Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Ε πλέον όλες έχουν σχεδόν, ακόμη και οι απλές υλοποιήσεις 

Γιαννη επειδη εχεις το hogwarts μπορεις να δοκιμασεις κατι?

Σημερα το επιασα παλι γερα να το τελειωσω και εχω στα cutscenes στην αρχη καθε σκηνης ενα πολυ μικρο flickering 0.5 δευτερολεπτων το οποιο ειναι η απο το παιχνιδι η απο την 5000 σειρα. 

Δηλαδη ξεκιναει το cutscene ειτε μερα ειτε νυχτα σε καθε αλλαγη σκηνης το κανει επειτα ολα καλα μεχρι την επομενη σκηνη. Σε κανονικο gameplay μηδεν flickering. Μπορεις να το τσεκαρεις να δουμε αν ειναι γενικο issue των 5000 γιατι με τις 4000 δεν μου το εκανε ποτε παλιοτερα αλλα μετα το τελευταιο patch δεν το ειχα πιασει και λεω μηπως κατι παιζει εκει. 

Ολα max με ray tracing ultra+geometry utlra και 3xFG. Σιγουρα δεν ειναι το FG και με κλειστο το κανει ουτε το recording δοκιμασα και με κλειστο και παλι το κανει στα ιδια σημεια. Να ξερω αν ειναι θεμα των 5000 να στειλω στη nvidia να το δουν. Παρατηρησα κιολας οτι τα fps ειναι σταθερα δεν πεφτουν η οτιδηποτε οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι το δημιουργει. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Zotac GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 Solid Core OC Κάρτα Γραφικών ZT-B50800J2-10P | Skroutz.gr

Zotac GeForce RTX 5080 16GB AMP Extreme Infinity Ultra

Gigabyte GeForce RTX 5080 16GB Gaming OC

Gigabyte GeForce RTX 5080 16GB Windforce OC SFF

Τι θα αγοράζατε από αυτές; Θα ασχοληθώ με O/C για benchmark σκοπούς, όχι κάτι συνταρακτικό.

Με coil whine δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει.

Δημοσ.
13 minutes ago, Mitsos_The_Great said:

Zotac GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 Solid Core OC Κάρτα Γραφικών ZT-B50800J2-10P | Skroutz.gr

Τι θα αγοράζατε από αυτές; Θα ασχοληθώ με O/C για benchmark σκοπούς, όχι κάτι συνταρακτικό.

Oι 2 μεσαίες είναι καλές υλοποιήσεις.Θέμα προτίμησης.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε

Zotac extreme k gigabyte gaming oc 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mitsos_The_Great είπε

Υπαρχει και αυτη η επιλογη απο zotac 

https://www.skroutz.gr/s/59726863/zotac-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-solid-oc-karta-grafikon-zt-b50800j-10p.html

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου άρεσε η AMP Extreme Infinity Ultraανάμεσα στις 2 που μου είπατε και προχώρησα σε αυτή. 🙂

Έλεγα να περιμένω αλλά μέρες τώρα είμαι με το ποντίκι 

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Την είδα και αυτή αφού προχώρησα στην αγορά της άλλης. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για ακύρωση . :) 

• Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Arkin είπε

Γιαννη επειδη εχεις το hogwarts μπορεις να δοκιμασεις κατι?

Σημερα το επιασα παλι γερα να το τελειωσω και εχω στα cutscenes στην αρχη καθε σκηνης ενα πολυ μικρο flickering 0.5 δευτερολεπτων το οποιο ειναι η απο το παιχνιδι η απο την 5000 σειρα. 

Δηλαδη ξεκιναει το cutscene ειτε μερα ειτε νυχτα σε καθε αλλαγη σκηνης το κανει επειτα ολα καλα μεχρι την επομενη σκηνη. Σε κανονικο gameplay μηδεν flickering. Μπορεις να το τσεκαρεις να δουμε αν ειναι γενικο issue των 5000 γιατι με τις 4000 δεν μου το εκανε ποτε παλιοτερα αλλα μετα το τελευταιο patch δεν το ειχα πιασει και λεω μηπως κατι παιζει εκει. 

Ολα max με ray tracing ultra+geometry utlra και 3xFG. Σιγουρα δεν ειναι το FG και με κλειστο το κανει ουτε το recording δοκιμασα και με κλειστο και παλι το κανει στα ιδια σημεια. Να ξερω αν ειναι θεμα των 5000 να στειλω στη nvidia να το δουν. Παρατηρησα κιολας οτι τα fps ειναι σταθερα δεν πεφτουν η οτιδηποτε οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι το δημιουργει. 

Ναι George το κάνει και σε εμένα, μόλις το τσέκαρα. Πήγα και μίλησα με έναν npc που έχει quest και κάθε φορά που αλλάζει γωνία η κάμερα στο cutscene κάνει ένα πολύ σύντομο flicker η εικόνα. Γενικά το game αυτό είναι για τα ανάθεμα τεχνικά. Και το frame gen έχει artifacts γύρω γύρω απ' τον χαρακτήρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ναι George το κάνει και σε εμένα, μόλις το τσέκαρα. Πήγα και μίλησα με έναν npc που έχει quest και κάθε φορά που αλλάζει γωνία η κάμερα στο cutscene κάνει ένα πολύ σύντομο flicker η εικόνα. Γενικά το game αυτό είναι για τα ανάθεμα τεχνικά. Και το frame gen έχει artifacts γύρω γύρω απ' τον χαρακτήρα.

Άψογος λέω και εγώ τί γίνεται τό ανέφερα και στην Nvidia.

Κοίτα από stuttering δεν έχω τίποτα με 3xfg και κούμπωσα απο Nvidia app latest dlss και έφυγαν και κάτι ψηλά artifacts στον χαρακτήρα που ανέφερες. Τα έβαλα όλα Max geometry Ray tracing AO shadows κτλ και σε σημεία ακουμπάει 2077 με το φωτορεαλισμό ειδικά interior χθες κάνα 2ωρο δείχνει πανέμορφο δεν ήταν έτσι πριν βάλουν το geometry Ray tracing.

Σαν BN άστο όμως η GPU σε εξωτερικό χώρο 70% το geometry ultra γονατίζει το CPU το 3xFG με έσωσε.

Επίσης μην βάλεις MFG από Nvidia app είναι bugarismeno παντο. Μόνο από το παιχνίδι δουλεύει άψογα. Άντε να το φτιάξουν θέλω να το τελειώσω να συνεχίσω forbidden west.

• Like 1
Δημοσ.

Το ray reconstruction κάνει δουλειά στο Hogwarts. Χωρίς ray reconstruction τα rt reflections είναι όπως στα AMD sponsored games. Εντελώς pixelated όπως στο Resident Evil Χωριό. Με RR on είναι κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Το ray reconstruction κάνει δουλειά στο Hogwarts. Χωρίς ray reconstruction τα rt reflections είναι όπως στα AMD sponsored games. Εντελώς pixelated όπως στο Resident Evil Χωριό. Με RR on είναι κομπλέ.

Ναι το RR τα κάνει γυαλί ειδικά και όταν βρέχει έξω είναι πολύ δυνατά. Πριν το έφτιαχνες αυτό με edit στο engine.ini και ήταν πολύ καθαρά. Τώρα μόνο με το RR ειναι κρύσταλλο. Να φτιάξουν το flickering στα cutscenes και συνεχίζουμε. 

3 ώρες πριν, music_lover είπε

Magnify Rick Moranis GIF

Εγώ που παίζω hogwarts legacy στο PS5 στο performance mode που τα βλέπω αυτά ρε παίδες? 🙄😝 😂

Ωχ ωχ δύσκολα τα πράγματα ειδικά στο performance. 

Εχουν κανει τρομερη δουλεια στον υπολογιστη παντως αλλα το BN παει συννεφο ουτε 9800x3D σωζει την κατασταση ειδα κατι benchmark η καρτα 70% με 9800x3D και 4090. Ας ειναι καλα οι FG τεχνολογιες. Hogwarts-Legacy-Screenshot-2025-05-14-17

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/4/2025 στις 12:10 ΜΜ, just_a_dude είπε

Επιστροφή στις ρίζες. Στη δεκαετία του '70;). Soon

😶‍🌫️

Δημοσ.
Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

Δεν το έπιασα :huh:

Δεν εισαι ο μόνος που επιστρέφει στις ρίζες 😉

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα στην ομάδα, απλά gaming Flight Simulator και κανα Battlefield σε 2K οθόνη..

ποιά απο τις δύο υλοποιήσεις προτείνουν οι σπεσιαλίστες? (τις βρήκα στα ίδια χρήματα)

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N507TGAMING-OC-16GD#kf

ή

https://www.asus.com/motherboards-components/graphics-cards/tuf-gaming/tuf-rtx5070ti-o16g-gaming/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...