλλα αυτο που ετρεξες δεν ηταν σιγουρα 4k εκτος αν εχεις μονιτορ απο το μελλον Επεξ/σία 6 Μαϊου από akoinonitos
Arkin Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε δεν ξερω τι εκανες αλλα αυτο που ετρεξες δεν ηταν σιγουρα 4k εκτος αν εχεις μονιτορ απο το μελλον Ναι δεν ηταν native ειναι λιγο περιεργη η εικονα αλλα η αναλυση ειναι σωστη απλα κανει scaling στην οθονη τρεχεις πρακτικα supersampling και κανει η οθονη downscale στα pixels που εχει. Δεν ξερω αν ειναι σωστο η οχι αλλα μονο ετσι μπορω να βρω το 4Κ στα παιχνιδια ενω πχ το 2560x1440 μου το βγαζει κανονικα οταν το επιλεγω με βαζει μπαρες αριστερα δεξια. Δοκιμασε να κλεισεις το DSR απο το panel τελειως ωστε να σε αφησει να φτιαξεις custom resolution. Επειτα βαλε 3840x2160 επιλεξε την για να τη βαλεις να δεις πως στα βγαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα