Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, philos είπε

Άσχετο, για ποιο λόγο αυτή η υλοποίηση της Gigabyte RTX 5080 είναι φθηνότερη;

https://www.skroutz.gr/s/58543791/Gigabyte-GeForce-RTX-5080-16GB-GDDR7-Gaming-OC-Karta-Grafikon.html

Δηλαδή ουσιαστικά κινείται σε τιμές 5070 Ti καλών μαρκών ή 5080 τύπου Manli, Gainward, Zotac, Palit.

Εδώ όμως μιλάμε για Gigabyte και με μπερδεύει.

Εξαιρετική υλοποίηση η GAMING της Gigabyte

Πήγαινε άφοβα

14 ώρες πριν, music_lover είπε

Αυτή τι λέει σαν υλοποίηση? Η Shadow της MSI. Θερμοκρασίες? Θόρυβος?

Zero Coil Whine

38db idle

44db full load

Κυριολεκτικά αθόρυβη και παιρνει πολύ OC

Καλυτερη από Ventus και υψηλότερα χρονισμένη

Την παίρνεις με κλειστά μάτια

13 ώρες πριν, akoinonitos είπε

μακρυα απο ventus / shadow ,απο τα χειροτερα temps τα τελευταια χρονια 

Κάπου κάνεις λάθος ειδικά με Shadow 5080

Την έχουμε δουλέψει και ξέρουμε

Την έχεις χρησιμοποιήσει και το λες ?

10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

14700k και 5080 εχει μπουκαλι;

Ρωταω γιατι λεω να αφηνω τον μικρο 2 ωρες την βδομαδα να παιζει κανενα παιχνιδακι μην μου πει ασε μας ρε πατερα με την σαβουρα ολο μπουκαλι τρωω.

😂

κανενα bottleneck

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, whiteman7 είπε

Εξαιρετική υλοποίηση η GAMING της Gigabyte

Πήγαινε άφοβα

Zero Coil Whine

38db idle

44db full load

Κυριολεκτικά αθόρυβη και παιρνει πολύ OC

Καλυτερη από Ventus και υψηλότερα χρονισμένη

Την παίρνεις με κλειστά μάτια

Κάπου κάνεις λάθος ειδικά με Shadow 5080

Την έχουμε δουλέψει και ξέρουμε

Την έχεις χρησιμοποιήσει και το λες ?

κανενα bottleneck

Σε τι αναλυση παιζεις?

Βαλε ενα παιχνιδι με path tracing πχ cyberpunk χωρις fg , την καρτα stock default fan curve κλπ ,  χωρις vsync η κοφτη στα fps ,και βαλε το afterburner να κανει monitoring , gpu temp ,watt, ρολοι της καρτας και το rpm  των ανεμιστηρων ,αστο ενα 10 λεπτο να καθεται και ανεβασε screenshot

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σε τι αναλυση παιζεις?

Βαλε ενα παιχνιδι με path tracing πχ cyberpunk χωρις fg , την καρτα stock default fan curve κλπ ,  χωρις vsync η κοφτη στα fps ,και βαλε το afterburner να κανει monitoring , gpu temp ,watt, ρολοι της καρτας και το rpm  των ανεμιστηρων ,αστο ενα 10 λεπτο να καθεται και ανεβασε screenshot

3440 * 1440 ολα full, πάντα χωρίς fg, πάντα stock (μόνο OC σε 3d mark)

Δε βάζω ποτέ vsync και σε monitoring sto msi είναι η απόλυτη σταθερότητα ... τι προσπαθείς να μου πεις ?

Σε ξαναρωταω , εχεις ασχοληθει με τη συγκεκριμενη κάρτα ?

To screenshot είναι  πριν παω σε 5090 - i9 14900k - και μνημες με cas28 (check signature)

Screenshot (7).png

Επεξ/σία από whiteman7
Δημοσ.

67 βαθμοί με 1500rpm ή 2400rpm?

Μία σκέτη θερμοκρασία δεν λέει απαραίτητα κάτι.

Χλωμό να κράτησε 67 χωρίς undervolt με λιγότερες από 2000 στροφές.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inler είπε

67 βαθμοί με 1500rpm ή 2400rpm?

Μία σκέτη θερμοκρασία δεν λέει απαραίτητα κάτι.

Χλωμό να κράτησε 67 χωρίς undervolt με λιγότερες από 2000 στροφές.

Κανένα undervolt παιδια, στο 3d mark οι τιμες είναι μονο σε OC me +375 core και +2000 memory

έχω και τεστ με πολύ καλύτερες θερμοκρασίες

Η MSI Shadow 5080 είναι θηριάκι

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

3440 * 1440 ολα full, πάντα χωρίς fg, πάντα stock (μόνο OC σε 3d mark)

Δε βάζω ποτέ vsync και σε monitoring sto msi είναι η απόλυτη σταθερότητα ... τι προσπαθείς να μου πεις ?

Σε ξαναρωταω , εχεις ασχοληθει με τη συγκεκριμενη κάρτα ?

To screenshot είναι  πριν παω σε 5090 - i9 14900k - και μνημες με cas28 (check signature)

Screenshot (7).png

Ζητησα κατι συγκεκριμενο για να αποδειξεις τα λεγομενα σου ,εφοσον δεν την εχεις πλεον δεν εχει νοημα να το συζηταμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό λέω με τα ρολόγια αυτά το 67 βγήκε με 1500rpm ή στο 100% και 2500rpm?

Δημοσ.

Υπομονή λογικά τέλος της βδομάδας θα έχω τελειώσει τον υπολογιστη και θα ανεβάσω εγώ κανένα τεστ από την Shadow

Απλά θα είναι στοκ γιατί δεν έχω ασχοληθεί με UV OC κλπ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Inler είπε

Αυτό λέω με τα ρολόγια αυτά το 67 βγήκε με 1500rpm ή στο 100% και 2500rpm?

auto στο afterburner

sto screenshot σε stock ρυθμισεις πάντα auto τα fans

Screenshot 8.png

7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ζητησα κατι συγκεκριμενο για να αποδειξεις τα λεγομενα σου ,εφοσον δεν την εχεις πλεον δεν εχει νοημα να το συζηταμε.

Ζητησες κάτι συγκεκριμενο αλλά ... έλα που πηγα σε 5090, και  στο ανέφερα πιο πάνω

Τωρα αν δε σε πείθουν αυτά που λέω ειναι  δικό σου θέμα

Αν νομίζεις ότι είμαστε χθεσινοι εδω ... πάω πάσο

Τα υπόλοιπα θα στα πει ο LLLEFTERIS ... που παρέλαβε την καρτούλα και είναι και μερακλής 😁

Δημοσ.

Δεν έχω δει στο 3DMark κάπου να καταγράφει ταχύτητα στους ανεμιστήρες.

Εγώ όταν το τρέχω έχω βάλει να τρέχει και το GPU-Z παράλληλα.

Στο GPU-Z είδα 68 βαθμούς εγώ αλλά οι μοναδικοί ανεμιστήρες που έριχναν αέρα πάνω στην κάρτα ήταν της υδροψυξης που στην ουσία ζεστό αέρα έριχναν.

Δεν είδα το ταχύτητα έφτασαν οι ανεμιστήρες της κάρτας αλλά δεν έκανε κάποιον θόρυβο που θα με ενοχλήσει και είμαι τύπος που δεν μπορεί τους υπολογιστές που κάνουν φασαρία.

Πιστεύω με το κουτί που πήρα με τρεις 140 PST να ρίχνουν αέρα στην κάρτα και ένα απλό UV σίγουρα θα έχει ακόμα καλύτερη θερμοκρασία.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, LLLEFTERIS said:

14700k και 5080

Οχι ρε συ, είπαμε, καλά θα είναι. Σε 1440p - να φανταστώ παίζεις, ετσι;!

Πολύ το ξεψαχνίζετε όπως λέει και  @Psycho_Warhead! Αφήστε τα όλα στοκ και χαρείτε κανα παιχνιδάκι μωρέ παιδιά!

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, iazriel είπε

9900Κ OCed στα 5GHz, με σφιγμένες μνήμες 3466/14 και subs από τον sensei @BabisTs και η 5080 πάει μια χαρά, οριακά δεκάδα με βλέπω και με basic μοντέλο Φανούλα gaming pro ούτε καν OC :P

https://www.3dmark.com/search#advanced?test=sw DX&cpuId=&gpuId=1688&gpuCount=0&gpuType=ALL&deviceType=ALL&storageModel=ALL&showRamDisks=false&memoryChannels=0&country=&scoreType=overallScore&hofMode=true&showInvalidResults=false&freeParams=&minGpuCoreClock=&maxGpuCoreClock=&minGpuMemClock=&maxGpuMemClock=&minCpuClock=&maxCpuClock=

Είναι ΤΕ edition ο δικός σου και τα πάει τέρμα όλα....όσο για την Φανή ταίριαξε τέλεια στο χρωματισμό του rig και στα υπόλοιπα πένα η τιμή της αλλά και τα ρολόγια της💪.

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Σε τι αναλυση παιζεις?

χωρις vsync η κοφτη ,αστο ενα 10 λεπτο να καθεται και ανεβασε screenshot

απόλυτα σωστός....realtime scenario :cool:

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Οχι ρε είπαμε. Σε 1440p να φανταστώ, ετσι;!

Πολύ το ξεψαχνίζετε όπως λέει και  @Psycho_Warhead! Αφήστε τα όλα στοκ και χαρείτε κανα παιχνιδάκι μωρέ παιδιά!

4k  αλλά φυσικά μπορώ να ρίξω ρυθμίσεις στην οθόνη όταν είναι να παίξει ο μικρος.

Δεν παίζω εγώ αλλά ίσως να ξεκινήσω κανένα Syberia 3 και 4 αφού στα νιάτα μου είχα τερματίσει τα 1 και 2

Ο μικρός κλασικά Fortnite κανένα ποδοσφαιρικό και Forza Horizon 5

Δημοσ.

Καλησπέρα έχει παρουσιάσει τις τελευταίες μέρες στον υπολογιστή μου αυτές τις γραμμές που αναβοσβήνουν όταν Υπάρχει κάποιο παράθυρο Στο τέρμα κάτω Της οθόνης. Αυτό συνέβη Εδώ και κανά δύο βδομάδες. Πριν από ένα μήνα είχα αλλάξει την κάρτα γραφικών και έβαλα την 5080 έχω δοκίμασε με τους οδηγούς έχω βγάλει τα καλώδια έχω κάνει επανεκκίνησης στον Mac που έχω συνδεμένο δεν Παρουσιάζει κάτι. Τι θα μου Συστήνατε; Η οθόνη είναι τεσσάρων μηνών

IMG_0906.jpeg

Η οθόνη είναι μία Samsung g9 Odyssee 49 Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι εάν βγάλω το καλώδιο και το ξαναβάλω με μικρότερη ανάλυση από τις 5120 δεν το παρουσιάζει καθόλου αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...