Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

VBS και HVCI βλεπω ολοι τα εχετε κλειστα. Δεν προσφερουν καποια σοβαρη ασφαλεια σε απειλες? Ξερω οτι ριχνουν λιγο το performane αλλα νομιζω οτι αξιζει για την ασφαλεια που προσφερουν. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Arkin είπε

VBS και HVCI βλεπω ολοι τα εχετε κλειστα. Δεν προσφερουν καποια σοβαρη ασφαλεια σε απειλες? Ξερω οτι ριχνουν λιγο το performane αλλα νομιζω οτι αξιζει για την ασφαλεια που προσφερουν. 

Αμα το πισι το εχεις μονο για gaming και browsing τι να τα κανεις ρε συ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Χρησιμοποιω και πολλα ebankings paypal γενικα τα παντα οποτε εδω και 1 χρονο κοντα εχω ενεργο ολο το πακετο core isolation οχι οτι ειχα θεμα εχω 15 χρονια να πιασω ιο αλλα αλλου διαβαζω να ειναι ενεργα παντα αλλου λενε χανουν 15% στο performance αλλου και 30% πχ tomb raider ισως για αυτο ειχα και το μεγαλο BN πριν κανα μηνα που ειχαμε τεσταρει αν θυμασαι. Τωρα οκ δεν με νοιαζουν τα 5fps η ασφαλεια ειναι το Α και το Ω. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγώ θέλω να τα έχω ανοιχτά γιατί αλλιώς μπαίνουν πράκτορες της Λίζας στο PC και χακαρουν τους drivers για να φαίνεται ότι έχουν προβλήματα οι drivers του Jensen μας.

• Haha 9
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Εγώ θέλω να τα έχω ανοιχτά γιατί αλλιώς μπαίνουν πράκτορες της Λίζας στο PC και χακαρουν τους drivers για να φαίνεται ότι έχουν προβλήματα οι drivers του Jensen μας.

tampa βγες απο το προφιλ του Γιαννη. 

• Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Arkin Εγώ που δοκίμασα το mfg X4 στο demo απ' το star wars outlaws δεν είχε artifacts. Μόνο κάτι λίγα στα μαλλιά της τυπισσας αλλά αυτά υπάρχουν και χωρίς FG. Απλά με το FG είναι λίγο παραπάνω εμφανή 

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.

Παλικάρια, η αγορά κάρτας με dual bios αξίζει? Το θεωρείτε σημαντικό? Δεν είχα ποτέ κάρτα με διπλό bios. Υποτίθεται το ένα είναι το normal και το άλλο το silent. Θα μπορούσα πχ να ρυθμίσω την κάρτα με κάποιο πρόγραμμα τύπου afterburner, τι να το κάνω το διπλό bios? 🙄

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Παλικάρια, η αγορά κάρτας με dual bios αξίζει? Το θεωρείτε σημαντικό? Δεν είχα ποτέ κάρτα με διπλό bios. Υποτίθεται το ένα είναι το normal και το άλλο το silent. Θα μπορούσα πχ να ρυθμίσω την κάρτα με κάποιο πρόγραμμα τύπου afterburner, τι να το κάνω το διπλό bios? 🙄

Το διπλο bios βολευει πολυ αν θες να φλασαρεις bios απο αλλη καρτα οποτε αν γινει καποια βλακεια γυρνας στο αλλο αλλιως κλαφτα χαραλαμπε που λεμε. Οποτε αν θελεις να ασχοληθεις με κατι τετοιο καλο θα ειναι να εχει διπλο bios. Αλλιως οπως ειπες afterburner save τα προφιλς και παιζεις αν θες φλασαρισματα κτλ το διπλο θα σε σωσει. 

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

tampa βγες απο το προφιλ του Γιαννη. 

Αυτό ήταν μεγάλη προσβολή, αλλά καλά του την είπες !!

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...