icenex Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγω...που ειμαι με το χερι στην σκανδαλη για να χτυπησω αυτην την οθόνη και ειμαι με 4070s. Επεξ/σία 10 Μαϊου από icenex
valantis123 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 λεπτό πριν, icenex είπε Εγω...που ειμαι με το χερι στην σκανδαλη για χτυπησω αυτην την οθόνη και ειμαι με 4070s. Αν δεν βιάζεσαι άραξε λογικά θα την κάνει και καμία προσφορά κάποια στιγμή.
icenex Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Μόλις τώρα, valantis123 είπε Αν δεν βιάζεσαι άραξε λογικά θα την κάνει και καμία προσφορά κάποια στιγμή. Αυτο περιμενω τοσο καιρο αλλα δεν βλεπω προκοπη και ηδη η παλια οθονη τα εχει παιξει και τρεμοπαιζει.Περι προσφορων που λες εχει παρει το ματι σου να κανουν προσφορες στο ελληνικο official site γιατι μονο στο dell.com ειδα την εν λογω οθονη απο 1199$ στα 799$.Λογικα αν βαλεις τελωνειο,μεταφορικα φπα μια η αλλη βγαινει. Εντω μεταξυ συζητατε περι οθονες κ αναλυσεις κ καρτες λες κ ολοι εχουμε ιδια κριτηρια κ απαιτησεις.Εδω αυτη που εχω που ειναι 1440p 144hz την πηρα πριν 10 χρονια και την συνδυασα με μια 970...Ναι οκ αγκωμαχουσε η καρτα αλλα κλαιν κατεβασα μερικα options και επαιξε κομπλε. 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αφού σου είπα ότι και με την 4070 σε 1440p είχα θέμα με τα 12GB σε κάποια games ακόμη και με DLSS Quality 18 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Η συζήτηση πάει κάπως έτσι: Λογικο ειναι να εχεις θεμα οταν αγοραζεις μια mid range 1440p οπως η 4070 και εχεις την απαιτηση να παιξεις Ultra Settings Ray Tracing + FG +μπουκαλι απο τον 5600. Αν μπορουσε να τα καταφερει η 4070 σε τετοια settings ,θα αγοραζαμε 4070Ti για 4Κ. Αυτα τα settings ηταν για 4070Ti χωρις μπουκαλι. H 4070 ηταν για 1440p DLSS Q, High settings και η 4070Ti για 1440p DLSS Q Ultra. Ποια games ειχαν προβλημα να μας που και οι @Arkin Tampas αν τα επαιξαν και τι θεμα ειχαν με τα 12. Επεξ/σία 10 Μαϊου από BlurayMoviesGreece 1 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 12 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω...που ειμαι με το χερι στην σκανδαλη για να χτυπησω αυτην την οθόνη και ειμαι με 4070s. Πάρτην χθες απλά 😉 2
just_a_dude Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε Λογικο ειναι να εχεις θεμα οταν αγοραζεις μια mid range 1440p οπως η 4070 και εχεις την απαιτηση να παιξεις Ultra Settings Ray Tracing + FG +μπουκαλι απο τον 5600. Αν μπορουσε να τα καταφερει η 4070 σε τετοια settings ,θα αγοραζαμε 4070Ti για 4Κ. Αυτα τα settings ηταν για 4070Ti χωρις μπουκαλι. H 4070 ηταν για 1440p DLSS Q, High settings και η 4070Ti για 1440p DLSS Q Ultra. Ότι να ναι. 7800Χ3D είχα με την 4070. Μια χαρά FPS έχει η 4070 με DLSS Quality 1440p αλλά τα frame times είναι τραμπάλα σε κάποια σημεία γιατί δεν φτάνει η vram. Τώρα αν εσύ θες να κάνεις τον δικηγόρο του πετσινου, κάνε ότι θες. 4
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω...που ειμαι με το χερι στην σκανδαλη για να χτυπησω αυτην την οθόνη και ειμαι με 4070s. Θα πεσουν και αυτες, βγηκαν νεα μοντελα απο LG και MSI σε LED. Eγω δεν την πηρα γιατι ειναι ξαπλωστρα, αν ηταν Flat θα την ειχα παρει τοτε που τη ποσταρα στα 800€. 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ότι να ναι. 7800Χ3D είχα με την 4070. Μια χαρά FPS έχει η 4070 με DLSS Quality 1440p αλλά τα frame times είναι τραμπάλα σε κάποια σημεία γιατί δεν φτάνει η vram. Τώρα αν εσύ θες να κάνεις τον δικηγόρο του πετσινου, κάνε ότι θες. Εγω θυμαμαι εσενα και τον Arkin με 5600 και 4070/4070Ti να λετε για μπουκαλια. Τον 3D τον πηρες μαζι με τη 4070 η μετα απο κανα χρονο; Μπορει να θυμαμαι και λαθος. Επεξ/σία 10 Μαϊου από BlurayMoviesGreece
BabisTs Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 24 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω...που ειμαι με το χερι στην σκανδαλη για να χτυπησω αυτην την οθόνη και ειμαι με 4070s. https://www.amazon.de/dp/B0CVQGSRZ9?tag=haggle-web-de-21&linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB Στα 900 είναι πολύ καλό deal 6
whiteman7 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 52 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω...που ειμαι με το χερι στην σκανδαλη για να χτυπησω αυτην την οθόνη και ειμαι με 4070s. Λαθος αυτη η οθονη για την 4070s 1
valantis123 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 ώρα πριν, icenex είπε Αυτο περιμενω τοσο καιρο αλλα δεν βλεπω προκοπη και ηδη η παλια οθονη τα εχει παιξει και τρεμοπαιζει.Περι προσφορων που λες εχει παρει το ματι σου να κανουν προσφορες στο ελληνικο official site γιατι μονο στο dell.com ειδα την εν λογω οθονη απο 1199$ στα 799$.Λογικα αν βαλεις τελωνειο,μεταφορικα φπα μια η αλλη βγαινει. Εντω μεταξυ συζητατε περι οθονες κ αναλυσεις κ καρτες λες κ ολοι εχουμε ιδια κριτηρια κ απαιτησεις.Εδω αυτη που εχω που ειναι 1440p 144hz την πηρα πριν 10 χρονια και την συνδυασα με μια 970...Ναι οκ αγκωμαχουσε η καρτα αλλα κλαιν κατεβασα μερικα options και επαιξε κομπλε. Ε αν έχεις θέματα και χρειάζεσαι οθόνη παίρνεις αναγκαστικά τώρα μην παίζεις σαν πλεμπα αφού τα έπαιξε. Με καρτα παίζεις ότι μπορείς απο backlog με αυτήν ρίχνεις και λίγο ρυθμίσεις και όταν πάρεις κάρτα θα έχουν βγάλει και patches στα τελευταία games, win win.
icenex Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Θα πεσουν και αυτες, βγηκαν νεα μοντελα απο LG και MSI σε LED. Eγω δεν την πηρα γιατι ειναι ξαπλωστρα, αν ηταν Flat θα την ειχα παρει τοτε που τη ποσταρα στα 800€. Λες τοτε απο ενα μαγαζι στο σκρουτζ που ειχε μετρημενα στα δαχτυλα καποια κομματια?Αν δεν κανω λαθος δεν προλαβε κανεις απο το φορουμ να τσιμπησει μια. Οσοι την εχουν λενε οτι το curved δεν ειναι πολυ...Σαν το τραγουδι της καλομοιρα κι ολο περιμενω ειμαι αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ με την τιμη. 37 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Λαθος αυτη η οθονη για την 4070s Μια χαρα ειναι ή μηπως θα μεινω με 4070s για παντα? ασε που τωρα παιζω παλιοτερους τιτλους και ανετα σηκωνει τα 4κ η 4070s. Επεξ/σία 10 Μαϊου από icenex
just_a_dude Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Τόσο καλό που είναι το DLSS4 μια χαρά είναι και τα 4Κ monitors και ας μην έχεις 5090, γιατί θα παίζεις με DLSS performance, δηλαδή 1080p rendered. Οθόνη άλλωστε αγοράζεις μια φορά και την κρατάς χρόνια δεν αλλάζεις με κάθε γενιά κάρτας γραφικών. Οπότε αν ο πυρήνας της κάρτας μπορεί να τρέξει μια χαρά με 60αρι σε 4Κ DLSS4 Performance, βάζεις και FG και είσαι τέλειος. Εκτός αν ο πετσινος επίτηδες έχει βάλει 12GB μόνο και μόνο για να πας στο πιο ακριβό sku. 5
Arkin Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 57 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Θα πεσουν και αυτες, βγηκαν νεα μοντελα απο LG και MSI σε LED. Eγω δεν την πηρα γιατι ειναι ξαπλωστρα, αν ηταν Flat θα την ειχα παρει τοτε που τη ποσταρα στα 800€. Εγω θυμαμαι εσενα και τον Arkin με 5600 και 4070/4070Ti να λετε για μπουκαλια. Τον 3D τον πηρες μαζι με τη 4070 η μετα απο κανα χρονο; Μπορει να θυμαμαι και λαθος. Με 8700k ειχα πολυ γερο BN με 4070ti ακομα και σε raster. Πηρα 5700x εστρωσε αρκετα σε raster αλλα σε ray tracing δραμα ειδα και 50-60% gpu usage. Πηρα 4080s και ειδα και 40% gpu usage πηρα 5700x3D ο οποιος την παλεψε αλλα οσα θελουν πυρηνα απλα οχι ενω οπου δουλευε η 3d cache εδωσε πονο. Ο 14600KF μεχρι στιγμης μου δινει 99% gpu usage με την 5080 και μονο κατι Hogwarts στο hogsmade και πιστευω και το jedi survivor με το ray tracing θα πεφτει στο 80-85 gpu usage που με το FG απλα δεν σε νοιαζει. Στο spiderman morales με 5700x3D στο πολυ γρηγορο swing επεφταν τα fps πολυ κατω απο 50 ενω ο 14600KF κραταει 90+ παντα μονιμα 162 δηλαδη με FG ενω με 5700x3D επεφτα και στα 130 καποιες φορες γιατι επεφταν πολυ τα base. Οσον αγορα τη vram. Με την 4070ti μεχρι οταν την ειχα το 2077 την ειχε τερματισει με path tracing αλλα μηδεν stutters ετρεχε μια χαρα με FG κανονικα ενω ειχα δοκιμασει και RE 4 το οποιο γονατιζε τις vram και ειχα βαλει 4Κ αναλυση ηταν φουλ απο την αρχη αλλα μιση ωρα που επαιξα να τεσταρω δεν ειχα καποιο θεμα οποτε δεν σημαινει οτι φουλ vram θα εχουμε 100% θεματα. Και με το indiana ετσι max μονιμα με 4080s αλλα μηδεν προβληματα. Οταν ειχα παρει την 6800xt η οποια κοντραρονταν με 3080 η οποια ειχε 10 λεω σε 10 δεν παω και ηθελα 16. Ελα ομως που απλα φοβομουν να ανοιξω ray tracing. Με το guardians of the galaxy με το ζορι το ειχα low γιατι ηταν πολυ ομορφο στις επιφανειες και παλι επεφταν αρκετα τα frames. Αν ειχα 3080 μπορει να γεμιζε η vram αλλα το ray tracing θα ηταν στο max παντα στα τοτε παιχνιδια. Δεν φερνει μια vram την ανοιξη ειδικα σε αναλυσεις κατω απο 4Κ και πολυ σημαντικοτερα ειναι τα upscaling/fg/ray tracing/path tracing. Και ακομα και σε 4Κ σε ποσα θα δουμε πανω απο 16gb vram? 2-3-4 παιχνιδια? Ε ριξε μια σκαλα τα textures η πεσε σε balanced upscaling δεν θα γινει κατι. Ναι η nvidia ειναι ολιγαρκης στη vram ανεκαθεν ηταν απο εποχες 1060 με τα 3/6 ενω 570 ειχαν 8 αλλα εχει αλλα καλα. Και οπως φαινεται οσοι πηγαν σε 7000 σειρα με τα 20 και 24 καταλαβαν οτι απλα ειναι αχρηστα στο 99.9% των περιπτωσεων και γυρισαν σε 9070xt η σε nvidia με 16 για να εχουν ολα τα καλα του fsr 4 dlss ray tracing κτλ. 1
icenex Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, valantis123 είπε Ε αν έχεις θέματα και χρειάζεσαι οθόνη παίρνεις αναγκαστικά τώρα μην παίζεις σαν πλεμπα αφού τα έπαιξε. Με καρτα παίζεις ότι μπορείς απο backlog με αυτήν ρίχνεις και λίγο ρυθμίσεις και όταν πάρεις κάρτα θα έχουν βγάλει και patches στα τελευταία games, win win. Ακομη παλεύεται η οθόνη γιατί μου κανει το εξής παράδοξο.Αλλαζω τα herz και από την πρώτη εικόνα με περα περα ασπριλα, γίνεται η ασπριλα στην κάτω γωνία δεξιά οπως στην δεύτερη εικονα. Επεξ/σία 10 Μαϊου από icenex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα