Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

το είχα το κουτί, και πάνω την υδροψυξη να βάλει πάνω από 3 βαθμούς δεν θα δεί διάφορα , και τα φαν να βάλει στις 1800rpm χονδρικά άλλους 2 βαθμούς, ούτε με τάμα στον Άγιο Φανούρη να δεί 65 c .

Με 66% τα φανς και 2300rpm 77 βαθμους σε ενα benchακι που ειναι 2 λεπτα.  Eγω ειχα πει στοκ η ventus και η shadow ειναι κακες υλοποιησειε σε θεμα temps.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Με 66% τα φανς και 2300rpm 77 βαθμους σε ενα benchακι που ειναι 2 λεπτα.  Eγω ειχα πει στοκ η ventus και η shadow ειναι κακες υλοποιησειε σε θεμα temps.

αλλο τι ειχες πει και αλλο τι ισχυει τελικά

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

I ended up returning the card (MSI Shadow 5080) due to this (memory temp).

when I run games, memory temp reached 80C+

when I ran memtest, memory temp reached over 100C

I ended up replacing the MSI shadow 5080 with Zotac Solid core 5080.

memory temp for Zotac reaches mid 70C for games

for memtest, memory temp reaches mid 80c

While memory temp on MSI shadow 5080 is probably within safe range, I usually keep my gpus for 4 -5 years so I wanted to go with something that had better cooler.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

μπορω να σου στειλω 100 reviews με ακριβως τα αντιθετα

ενα απο αυτα ειμαι και εγω

αλλο θεωρια αλλο πραξη

Χρησιμοποιώντας τη δική σου λογική ούτε η δική σου εμπειρία λέει κάτι.

Η κάρτα του Λευτέρη σηκώνει θερμοκρασίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ventus και shadow είναι κακές εν γένει υλοποιήσεις, αλλά ότι ο Λευτέρης έπεσε, μάλλον, σε κακό κομμάτι. Εσύ έπεσες σε καλό.

Γενικά μιλώντας, η ventus, από τότε που την έβγαλε η msi, ήταν πάντα η χειρότερη από άποψη θερμοκρασιών και ποιότητας κατασκευής υλοποίηση της εταιρείας σε σύγκριση με τις πιο premium υλοποιήσεις της και τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως ακολουθεί κι η shadow. Μόνο που τώρα τα watt είναι πολλά κι οι τσιπιές πληρώνονται.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

εσενα ειναι πιο κρυα και απο την 5080 Vanguard αν  αυτο θες να μας πεις ,δικαιωμα σου , το αλλο παιδι αλλα μας εδειξε με το benchmark που ανεβασε , ,μαλλον ηταν ηταν ατυχος στο silicon lottery .

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Χρησιμοποιώντας τη δική σου λογική ούτε η δική σου εμπειρία λέει κάτι.

Η κάρτα του Λευτέρη σηκώνει θερμοκρασίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ventus και shadow είναι κακές εν γένει υλοποιήσεις, αλλά ότι ο Λευτέρης έπεσε, μάλλον, σε κακό κομμάτι. Εσύ έπεσες σε καλό.

Γενικά μιλώντας, η ventus, από τότε που την έβγαλε η msi, ήταν πάντα η χειρότερη από άποψη θερμοκρασιών και ποιότητας κατασκευής υλοποίηση της εταιρείας σε σύγκριση με τις πιο premium υλοποιήσεις της και τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως ακολουθεί κι η shadow. Μόνο που τώρα τα watt είναι πολλά κι οι τσιπιές πληρώνονται.

η καρτα του λευτερη ήταν δικια μου

πηγα σε 5090

2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

εσενα ειναι πιο κρυα και απο την 5080 Vanguard αν  αυτο θες να μας πεις ,δικαιωμα σου , το αλλο παιδι αλλα μας εδειξε με το benchmark που ανεβασε , ,μαλλον ηταν ηταν ατυχος στο silicon lottery .

δε θελω να πω τιποτα και καμια συγκριση, λέω ότι αποτελεσμα ειχα ειτε σε games είτε σε μετρησεις

και δε το λεω μονο εγω, σου ειπα μπορω να σου κανω πολλά links για την Shadow 

Οσο για την κάρτα του Λευτέρη απάντησα πιο πάνω

Δημοσ.

Οπως γραφει ο Whiteman7 την δικια του καρτα πηρα ισως να ειναι θεμα drivers θεμα UV που απο το βιντεακι δεν καταλαβα Χριστο πως το κανεις το UV δεν γνωριζω και αγγλικα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Οπως γραφει ο Whiteman7 την δικια του καρτα πηρα ισως να ειναι θεμα drivers θεμα UV που απο το βιντεακι δεν καταλαβα Χριστο πως το κανεις το UV δεν γνωριζω και αγγλικα.

Μένουμε κοντά, μπορεί να περάσω να σε βοηθήσω δεν είναι κάτι ...

στειλε μου μυνημα

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν μιλάμε για ίδια κάρτα τότε, είναι θέμα airflow και θα τις φτιάξει τις θερμοκρασίες στην κάρτα όταν διαπιστωσει τι έχει πάει στραβα στο ολικό airflow.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ίδια κάρτα 

Δικό μου βιντεακι, το είχα ανεβάσει για έναν φίλο

DLAA - Rt On - display 3440*1440 - No Frame Generation - Stock Mode

Θερμοκρσίες Average 67οC , Power Consumption : Average 295-300W

Η ίδια κάρτα 

Δικό μου βιντεακι

DLSS Quality + DLAA  - Rt On - display 3440*1440 - Stock Mode

Θερμοκρσίες Average 60οC , Power Consumption : Average 215-250

Επεξ/σία από whiteman7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Βγάλε το ψυγείο από μπροστά και βάλτο επάνω αν δεν χωράει λογο του πίσω fan αφαίρεσε τον προσωρινά και δες τις διαφορές σε θερμοκρασία GPU.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Βγάλε το ψυγείο από μπροστά και βάλτο επάνω αν δεν χωράει λογο του πίσω fan αφαίρεσε τον προσωρινά και δες τις διαφορές σε θερμοκρασία GPU.

Είναι ιστορία ολόκληρη και δεν πιστεύω να δω διάφορα πάνω από 2-3 βαθμους. Απλά πιστεύω πως με ένα UV θα πέσει λίγο η θερμοκρασία αν και 70-75 βαθμούς σε παιχνίδι δεν είναι προβλημα.

Έβαλα το Afterburner δεν κατάλαβα πως λειτουργεί αλλά έχει OC Scanner και το τρέχω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Η ίδια κάρτα 

Δικό μου βιντεακι, το είχα ανεβάσει για έναν φίλο

DLAA - Rt On - display 3440*1440 - No Frame Generation - Stock Mode

Θερμοκρσίες Average 67οC , Power Consumption : Average 295-300W

αν στα 300watt παει 67 στα 360 που εχει pl λογικο ειναι να πηγαινει 77 , σε 4k η καρτα θα παιζει στο 70αρι. Τωρα αν αυτα τα θεωρειτε καλα temps οκ

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...