ICE-T Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το ψυγείο πράγματι δεν χωράει πάνω λόγω του ανεμιστήρα δεν ξέρω αν ο μαμά είναι ποιο λεπτός γιατί έβαλα Arctic P14 PST νομίζω στα είχα πει σε προηγούμενη κουβέντα στο άλλο νήμα με τα κουτιά, όπως και για το 420 radiator. Επεξ/σία 23 Μαϊου από ICE-T
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε νομίζω στα είχα πει σε προηγούμενη κουβέντα στο άλλο νήμα με τα κουτιά, όπως και για το 420 radiator. Εγώ φοβάμαι ότι είναι θέμα driver γιατί την κάρτα την είχα και στο O11 Air Mini με την 280 μπροστά και καθόλου ανεμιστήρες από κάτω από την κάρτα και είχε φτάσει 68 βαθμούς στο test Με το 420 βλέπω καλύτερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστη.
whiteman7 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Προσωπικα ναι ,ειναι δεδομενο οτι εχει απο τα χειροτερα temps σε σχεση με αλλες υλοποιησεις. Δεν ξερω γτ το συζηταμε. Τωρα αν καποιον δεν τον πειραζει οκ ,δικαιωμα του φυσικα. 60 - 67οC σε βαριά παιχνίδια και native mode είναι χάλια θερμοκρασίες ... Οκ δεχομαι την άποψη σου, δε θα μαλωσουμε φυσικά 1
BabisTs Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Εσυ τα θεωρείς χάλια δηλαδή τα συγκεκριμένα temps ? Μιλώντας για του Λεφτέρη τις θερμοκρασίες (και όχι τις δικές σου) .....70+ τέτοια εποχή δεν θεωρούνται και ιδανικά,πόσο μάλλον οι 75+ που είχε σε ένα run 3dmark.......με το που θα τσιμπήσει η εξωτερική ζέστη λόγω εποχής θα γίνει πόλεμος. Επεξ/σία 23 Μαϊου από BabisTs 1
alexcrx Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 400 watt κάρτα με ψύκτρα για την 2080 καλό εγώ που πήρα την gigabyte ήμουν χαζός τελικά έχει και θέμα , στάζει και putty Επεξ/σία 23 Μαϊου από alexcrx 1
ICE-T Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγώ φοβάμαι ότι είναι θέμα driver γιατί την κάρτα την είχα και στο O11 Air Mini με την 280 μπροστά και καθόλου ανεμιστήρες από κάτω από την κάρτα και είχε φτάσει 68 βαθμούς στο test Με το 420 βλέπω καλύτερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστη. Εσένα τι σε μέλλει ο επεξεργαστής η να ψήσεις την κάρτα,ο επεξεργαστής 300 ευρώ έχει η κάρτα πολύ παραπάνω, το συγκεκριμένο κουτί δεν έχει τόσο καλό airflow, όπως το παρουσίαζαν , στο είπα βιαστηκες δεν θα τα ξαναλέμε, εκτός αν θεωρουσες ότι στην έλεγα για κάποιο λόγο,λες και δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω. Επεξ/σία 23 Μαϊου από ICE-T 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε Εσένα τι σε μέλλει ο επεξεργαστής η να ψήσεις την κάρτα,ο επεξεργαστής 300 ευρώ έχει η κάρτα πολύ παραπάνω, το συγκεκριμένο κουτί δεν έχει τόσο καλό airflow, όπως το παρουσίαζαν , στο είπα βιαστηκες δεν θα τα ξαναλέμε. Το θέμα είναι ότι δεν χωράει το ψυγείο πάνω μόνο αν βγάλεις τον πίσω ανεμιστήρα όλη την μέρα εχθές δοκιμές έκανα μήπως και καταφέρω να το βάλω πανω. Μέχρι και να βάλω τον πίσω ανεμιστήρα από την έξω μεριά μου ήρθε σαν ιδέα αλλά θα ήταν γύφτικο.
ICE-T Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Το θέμα είναι ότι δεν χωράει το ψυγείο πάνω μόνο αν βγάλεις τον πίσω ανεμιστήρα όλη την μέρα εχθές δοκιμές έκανα μήπως και καταφέρω να το βάλω πανω. Μέχρι και να βάλω τον πίσω ανεμιστήρα από την έξω μεριά μου ήρθε σαν ιδέα αλλά θα ήταν γύφτικο. 😂 αυτό σε πείραξε, το κόκκινο χρώμα είναι πιο καγκουρικο από το να μην εχει πίσω fan .
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε 😂 αυτό σε πείραξε, το κόκκινο χρώμα είναι πιο καγκουρικο από το να μην εχει πίσω fan . Αλλάζω χρώματα βρε. 😂 1
ICE-T Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αλλάζω χρώματα βρε. 😂 νόμιζα ήταν static red, μόνιμα κόκκινο. Επεξ/σία 23 Μαϊου από ICE-T
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Είναι ότι κάνει δουλειά το πίσω βγάζει την ζέστη έξω από το κουτι. Θα μου πεις και η υδρόψυξη θα την βγάζει
ICE-T Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Είναι ότι κάνει δουλειά το πίσω βγάζει την ζέστη έξω από το κουτι. Θα μου πεις και η υδρόψυξη θα την βγάζει Θα έχεις 3 exhaust αντί 1 πίσω .
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Μόλις τώρα, ICE-T είπε Θα έχεις 3 exhaust αντί 1 πίσω . Και τώρα τρεις έχω έναν πίσω δύο πάνω. Συν ότι οι δύο πάνω τώρα είναι ελεύθεροι και όχι πάνω σε ένα ψυγειο.
ICE-T Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και τώρα τρεις έχω έναν πίσω δύο πάνω. Συν ότι οι δύο πάνω τώρα είναι ελεύθεροι και όχι πάνω σε ένα ψυγειο. δεν μπορώ να σε μεταπεισω καλώς, εγώ είχα όλη την καλή διάθεση πάντως ,δεν είναι τυχαίο που αλλάζω τοσα κουτιά και όλα τα έχω δοκιμάσει με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ψύξης.
akoinonitos Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, whiteman7 είπε 60 - 67οC σε βαριά παιχνίδια και native mode είναι χάλια θερμοκρασίες ... Οκ δεχομαι την άποψη σου, δε θα μαλωσουμε φυσικά 60 με 67 ειναι οκ αλλα οταν η καρτα ειναι σχεδον στο τερμα του pl ,αν στα 330-360 ειχε αυτα τα temps θα ηταν πολυ καλα. Δλδ αν στοκ της βαλει ενα dying light 2 ξερω γω που βαραει pl με αυτα που βλεπω θα παιζει στους 75 η καρτα με αρκετες στροφες στα φανς πανω απο 2000 και ερχαται και καλοκαιρι Επεξ/σία 23 Μαϊου από akoinonitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα