Arkin Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εχει τυχει ποτε να περασετε driver απο 50xx σε 40xx ? Αν ειναι αποκλειστικα για 5000 καλυτερα να μην περαστει πανω σε αλλης γενιας καρτας.
akoinonitos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν ειναι αποκλειστικα για 5000 καλυτερα να μην περαστει πανω σε αλλης γενιας καρτας. Για τους οφισιαλ λεω ,δεν εχουν καμια διαφορα
Arkin Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Για τους οφισιαλ λεω ,δεν εχουν καμια διαφορα Αυτοι ειναι ιδιοι 100% ναι. Απλα μερικες φορες βγαζουν μονο πχ για μια γενια αυτους δεν τους περνας. Οι επισημοι στο 99.9% ειναι ιδιοι για οσες καρτες υποστηριζονται απο οσο ξερω.
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ναι απλα μου βρωμαει λιγο ,το τρεξτε τις 50xx με αυτον τον driver και τις 40xx με αυτον που σας εχουμε ηδη στειλει. Δειχνει οτι παιζει πολυ τσαπατσουλια με τους drivers Επεξ/σία 10 Μαϊου από akoinonitos
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου Τσαπατσουλιά ξετσαπατσουλιά η 4090 την περνάει από πάνω την 5080, όπως ήταν αναμενόμενο..Το 25% δεν κλείνει με κανένα OC/UV κλπ.
just_a_dude Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κάτι για τις 12αρες κάρτες. Παίζω τώρα Last of 2. Σε 4Κ με DLSS Performance και FG βλέπω λίγο πάνω από 11GB used (και είμαι ακόμη στην αρχή, μπορεί στην συνέχεια να έχει πιο βαριά σημεία), που σημαίνει ότι η 5070 έχει λιγότερο από 1GB "αέρα" σε καινούργιο game που δεν έχει καν RT και με 1080p rendered. Επεξ/σία 10 Μαϊου από just_a_dude 2 1
nikos5800 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τσαπατσουλιά ξετσαπατσουλιά η 4090 την περνάει από πάνω την 5080, όπως ήταν αναμενόμενο..Το 25% δεν κλείνει με κανένα OC/UV κλπ. Η σωστή σύγκριση είναι overclock vs overclock και όχι να έχεις την μια κάρτα stock και την άλλη overclock,δεν βγάζει νόημα.
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 46 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Η σωστή σύγκριση είναι overclock vs overclock και όχι να έχεις την μια κάρτα stock και την άλλη overclock,δεν βγάζει νόημα. Αλλο λεει ,οτι ακομα και oced η 5080 δεν φτανει 4090 3
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Κάτι για τις 12αρες κάρτες. Παίζω τώρα Last of 2. Σε 4Κ με DLSS Performance και FG βλέπω λίγο πάνω από 11GB used (και είμαι ακόμη στην αρχή, μπορεί στην συνέχεια να έχει πιο βαριά σημεία), που σημαίνει ότι η 5070 έχει λιγότερο από 1GB "αέρα" σε καινούργιο game που δεν έχει καν RT και με 1080p rendered. Oι 12αρες εχουν μικροτερο usage απο τις 16αρες και φυσικα δεν θα παιξουν 4Κ αλλα 1440p . 3
just_a_dude Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Oι 12αρες εχουν μικροτερο usage απο τις 16αρες και φυσικα δεν θα παιξουν 4Κ αλλα 1440p . Δεν ξέρω αν διάβασες το post μου αλλά δεν μιλήσα για 4Κ. Μίλησα για 1080p rendered. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Δεν ξέρω αν διάβασες το post μου αλλά δεν μιλήσα για 4Κ. Μίλησα για 1080p rendered. H 12αρα δεν εχει DLSS; Οτι εκανες εσυ σε 4Κ θα το κανει σε 1440p. Θα βαλει 1440p DLSS Q και αν θελει παραπανω fps θα βαλει perf. 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Κάτι για τις 12αρες κάρτες. Παίζω τώρα Last of 2. Σε 4Κ με DLSS Performance και FG βλέπω λίγο πάνω από 11GB used (και είμαι ακόμη στην αρχή, μπορεί στην συνέχεια να έχει πιο βαριά σημεία), που σημαίνει ότι η 5070 έχει λιγότερο από 1GB "αέρα" σε καινούργιο game που δεν έχει καν RT και με 1080p rendered. Επεξ/σία 10 Μαϊου από BlurayMoviesGreece
just_a_dude Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε H 12αρα δεν εχει DLSS; Τι ερώτηση είναι αυτή;
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Τι ερώτηση είναι αυτή; Εσυ ετρεξες 4K DLSS perf Aυτος που εχει 5070 και 1440P monitor θα τρεξει 1440p DLSS Q/Perf Ειναι το ιδιο; Επεξ/σία 10 Μαϊου από BlurayMoviesGreece
just_a_dude Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Εσυ ετρεξες 4K DLSS perf Aυτος που εχει 5070 και 1440P monitor θα τρεξει 1440p DLSS Q/Perf Ειναι το ιδιο; 1440p perf δεν βλέπεται. 4Κ perf είναι 1080p και 1440p quality είναι 960p, σιγά τη διαφορά. Πάλι κοντά στα 11GB θα είναι. Και επίσης από τη στιγμή που το DLSS4 είναι τόσο καλό και οι τιμές των 4Κ monitors έχουν πέσει γιατί να πάρεις 1440p; Θες απλά κάρτα να τραβάει σε 1080p, που η 5070 τραβάει. Αλλά θα είσαι με το ζόρι από θέμα vram, ίσως και να ξεμένεις σε κάποια. Αυτό θέλω να πω.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε 1440p perf δεν βλέπεται. 4Κ perf είναι 1080p και 1440p quality είναι 960p, σιγά τη διαφορά. Πάλι κοντά στα 11GB θα είναι. Και επίσης από τη στιγμή που το DLSS4 είναι τόσο καλό και οι τιμές των 4Κ monitors έχουν πέσει γιατί να πάρεις 1440p; Θες απλά κάρτα να τραβάει σε 1080p, που η 5070 τραβάει. Αλλά θα είσαι με το ζόρι από θέμα vram, ίσως και να ξεμένεις σε κάποια. Αυτό θέλω να πω. Αφου τα εχουμε τα νουμερα γιατι παμε μεσω Λαμιας και κανουμε υποθεσεις; Tωρα οσον αφορα τα monitor τι σημασια εχει ποσο εχουν ,σημασια εχει τι monitor εχει . Αν ειχε παραπανω χρηματα θα αγοραζε 5070Ti και οχι 5070+monitor για να παιζει DLSS Perf. Επεξ/σία 10 Μαϊου από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα