Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Psyber είπε

Εχει αγοράσει κανείς κάρτα γραφικών μέσω skroutz?

Μόνο από Insomnia

Πάντα από Insomnia

Δημοσ.
6 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Καλοπαιχνιδη @Arkin

Σε άλλα νέα 😍

Asus Rog astral santa Barbara edition ( αγορα νόμιμη από επιδόματα κ από πώληση κλεψιμεικων ανακυκλώσιμων υλικών,είμαστε και οικολόγοι παναθεμα μας).😋

• Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Καλώς τα δεχτήκαμε. 

IMG-20250505-121319.jpg

Τα Rops ειναι ολα εδω

Screenshot-4.png

Με γεια το θηρίο σου, φίλε μου!

Καλό gaming!

Δώσ' του να καταλάβει!

• Thanks 1
Δημοσ.
39 minutes ago, Arkin said:

4080s max OC vs 5080 max OC χωρις FG. 3000 vs 3200. 

4080s.png
5080.png

Για τρέξε αυτά τα settings που είχαμε τρέξει πριν 10 μέρες με oc να δούμε πόσο κοντά είναι.Μην ξανακατεβάζω το demo.
2025-04-18-234349.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Για τρέξε αυτά τα settings που είχαμε τρέξει πριν 10 μέρες με oc να δούμε πόσο κοντά είναι.Μην ξανακατεβάζω το demo.
2025-04-18-234349.png

Δεν μπορω να τρεξω 4Κ δεν με βγαζει την αναλυση. Κατσε να δοκιμασω με custom να φτιαξω. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
15 minutes ago, Arkin said:

Δεν μπορω να τρεξω 4Κ δεν με βγαζει την αναλυση. Κατσε να δοκιμασω με custom να φτιαξω. 

Ναι,ρε DSR από control panel

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Ναι,ρε DSR από control panel

Το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει σωστα η καρτα δουλευει απο 60 μεχρι 70%. Custom resolution εφτιαξα. 

Screenshot-1.png

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

το dsr κοβει αρκετο performance καπου 8% 

Custom resolution εφτιαξα και εβαλα απλα την αναλυση. Απο dsr δεν μου εδινε την αναλυση 3840x2160 μολις το εκλεισα τελειως με αφησε να φτιαξω custom. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Custom resolution εφτιαξα και εβαλα απλα την αναλυση. Απο dsr δεν μου εδινε την αναλυση 3840x2160 μολις το εκλεισα τελειως με αφησε να φτιαξω custom. 

πως ετρεξες ρε μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη του μονιτορ με custom resolution δεν γινεται αυτο χωρις dldsr on

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

πως ετρεξες ρε μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη του μονιτορ με custom resolution δεν γινεται αυτο 

Eκλεισα dsr και εβαλα την 3840x2160 στο monitor και μου την εβγαλε στο παιχνιδι κανονικα. Το ειχα κανει και παλιοτερα με το RE 4 Remake για να δω αν εφταναν τα 12gb vram. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Eκλεισα dsr και εβαλα την 3840x2160 στο monitor και μου την εβγαλε στο παιχνιδι κανονικα. Το ειχα κανει και παλιοτερα με το RE 4 Remake για να δω αν εφταναν τα 12gb vram. 

δεν ξερω τι εκανες αλλα αυτο που ετρεξες  δεν ηταν σιγουρα 4k εκτος αν εχεις μονιτορ απο το μελλον  :P

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

δεν ξερω τι εκανες αλλα αυτο που ετρεξες  δεν ηταν σιγουρα 4k εκτος αν εχεις μονιτορ απο το μελλον  :P

Ναι δεν ηταν native ειναι λιγο περιεργη η εικονα αλλα η αναλυση ειναι σωστη απλα κανει scaling στην οθονη τρεχεις πρακτικα supersampling και κανει η οθονη downscale στα pixels που εχει. Δεν ξερω αν ειναι σωστο η οχι αλλα μονο ετσι μπορω να βρω το 4Κ στα παιχνιδια ενω πχ το 2560x1440 μου το βγαζει κανονικα οταν το επιλεγω με βαζει μπαρες αριστερα δεξια. Δοκιμασε να κλεισεις το DSR απο το panel τελειως ωστε να σε αφησει να φτιαξεις custom resolution. Επειτα βαλε 3840x2160 επιλεξε την για να τη βαλεις να δεις πως στα βγαζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...