Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εχει τυχει ποτε να περασετε driver απο 50xx σε 40xx ?

Αν ειναι αποκλειστικα για 5000 καλυτερα να μην περαστει πανω σε αλλης γενιας καρτας. 

• Απαντ. 13,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν ειναι αποκλειστικα για 5000 καλυτερα να μην περαστει πανω σε αλλης γενιας καρτας. 

Για τους οφισιαλ λεω ,δεν εχουν καμια  διαφορα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Για τους οφισιαλ λεω ,δεν εχουν καμια  διαφορα

Αυτοι ειναι ιδιοι 100% ναι. Απλα μερικες φορες βγαζουν μονο πχ για μια γενια αυτους δεν τους περνας. Οι επισημοι στο 99.9% ειναι ιδιοι για οσες καρτες υποστηριζονται απο οσο ξερω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι απλα μου βρωμαει λιγο ,το τρεξτε τις 50xx με αυτον τον driver και τις 40xx με αυτον που σας εχουμε ηδη στειλει.  Δειχνει οτι παιζει  πολυ τσαπατσουλια με τους drivers

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Τσαπατσουλιά ξετσαπατσουλιά η 4090 την περνάει από πάνω την 5080, όπως ήταν αναμενόμενο..Το 25% δεν κλείνει με κανένα OC/UV κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι για τις 12αρες κάρτες. Παίζω τώρα Last of 2. Σε 4Κ με DLSS Performance και FG βλέπω λίγο πάνω από 11GB used (και είμαι ακόμη στην αρχή, μπορεί στην συνέχεια να έχει πιο βαριά σημεία), που σημαίνει ότι η 5070 έχει λιγότερο από 1GB "αέρα" σε καινούργιο game που δεν έχει καν RT και με 1080p rendered.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τσαπατσουλιά ξετσαπατσουλιά η 4090 την περνάει από πάνω την 5080, όπως ήταν αναμενόμενο..Το 25% δεν κλείνει με κανένα OC/UV κλπ.

Η σωστή σύγκριση είναι overclock vs overclock και όχι να έχεις την μια κάρτα stock και την άλλη overclock,δεν βγάζει νόημα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Η σωστή σύγκριση είναι overclock vs overclock και όχι να έχεις την μια κάρτα stock και την άλλη overclock,δεν βγάζει νόημα.

Αλλο λεει ,οτι ακομα και oced η 5080 δεν φτανει 4090 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Κάτι για τις 12αρες κάρτες. Παίζω τώρα Last of 2. Σε 4Κ με DLSS Performance και FG βλέπω λίγο πάνω από 11GB used (και είμαι ακόμη στην αρχή, μπορεί στην συνέχεια να έχει πιο βαριά σημεία), που σημαίνει ότι η 5070 έχει λιγότερο από 1GB "αέρα" σε καινούργιο game που δεν έχει καν RT και με 1080p rendered.

Oι 12αρες εχουν μικροτερο usage απο τις 16αρες και φυσικα δεν θα παιξουν 4Κ αλλα 1440p .

Screenshot_1.jpg

• Haha 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Oι 12αρες εχουν μικροτερο usage απο τις 16αρες και φυσικα δεν θα παιξουν 4Κ αλλα 1440p .

Screenshot_1.jpg

Δεν ξέρω αν διάβασες το post μου αλλά δεν μιλήσα για 4Κ. Μίλησα για 1080p rendered.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Δεν ξέρω αν διάβασες το post μου αλλά δεν μιλήσα για 4Κ. Μίλησα για 1080p rendered.

H 12αρα δεν εχει DLSS;
Οτι εκανες εσυ σε 4Κ θα το κανει σε 1440p.
Θα βαλει 1440p DLSS Q και αν θελει παραπανω fps θα βαλει perf.

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Τι ερώτηση είναι αυτή;

Εσυ ετρεξες 4K DLSS perf
Aυτος που εχει 5070 και 1440P monitor θα τρεξει 1440p DLSS Q/Perf
Ειναι το ιδιο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Εσυ ετρεξες 4K DLSS perf
Aυτος που εχει 5070 και 1440P monitor θα τρεξει 1440p DLSS Q/Perf
Ειναι το ιδιο;

1440p perf δεν βλέπεται. 4Κ perf είναι 1080p και 1440p quality είναι 960p, σιγά τη διαφορά. Πάλι κοντά στα 11GB θα είναι. Και επίσης από τη στιγμή που το DLSS4 είναι τόσο καλό και οι τιμές των 4Κ monitors έχουν πέσει γιατί να πάρεις 1440p; Θες απλά κάρτα να τραβάει σε 1080p, που η 5070 τραβάει. Αλλά θα είσαι με το ζόρι από θέμα vram, ίσως και να ξεμένεις σε κάποια. Αυτό θέλω να πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

1440p perf δεν βλέπεται. 4Κ perf είναι 1080p και 1440p quality είναι 960p, σιγά τη διαφορά. Πάλι κοντά στα 11GB θα είναι. Και επίσης από τη στιγμή που το DLSS4 είναι τόσο καλό και οι τιμές των 4Κ monitors έχουν πέσει γιατί να πάρεις 1440p; Θες απλά κάρτα να τραβάει σε 1080p, που η 5070 τραβάει. Αλλά θα είσαι με το ζόρι από θέμα vram, ίσως και να ξεμένεις σε κάποια. Αυτό θέλω να πω.

Αφου τα εχουμε τα νουμερα γιατι παμε μεσω Λαμιας και κανουμε υποθεσεις;
Tωρα οσον αφορα τα monitor τι σημασια εχει ποσο εχουν ,σημασια εχει τι monitor εχει .
Αν ειχε παραπανω χρηματα θα αγοραζε 5070Ti και οχι 5070+monitor για να παιζει DLSS Perf.

Screenshot_3.jpg

Screenshot_2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...