akoinonitos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Μόλις τώρα, Arkin είπε Να σου πω την αληθεια μονο τα παρακατω ειχα πειραξει απο το nvidia app εκεινο που με εδειξες ηταν απο την αρχη στο on. Flickering μονο στα loading screens ομως πουθενα αλλου. Εφοσον αναφερεις οτι με κλειστο θα σταματησει και απο εκει θα το κλεισω αμεσα. Αυτο ηταν παντα Off και για την ακριβεια δεν μπορουσες καν να το τικαρεις παλια ,μετα απο εναν προσφατο driver το βαζει On απο default ,ηταν ο driver που εκαναν πολλοι αναφορες για fickering με τον συγκεκριμενο. 2
Arkin Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτο ηταν παντα Off και για την ακριβεια δεν μπορουσες καν να το τικαρεις παλια ,μετα απο εναν προσφατο driver το βαζει On απο default ,ηταν ο driver που εκαναν πολλοι αναφορες για fickering με τον συγκεκριμενο. Νομιζα οτι με αυτη την επιλογη τη δευτερη δηλαδη ενεργοποιεις το gsync σωστα αλλα μαλλον ειναι κατι αλλο. Θυμαμαι απο την 1070ti υπηρχε και το ειχα ενεργο δηλαδη το πρωτο τικ επειτα το windowed and full screen και τελος το δευτερο τικ. Το δευτερο τικ τι ακριβως κανει? Θα λειτουργει ακομα το gsync/freesync στο παιχνιδι σωστα?
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Νομιζα οτι με αυτη την επιλογη τη δευτερη δηλαδη ενεργοποιεις το gsync σωστα αλλα μαλλον ειναι κατι αλλο. Θυμαμαι απο την 1070ti υπηρχε και το ειχα ενεργο δηλαδη το πρωτο τικ επειτα το windowed and full screen και τελος το δευτερο τικ. Το δευτερο τικ τι ακριβως κανει? Θα λειτουργει ακομα το gsync/freesync στο παιχνιδι σωστα? Ναι δουλευει το vrr κανονικα ρε. Τπτ απολυτως δεν κανει ,μονο flickering δημιουργει. 1
Sarandis Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι δουλευει το vrr κανονικα ρε. Τπτ απολυτως δεν κανει ,μονο flickering δημιουργει. Είσαι σίγουρος οτι λειτουργεί; Γιατί έκανα δοκιμές με το gsync indicator και φαίνεται πως δεν. Το πήρα γραμμή χωρίς indicator όταν άλλαξα monitor και άνοιξα counterstrike να δω πως είναι σε υψηλό refresh rate. Ήταν χειρότερο απο τα 144 που είχα πριν και άρχισα να ψάχνω τι γίνεται Επεξ/σία 7 Μαϊου από Sarandis
amiga500 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στην επιλογή 1 διαλέγεις σε τι περιβάλλον θα ενεργοποιηθεί το G-SYNC , το full screen περιλαμβάνει και το windowed borderless, σε όλες τις πρόσφατες εκδόσεις των windows το borderless window θωρείται full screen. Η επιλογή 3 είναι απαραίτητη για να ενεργοποιηθει το g sync στο G-SYNC compatible monitor που έχουμε επιλέξεi, η επιλογή αυτή υπάρχει μόνο για τα G-SYNC compatible monitors, στα monitors με το G-SYNC module δεν υπάρχει καν η επιλογή (είναι πάντα ενεργή). Το VRR flickering υπάρχει σε όλα τα OLED panels (και VA) αλλά το αντιλαμβάνεσαι μόνο όταν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στα fps και στα frame times καθώς και στην ενεργοποίηση του lfc, όλα αυτά προκαλούν αλλαγές στην φωτεινότητα γιατί αλλάζει το refresh rate της οθόνης. η λύση σε αυτό είναι : 1. Να κλείσεις το VRR ( G-SYNC ,FREESYNC κλπ) , με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό. 2. να βάλεις ένα χαμηλότερο fps cap για να μειώσεις τις διακυμάνσεις αλλά αποφεύγοντας πάντα το χαμηλό κατώφλι του VRR και την ενεργοποίηση του LFC . Όλα αυτά εξαρτώνται απο το κάθε παιχνιδι και θα πρέπει κάθε φορά να προσαρμόζεις τα παραπάνω στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. G -sync + V-SYNC ΟΝ ( στο control panel) Και έλεγχος και ρύθμιση fps cap ανα παιχνίδι και περίπτωση. . Επεξ/σία 7 Μαϊου από amiga500
aplos73 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Αν πάρω μια 5070 και χρησιμοποιήσω το καλώδιο 12VHPWR που έρχεται μαζί με το τροφοδοτικό μου ( BeQuiet Pure Power 12 M ) θα είναι οκ η κάρτα η πρέπει να παραγγείλω το 12v 2x6 ; Διαβάζω απο δω και από εκεί και δεν βγάζω άκρη. Ξέρει κάποιος;
BabisTs Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 7 ώρες πριν, Arkin είπε Stock τελείως ακόμα δεν έχω δοκιμάσει. Σε max oc με 105% power είδα μέχρι 350. Με το uv στα 2800 από 230 μέχρι 260 είδα. Και μεγαλύτερο bios να βάλεις στο συγκεκριμένο game 350-360w παίζει και με peak στα 370w σε μένα με 450ρι bios πάνω ...είναι κλειδωμένο το voltage στις 5000 και δεν φουλαρουν τα watt σαν τις 4000 series. 1
Arkin Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 7 λεπτά πριν, BabisTs είπε Και μεγαλύτερο bios να βάλεις στο συγκεκριμένο game 350-360w παίζει και με peak στα 370w σε μένα με 450ρι bios πάνω ...είναι κλειδωμένο το voltage στις 5000 και δεν φουλαρουν τα watt σαν τις 4000 series. Ναι το παρατηρησα νομιζω ειδα μεχρι 1.015 ρευμα? Με το firestorm με κρατησε μεχρι 3225 σταθερα σε ολο το benchmark του wukong και 18000 οι μνημες. Και σε UV πεφτει το ρευμα αρκετα παραπανω απο τις 4000 ακομα και κατω απο 0.800 ειδα για 2500-2600 συχνοτητα και 180-200 watt ρευμα. Θα το ξεκλειδωσουν λογικα σιγα σιγα.
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Sarandis είπε Είσαι σίγουρος οτι λειτουργεί; Γιατί έκανα δοκιμές με το gsync indicator και φαίνεται πως δεν. Το πήρα γραμμή χωρίς indicator όταν άλλαξα monitor και άνοιξα counterstrike να δω πως είναι σε υψηλό refresh rate. Ήταν χειρότερο απο τα 144 που είχα πριν και άρχισα να ψάχνω τι γίνεται Ξανα λεω αυτη η επιλογη μεχρι και πριν τις 50xx ηταν grained δεν μπορουσες να την τικαρεις ,τωρα προσφατα το εκαναν που προσθεσαν και καλα καποια Monitors σε καποιον driver. Μεχρι τωρα το refresh rate indicator του Monitor δεν μου δουλευε εμενε κολλημενο στα 360hz αλλα το Vrr δουλευε μια χαρα ,δεν ειχα ιχνος απο tearing ποτε. Παντα στις ρυθμισεις των windows εβλεπα αυτο με nvidia καρτα. Με την επιλογη enable settings σου δειχνει αυτο ,supported by driver και δωρο το flickering Δεν γινεται να μην δουλευει το vrr γιατι θα το ειχαν πει σε ολα τα reviews του μονιτορ αφου δεν μπορουσες να επιλεξεις μεχρι προτινος το enable gsync settings . Βεβαια μπορεις να το δοκιμασεις και μονος σου να πεις αν βλεπεις καποια διαφορα, κανε μια δοκιμη και πες Επεξ/σία 7 Μαϊου από akoinonitos
just_a_dude Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) @akoinonitos Εγώ την έχω on εκείνη την επιλογή στο nvidia app και μου λέει αυτό. Δεν λέει supported by driver Επεξ/σία 7 Μαϊου από just_a_dude
sattack Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 2 ώρες πριν, aplos73 είπε Αν πάρω μια 5070 και χρησιμοποιήσω το καλώδιο 12VHPWR που έρχεται μαζί με το τροφοδοτικό μου ( BeQuiet Pure Power 12 M ) θα είναι οκ η κάρτα η πρέπει να παραγγείλω το 12v 2x6 ; Διαβάζω απο δω και από εκεί και δεν βγάζω άκρη. Ξέρει κάποιος; Ο Aris ΗWBuster και η Corsair εχουν γράψει ότι στα καλώδια δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά μεταξύ 12VHPWR και 12v 2x6. Οπότε για ποιο λόγο να πιστέψουμε το αντίθετο?
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 28 λεπτά πριν, just_a_dude είπε @akoinonitos Εγώ την έχω on εκείνη την επιλογή στο nvidia app και μου λέει αυτό. Δεν λέει supported by driver εσυ εισαι κολλητος του jensen γιαυτο! 1
chrisde Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μπορεί να είναι ανάλογα την οθόνη/tv. Καταρχάς αυτά τα δυο είναι το ίδιο: και σε εμένα μου απενεργοποιούν το gsync. Δεν έχω θέματα flickering βέβαια, πολύ σπάνια σε loading screens που δεν με απασχολεί καν. Υγ) Καλά ρε έχετε hdr συνέχεια ανοιχτό; Επεξ/σία 7 Μαϊου από chrisde 2
just_a_dude Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Flickering στα loading screens είχα και με την 7900ΧΤ. Είναι θέμα oled αυτό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα