Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

Ένα ποστ για το hall of shame. Πόσο οπαδός μπορεί να είσαι ώστε να επικροτείς τη φίμωση των ανεξάρτητων reviews; Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς με ένα reviewer, το θέμα εδώ δεν είναι αν θα τους δώσουν τσάμπα κάρτες - κάτι που φαίνεται να σε ενοχλεί. Το θέμα είναι ότι δε δίνουν τη δυνατότητα για reviews προσφέροντας τους οδηγούς μόνο σε όσους συμφωνούν να υπογράψουν ότι ζητάει η nVidia και το θέμα επίσης είναι ότι το προσφέρουν αυτό σε άλλους "previewers" νωρίτερα. Πρόκειται για προσπάθεια εξαγοράς και εκβιασμού των ανεξάρτητων reviewers και όσο οπαδός κι αν είσαι της nVidia, όσο κι αν αντιπαθείς κάποιους reviewers, δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζεις τον κακό σε αυτή την υπόθεση. Και ο κακός είναι ένας: η nVidia.

Δεν είμαι οπαδός και για την amd το ίδιο θα έλεγα,άμα το hardware unboxed είναι ανεξάρτητο η το gamer nexus τότε εγώ είμαι ο Bil gates από το America.

• Confused 3
  • Haha 1
  • Απαντ. 12,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Δεν είμαι οπαδός και για την amd το ίδιο θα έλεγα,άμα το hardware unboxed είναι ανεξάρτητο η το gamer nexus τότε εγώ είμαι ο Bil gates από το America.

Είναι 100% ανεξάρτητοι, εκτός αν έχεις αποδείξεις ότι τα παίρνουν από κάπου. Το να έχουν άποψη διαφορετική από τη δική σου δε τους κάνει εξαρτημένους. Και τέλος πάντων δεν είναι μόνο το HWU και το GN σε αυτό, είναι όλοι οι reviewers. Το μένος σου εναντίον του HWU και του GN σε κάνει να μη βλέπεις καθαρά και να θεωρείς επιτυχία το ότι δε θα υπάρχουν day 1 reviews για την 5060 από αυτά τα μέσα. Δεν είναι επιτυχία, είναι ντροπή.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, malakudi είπε

Είναι 100% ανεξάρτητοι, εκτός αν έχεις αποδείξεις ότι τα παίρνουν από κάπου. Το να έχουν άποψη διαφορετική από τη δική σου δε τους κάνει εξαρτημένους. Και τέλος πάντων δεν είναι μόνο το HWU και το GN σε αυτό, είναι όλοι οι reviewers. Το μένος σου εναντίον του HWU και του GN σε κάνει να μη βλέπεις καθαρά και να θεωρείς επιτυχία το ότι δε θα υπάρχουν day 1 reviews για την 5060 από αυτά τα μέσα. Δεν είναι επιτυχία, είναι ντροπή.

Το hardware unboxed και το gamer nexus έχω την εντύπωση δρουν ως ενιαίο force σε τέτοια πράγματα, αθέμιτος ανταγωνισμός στον χώρο τους 😜

Είναι τόσο ανεξάρτητοι που εξαρτώνται πλήρως από τις τεχνολογικές εταιρίες που τους στέλνουν δωρεάν όλες τις πανάκριβες κάρτες,επεξεργαστές,monitors και πάει λέγοντας. Στην κυριολεξία δεν αγοράζουν τίποτα από την τσέπη τους,γιατί άμα το κάνουν και δεν τους στέλνουν θα κλείσουν μέσα στον χρόνο.

Το ίδιο πάει και για τον jayztocents και linus.

Όσο για την ρτχ 5060 δεν με ενδιαφέρει η κάρτα,βγουν δεν βγουν reviews το ίδιο μου κάνει 😜 πάνω κάτω όλοι ξέρουμε τι επιδόσεις θα έχει.

Επεξ/σία από nikos5800
  • Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Το hardware unboxed και το gamer nexus έχω την εντύπωση δρουν ως ενιαίο force σε τέτοια πράγματα, αθέμιτος ανταγωνισμός στον χώρο τους 😜

Είναι τόσο ανεξάρτητοι που εξαρτώνται πλήρως από τις τεχνολογικές εταιρίες που τους στέλνουν δωρεάν όλες τις πανάκριβες κάρτες,επεξεργαστές,monitors και πάει λέγοντας. Στην κυριολεξία δεν αγοράζουν τίποτα από την τσέπη τους,γιατί άμα το κάνουν και δεν τους στέλνουν θα κλείσουν μέσα στον χρόνο.

Συγνώμη που θα στο πω τόσο ωμά αλλά έχεις μαύρα μεσάνυχτα της οικονομικής δύναμης που μπορεί να έχει ένα κανάλι στο youtube με 2,5 εκατομμύρια subscribers. Λίγο τους νοιάζει αν θα έχουν δωρεάν hardware. Μόνο από τις διαφημίσεις του ίδιου του youtube παίρνουν πάνω από 10.000$ το μήνα, ενώ φυσικά κάθε βίντεο έχει και sponsoring και έχουν επιπλέον έσοδα από εκεί. Το να μη τους δώσει κάρτες η όποια nVidia σε επόμενο launch χάρη θα τους κάνει, ο θόρυβος που θα δημιουργηθεί θα τους φέρει ακόμα περισσότερο κοινό, ακόμα περισσότερα κέρδη.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Συγνώμη που θα στο πω τόσο ωμά αλλά έχεις μαύρα μεσάνυχτα της οικονομικής δύναμης που μπορεί να έχει ένα κανάλι στο youtube με 2,5 εκατομμύρια subscribers. Λίγο τους νοιάζει αν θα έχουν δωρεάν hardware. Μόνο από τις διαφημίσεις του ίδιου του youtube παίρνουν πάνω από 10.000$ το μήνα, ενώ φυσικά κάθε βίντεο έχει και sponsoring και έχουν επιπλέον έσοδα από εκεί. Το να μη τους δώσει κάρτες η όποια nVidia σε επόμενο launch χάρη θα τους κάνει, ο θόρυβος που θα δημιουργηθεί θα τους φέρει ακόμα περισσότερο κοινό, ακόμα περισσότερα κέρδη.

Ναι καλά,τότε να μην τους στέλνει κανένας 

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε

Ναι καλά,τότε να μην τους στέλνει κανένας 

Θα σου συνιστούσα να δεις το βίντεο του GN γιατί αυτά που καταγγέλει είναι αδιανόητα και μάλλον δε το είδες επειδή στο μυαλό σου "GN is bad". Οι άνθρωποι της nVidia είναι κοινοί εκβιαστές. Απαιτούν να βάζεις στο ίδιο γράφημα το MFG 4x με κάρτες που δεν έχουν MFG και να μιλάς για "performance". Όπως πολύ σωστά είπε ο μαλιάς, απαιτούν να δεχθείς ότι το 5070 = 4090 performace είναι αλήθεια! Ε συγνώμη αλλά αν συνεχίζεις να υποστηρίζεις μία τέτοια εταιρεία, δεν αξίζει καν να συζητάμε.

• Like 16
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νεοι drivers 576.52 - WHQL

Κατεβασμα εδω

https://us.download.nvidia.com/Windows/576.52/576.52-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe

Release Highlights

Game Ready for GeForce RTX 5060

This new Game Ready Driver provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 4 technology including F1 25 and Dune: Awakening, as well as the Full Ray Tracing update for NARAKA: BLADEPOINT.

Gaming Technology

• Adds support for GeForce RTX 5060 desktop and laptop GPUs

Fixed Gaming Bugs

• [F1 23/F1 24] Game crashes at the end of a race [5240429]
  • [Diablo II Resurrected] Game displays black screen corruption when using DLSS [5264112]
  • [SCUM] Game may crash after updating to R575 drivers [5257319]
  • Shader disk cache will not be created with certain games if OS username contains unicode characters [5274587]

Fixed General Bugs

• Flickering/corruption around light sources in Ghost of Tsushima Directors Cut [5138067]
  • Cyberpunk 2077 will crash when using Photo Mode to take a screenshot with path tracing enabled [5076545]
  • EA Sports FC 25 may crash during gameplay [5251937]
  • [Forza Horizon 5] Game may crash after extended gameplay [5131160]

• Like 4
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ακόμη δεν έφτιαξαν το bug στο Tsushima. Από όταν πήρα την 5070Ti δεν το έχω παίξει.

Εχουν θεματακια ευτυχως μηδεν black screens που διαβαζω απο αρκετους τωρα καποια crash μια στο τοσο στο hogwarts οκ θα τα λυσουν μπορει να ειναι και απο το παιχνιδι γιατι γινεται χαμος στο steam. Το flickering θα το τσεκαρω τωρα αν το εφτιαξαν που θα το τρεξω. Το tsushima εχει καιρο οπως και το θεμα με το 2077 και το photo mode στο path tracing. Τουλαχιστον βγαζουν συχνα updates οτι φτιαχνουν καλο ειναι αλλα γενικα οι 570 εφεραν αρκετα θεματακια και ισως και η νεα αρχιτεκτονικη των 5000 το επιδεινωσε. 

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ακόμη δεν έφτιαξαν το bug στο Tsushima. Από όταν πήρα την 5070Ti δεν το έχω παίξει.

LOL

Εδώ ακόμα δεν έχουν φτιάξει το bug/CTD στο Forza Horizon 5.

2 χρόνια τώρα; Από όταν βγήκε; Έχω χάσει το λογαριασμό.

Βλέπω παραπάνω στο ποστ του Arkin ότι επιτέλους το έφτιαξαν [Fixed General Bugs], μπαίνω στο site και κοιτώ αλλά το αφαίρεσαν.🤣🤣

Spoiler

image.png.bf3f032dc5e85654785499528c5b3108.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, nikos5800 said:

Come on... GN and HU are way way less of a shill than any other media group.

I sometimes question how they make their money...

Raw performance upgrade between the last 3 gens is a joke. I have paid NV a lot and they now do the same sh1t with their pro/AI-line. They spit out H100, 200, B200 and B300 one after the other and before they are able to ship you your H200 order, B200/300 is already out.

Επεξ/σία από daemonix
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, malakudi είπε

ΑΜD Unboxed και Ryzen Nexus ειναι ξεκαθαρα υπερ της AMD και κατα Nvidia και Intel.
Δεν χρειαζοταν να βγουν οι 5060 για να το καταλαβουμε.
Σε καθε βιντεο τους κραζουν και ειρωνευονται μεχρι αηδιας Intel, Nvidia σε σημειο που αναρωτιεμαι καιρο γιατι τους δινουν δειγματα.
Δεν εχω την απαιτηση να χαιδευουν αυτια, καλα κανουν οταν λενε τα θετικα και τα αρνητικα αλλα και εκει θα πρεπει να υπαρχει ενα οριο και να εισαι ουδετερος, αυτοι οι 2 δεν ειναι ουδετεροι.
Δεν κρινουν επι ισοις οροις ακομα και αν τα μειονεκτηματα ειναι τα ιδια η χειροτερα.
Σε Intel,Nvidia βαζουν εξωφυλλα Τrush, Joke, Bullshit, thumbs down, facepalm,scum και οτι εχει να κανει με AMD thumbs up, smile, killer, great product.
Οποτε βολευει κρινουμε με τη τιμη, οποτε βολευει με τις επιδοσεις, βαζουν σκοπιμα επεξεργαστες που μπορει να εχουν θεμα αντι για τον καλυτερο/πιο γρηγορο(Hogwarts 7700), δοκιμαζουν games που οι επιδοσεις ειναι μονοπλευρες για να βγουν ιδανικα τα average(Farcry 6, AC,Hogwarts,Jedi Survivor,TLOU)  πολλες φορες βαζουν και 2-3 φορες το ιδιο game στα average γιατι βολευει (Fornite).

Aν ειναι αντικειμενικοι και ουδευτεροι γιατι δεν εκαναν video με RT οταν οι 7000 ειχαν μονοψηφια;
Για δεν κανουν video για τους καμενους Ryzen 9000;
Oταν συγκρινουν FSR 4 vs DLSS 4 γιατι δεν λενε οτι το FSR 4 υπαρχει σε ελαχιστα games ενω το DLSS σε 100αδες;
Aρα η δοκιμη θα γινει αναγκαστικα σε 2-3 AMD Sponsored.
Γιατι δεν κραζουν για το FSR 4 που ειναι μονο για τις 9000 αλλα οταν η Nvidia εβγαλε FG μονο για τις 4000 μας το ελεγαν σε 10 video και 20 QnA;

Ξεχασα τους DOA Ryzen 5000 7000 που αναφερουν ξενες αλυσιδες οπως και τα 6πυρηνα cpu εν ετη 2024-25 που θα επρεπε να ειναι το λιγοτερο 8πυρηνα oταν ο κατωτατος Intel i3(Intel Core Ultra 3) ειναι 8cores και οι i5 (Intel Core Ultra 5) ειναι 10+.

Spoiler

Screenshot_2.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, BlurayMoviesGreece said:

ΑΜD Unboxed και Ryzen Nexus ειναι ξεκαθαρα υπερ της AMD και κατα Nvidia και Intel.
Δεν χρειαζοταν να βγουν οι 5060 για να το καταλαβουμε.
Σε καθε βιντεο τους κραζουν και ειρωνευονται μεχρι αηδιας Intel, Nvidia σε σημειο που αναρωτιεμαι καιρο γιατι τους δινουν δειγματα.
Δεν εχω την απαιτηση να χαιδευουν αυτια, καλα κανουν οταν λενε τα θετικα και τα αρνητικα αλλα και εκει θα πρεπει να εισαι ουδετερος και αυτοι οι 2 δεν ειναι ουδετεροι.
Δεν κρινουν επι ισοις οροις ακομα και αν τα μειονεκτηματα ειναι τα ιδια η χειροτερα.
Σε Intel,Nvidia βαζουν εξωφυλλα Τrush, Joke, Bullshit, thumbs down, facepalm,scum και οτι εχει να κανει με AMD thumbs up, smile, killer, great product.
Οποτε βολευει κρινουμε με τη τιμη, οποτε βολευει με τις επιδοσεις, βαζουν σκοπιμα επεξεργαστες που μπορει να εχουν θεμα αντι για τον καλυτερο/πιο γρηγορο(Hogwarts 7700), δοκιμαζουν games που οι επιδοσεις ειναι μονοπλευρες για να βγουν ιδανικα τα average(Farcry 6, AC,Hogwarts,Jedi Survivor,TLOU)  πολλες φορες βαζουν και 2-3 φορες το ιδιο game στα average γιατι βολευει (Fornite).

Aν ειναι αντικειμενικοι και ουδευτεροι γιατι δεν εκαναν video με RT οταν οι 7000 ειχαν μονοψηφια;
Για δεν κανουν video για τους καμενους Ryzen 9000;
Oταν συγκρινουν FSR 4 vs DLSS 4 γιατι δεν λενε οτι το FSR 4 υπαρχει σε ελαχιστα games ενω το DLSS σε 100αδες;
Aρα η δοκιμη θα γινει αναγκαστικα σε 2-3 AMD Sponsored.
Γιατι δεν κραζουν για το FSR 4 που ειναι μονο για τις 9000 αλλα οταν η Nvidia εβγαλε FG μονο για τις 4000 μας το ελεγαν σε 10 video και 20 QnA;

While Im all for AMD (CPUs to be honest, as I cant do my job without NV GPUs), Intel CPUs had a major fail in the last couple of Gen.. but GN is supporting Intel GPU. Look at today's new "pro" intel gpu. Not bad at all (even though vram speed/bandwidth is very low... so LLM/AI tokens/s will be lower..)

1 hour ago, ICE-T said:

τόσοι drivers και ακόμα θέματα, εκβιασμοί στους reviewers, καλά πάμε 😂 .

sadly they dominate the gaming market and the corporate sector. most of the high-end tech people that spent 100X an avarage user cant work without NVIDIA. 

Im one of their bitches... even though Im playing the tough AMD guy..... Im such a paying bitch that an nv relations guy emailed me to introduce themselves... 

Επεξ/σία από daemonix
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...